Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 05/03/2021)

Rejse Europa i april betyder Rejseguide til i løbet af foråret tid! Da det meste af Europa er så langt fra ækvator, det meste af berømt byer er stadig en smule køligt i april (Pack i overensstemmelse hermed). stadig, Rejse Europa i april kan være en af ​​de bedste måneder af året for at besøge den travleste og mest populære byer her. temperaturer er varmt nok til fornøjelig sightseeing, endnu crowd størrelser er meget mindre end du vil se starter i maj og juni. Her er vores liste over steder at besøge på din rejse i Europa om foråret!

 

Den italienske søer

Rejseguide til løbet Spring Time

 

Dette billede blev taget i Travel Europa i løbet af foråret, billede fredelige søen landsbyer og dybe blå vand, der er imod foden af Alperne, hvor snedækkede tinder danner en dramatisk baggrund til den fortryllende Borromeo øerne; morsomme Como, hvor bjerge springet ind i de dybe vande og maleriske landsbyer klamrer sig til pisterne. Disse former for scener er den slags til at inspirere dig til at skrive digte eller spontant folde ind i en nedadgående hund position. Det er bare så utroligt fredelige!

Besøg regionen i april, Forår som en del af Insight Guides Fortryllende italienske søer tur to stay ahead of the crowds.

Milano til Comosøen Tog

Torino til Comosøen Tog

Padova til Comosøen Tog

Venedig til Comosøen Tog

 

Rejseguide til i løbet af foråret i Barcelona / Spanien

Barcelona

 

Fejr begyndelsen af ​​foråret og fange et tog til Barcelona. Det vil ikke tage meget at forelske i denne spanske by med det spanske folk, som altid huske at slappe af og tage en daglig siesta – en hurtig lur efter frokosttid, mens du slapper af på den hvide strande, spise lækker paella, og drikke frisk sangria.

Liggende i Catalonien området, direkte på det nordøstlige Middelhavskysten i Spanien, Barcelona er den næststørste by i Spanien, og en af ​​de mest berømte destinationer for rejsende til Rejseguide til i løbet af foråret. Barcelona er en interessant crossover af utroligt gamle arkitektoniske perler og moderne design. Hvis du er en stor fan af Gaudi arkitektur, kommer her for at se den dragende Sagrada Familia, Casa Batlló, og Güell Park. Barcelona er normalt varm hele året rundt, og du kan besøge dette turist venlige byen på alle tider af året.

 

I Brugge / Belgien

& Quot; I Brugge"

Du kan vide, at Brugge, Belgien, udtales “broozh,” men mange, og helte “I Brugge” filmen, sikkert gøre ikke. De er Dublin-hitmænd, sendt dertil af deres chef i to uger efter et hit går meget galt. Den ene er en ung brushoved, der ikke ser nogen grund til at være overalt, men Dublin; den anden, ældre, blidere, mere nysgerrig, køber en guidebog og bebuder: “Brugge er den bedst bevarede middelalderby i Belgien!”

Så det sikkert synes. Hvis filmen opnås intet andet, det inspirerede mange til et presserende ønske om at besøge Brugge.

Bruges er en to-til-en-special året rundt! Liggende mellem Frankrig og Spanien, den lille by kendt for den stærk indflydelse de to byer bringe, kulminerede berygtede øl og chokolade. Sammen med Paris, Prag, og Budapest, dette er en af ​​de mest romantisk byer i Europa fuld af kanaler og gamle middelalderlige huse.

Bruxelles til Brugge Tog

Antwerpen til Brugge Tog

Halle to Bruges Trains

Gent til Brugge Tog

 

Rejseguide til i løbet af foråret i Køln / Tyskland

Köln - Rejseguide til løbet Spring Time

 

Det her 2,000 år gamle by ligger i det vestlige Tyskland og er regionens vigtigste kulturelle centrum. Med middelalderlige katedraler og betagende udsigt over floden, Köln er et begær-værdig destination. Især for dem, der ønsker at springe ind i en ny kultur og erfaring en ny måde at leve på, mens rejser i Europa. Glem ikke dit kamera! Køln ​​er en åben by. Det er måske ikke så smukt ved første blik som andre byer, men når man går rundt, du vil se, at det er en af ​​de flotteste byer i Tyskland og definitivt på vores liste for Rejseguide til i løbet af foråret.

Det Altstadt (gammel by) has some very nice buildings, som ligger lige ved Rhinen. Just next to it is the Köln Katedral, en UNESCO World Heritage Site. Det er værd at klatre op i et af de to tårne.

Köln er om atmosfære and its people. Folk i Köln elsker deres by. They have their own dialect and quite a few musik bands, der synger om byen i disse dialekter. Tid til at børste op på at lære et nyt sprog!

Frankfurt til Köln Tog

Bruxelles til Köln Tog

Wien til Køln Tog

Hannover til Köln Tog

 

Hvad venter du på? Der er masser af Bank ferier at du kan drage fordel af og gå til Travel Europa i løbet af foråret. Gem A Train også gør det super nemt at bestille en togbillet til nogen af ​​disse rejsemål, hurtigt og ubesværet!

 

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-travel-during-spring%2F%3Flang%3Dda - (Rul lidt ned for at se Koden) Tyskland