Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 02/09/2022)

En indbegrebet rejse rejse er at rejse til Europa med tog. Det er hurtigt ved at blive den foretrukne øko-venlige rejse metode. Rejse, i det væsentlige, ikke blot udvider vores horisont, men udvider vores perspektiv. Tænk på St. Augustins produktive ord, ”Verden er en bog, og dem, der ikke rejser, læse kun én side”.

I denne tech-kyndige, digital tidsforbindelse er hurtig og rasende. Med alle dens fordele, vi mister forbindelsen med den vigtigste del af at rejse og liv, de nuværende tidspunkt. Tog ture gennem Europa INSPIRE, er behagelige, og romantisk.

For dem af os, der ikke bor i et land, hvor togrejser er fremtrædende, det kan være en mystisk eventyr. En anden stor perk af europæisk togrejser er, at, modsætning lufthavne, Europæiske togstationer er placeret lige midt i byerne. Det skærer unødvendige omkostninger ved vores fintunet rejse budgetter.

Ved at vælge et tog gennem Europa, Vi vælger et middel til rejse, der ikke kun engagere os, men giver os mulighed for at se meget mere, end vi normalt ville. En sådan routing åbner tolv vigtigste europæiske højdepunkter og sker i omkring 3 uger. Læs videre for at finde ud af, hvordan man rejser Europæiske højdepunkter med tog i 3 uger.

 

Europæiske Highlights af Train Day 1: Wien, Østrig

Toget gennem Europas rejsen begynder i Wien, hovedstaden i Østrig. To herlige dage med eventyr afvente. Barokke streetscapes og kejserlige paladser tonen til at fremvise kunstnerisk, arkitektoniske, kulturel, og musikalske mesterværker. Dette er sammen med sin misundte kaffe-hus kultur og levende design scener.

MUMOK er et must-do når i Wien. Det er kendt for sin avantgarde og til tider chokerende kunstneriske frembringelser, der omfatter værker af Pablo Picasso og Andy Warhol. Samlingen i sin helhed består af næsten 10,000 kunstneriske lækkerier.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

Vienna is a stop on your European Highlights By Train

 

Dag 2: Salzburg, Østrig

Dit tog gennem Europa fortsætter, tilbragt en dag i Østrigs Salzburg by. Det er på grænsen til Tyskland og har spektakulær udsigt af det østlige alper. Salzburgs krav på berømmelse er en historiebogsby, der engang var hjemsted for verdens største komponist, Mozart.

Bakkerne er i live i Salzburg. Den blev engang brugt som location for den meget roste, “Lyd af musik” og der er en håndgribelig følelse af kunstnerisk skabelse. Det udstråler også en stille sindsro.

München til Salzburg Tog

Wien til Salzburg Tog

Graz til Salzburg Tog

Linz til Salzburg Tog

Salzburg, Austria

 

Europæiske højdepunkter Dage 3: München, Tyskland

De næste to stop på et tog gennem Europa er München og Stuttgart i Tyskland. Det ville være bedst at tilbringe en dag i hver af disse berømte destinationer.

München og dens bayerske arv er, hvor øl og bryggetradition har udgjort en integreret del af deres kultur, for næsten syv århundreder. Oktoberfesten står øverst på listen i München. Det bliver fejret af millioner af mennesker, der besøg fra hele verden, til at tage del i festlighederne.

Düsseldorf til Munich Tog

Dresden til München Tog

Nürnberg til München Tog

Bonn til München Tog

Visit Munich on your European Highlights By Train

 

Dag 4: Stuttgart, Tyskland

Stuttgart har en elegant føler, hvor hurtigt biler og fancy restauranter skabe en stemning af det moderne liv, men der er mere til Stuttgart end bare moderne. Stuttgart har vinstuer og bryst-møtrik skraverede øl haver, der viser en laid-back, sparke fødderne på hovedet.

Nürnberg til Stuttgart Tog

München til Stuttgart Tog

Frankfurt til Stuttgart

Heidelberg til Stuttgart Tog

 

 

Europæiske højdepunkter Dage 5: Strasbourg, Frankrig

Hopping tilbage på toget, det er off til Frankrig! Tilbring en dag i Strasbourg.

Strasbourg balancerer mellem en middelalderlig fortid og en progressiv fremtid. Dens gotiske katedral er et arkitektonisk perle og det er stærkt anbefalet at strejfe gennem den gamle bys snoede gyder og nyde kroens mad.

Paris til Strasbourg Tog

Luxembourg til Strasbourg Tog

Nancy til Strasbourg Tog

Dijon til Strasbourg Tog

Strasbourg is on the European Highlights By Train

 

Dage 6 – 8: Paris, Frankrig

Paris behøver ikke megen introduktion med sin ikoniske arkitektur, herunder Eiffeltårnet, Triumfbuen, og Notre Dame -katedralen. Ordet parisiske er synonymt med stil og med god grund. Forventer verdensklasse køkken, handle ind, og gallerier, der er en uendelig kilde til inspiration og lyksalighed. De bedste tog ture i Europa vil altid omfatte denne berømte by.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

Eiffel Tower Paris, France

 

Europæiske højdepunkter Dage 9 & 10: Bruxelles, Belgien

Når Paris har bejlet med romantik, tilbringe de næste to dage i Bruxelles, før den næste tog benet. To dage i Bruxelles vil bestå af art deco facader og besøge Grand Palace pladsen. Det er beliggende i hjertet af byen, hvor er 17th århundrede fortid kommer til live.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

Colorful Brussels, Belgium

 

Dage 11 – 13: Amsterdam, Holland

Amsterdam er hvor de skal cruise langs historiske kanaler, som er hverdagskost, og spadseretur gennem museer og vintage fyldt butikker. drinking, spisning, og designe scener tryllebinde og underholde. Amsterdam er en by med overraskelse og er hjemsted for Van Gogh museum samt en lang række andre skatte på display.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

Amsterdam, The Netherlands

 

Europæiske højdepunkter Dage 14 – 17: Bremen & Berlin, Tyskland

Hoved tilbage til Tyskland og tilbringe fem dage på toget gennem Europa i Bremen, Berlin, og Dresden. En dag til Bremen (på billedet herunder), besøger de mange museer og gallerier såsom Bremen Overseas Museum. Det er en havneby, Bremerhaven er hvor man kan nyde frisk fisk og skaldyr og lære om en fascinerende havn historie.

Berlin får brug for tre dage med fordybelse. Berlin har ry for at være den “by, der aldrig sover”. Udnyt sin vitalitet! Nights er til festivas og dage er for kulturelle sysler.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Bremen and Berlin, Germany

 

Dag 18: Dresden, Tyskland

Dresden har brug for kun en dag, vidunder som sin Grand Dome og dens Versailles-inspirerede Zwinger huse museer. Byen blev grundlagt i 1743 og skulle genopbygges efter Anden Verdenskrig 2. Det har fået øgenavnet ’Florence af Elben’ takket være sin idylliske beliggenhed.

Berlin til Dresden Tog

Hannover til Dresden Tog

Potsdam til Dresden Tog

Nürnberg til Dresden Tog

Dresden, Germany stop along European Highlights By Train

 

Europæiske højdepunkter Dage 19 – 21: Prag, Tjekkiet

Toget tur i Europa ender i Prag, efter en hvirvelvind af undren. Prag er byen spir og er ofte sammenlignet med skønheden i Paris. Det er også beskrevet som at være hjemsted for Europas bedste øl. Nyd synet af en 14th århundrede stenbro, et slot på en bakketop, og en doven flod. Det er den perfekte måde at afslutte en togrejse gennem Europa.

Nürnberg til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

Prague, Czech Republic

 

De bedste tog ture i Europa vil sørge for du er komfortable og udhvilet. Sætter pris på landskabet langs vejen, sikkerheden ved at rejse med tog, og klemme så mange seværdigheder som muligt ind. Der er ingen bedre måde at rejse. bog med Gem et tog i dag!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Europæiske højdepunkter med tog i 3 uger” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/european-highlights-by-train/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)