Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 24/04/2020)

Hvilken bedre måde at tilbringe din sommer end rejse rundt i Europa, højre? Højre. Du behøver ikke at bryde banken til at se nogle af de smukke Europe hovedstæder; tro det eller ej, men en af ​​de kritiske aspekter af omkostningseffektive rejse din Europa er at vælge tog i stedet for fly til din destinationer.

Her er 5 grunde til, at vælger tog i stedet for fly, vil hjælpe dig med at opleve Europa på den bedst mulige måde.

 

De er super-hurtig

Må ikke narre tro, at London-Paris Eurostar og Frankrig TGV tog er de eneste højhastighedstog ruter i Europa - for de sidste årtier, disse fyre har udviklet højhastighedstog ruter på kontinent, at bidrage til en forøgelse af jernbanen turisme og og sørg tog i stedet for fly få plukket som den primære omrejsende valgmulighed. Gennemsnitlig, højhastighedstog i rejse Europa 125 til 200 mph, afhængig af rute og togstationer er fabelagtigt forbundne.

London til Bruxelles Tog

London til Paris Tog

London til Lyon Tog

London til Amsterdam Tog

 

 

Tog I stedet for Planes som Hurtigere Option

De kan endda være hurtigere end at flyve, især for ture længere end omkring 600 miles. Hvordan det? Når du beregner i den tid du bruger kørsel til lufthavnen, derefter at få der tidligt (og ofte udgifter over 2 timer før dit fly), og øgede sikkerhedstjek, du indse det er lettere at køre til byens centrum togstationen og bestyrelse 5 minutter før toget forlader stationen.

Amsterdam til Bruxelles Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Amsterdam til Lille Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

Du betale mindre for en top-notch Sleeper service end en First-Class flybilletten

Selv når du rejser på de mest luksuriøse tog, du får sådan en rimelig pris. Du spekulerer på, hvorfor du ville været at undgå togrejser før! For eksempel, vil du betale omkring £ 880 per person for to dag / en nat tur med Japans Seven Stars, og nyde den frodige landskab i den sydlige japanske ø Kyushu som du rejser; i modsætning til denne pris, en flybillet fra London til Tokyo vil koste dig næsten £ 5000 med British Airways. Woah! Vi har en følelse, du vil være at vælge tog i stedet for fly fra nu, vil du ikke?

Lyon til Genève Togtider

Zürich til Geneve Tog

Paris til Geneve Tog

Bern til Genève Tog

 

Ingen mistet bagage, når du vælger Tog I stedet for Planes

 

Mistet bagage (Stort set) Uhørt, når man sammenligner Tog I stedet for Planes

Mistet bagage er noget af en ting, der allerede, i hvert fald når det kommer langdistance-fly rejser. I modsætning til det, togstationer og tog ikke mister passagerer poser, som passagererne alene er dem, der bekymre sig om deres egen bagage. Du kan også medbringe så meget som du kan bære, i modsætning til fly, der har klare begrænsninger bagage.

Dette er sandsynligvis den bedste grund til at bruge tog i stedet for fly.

Salzburg til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Du kan springe helvede af Airport Security

Når det kommer til sikkerhed, vælger tog i stedet for fly virker som et logisk valg, og du vil nu se, hvorfor. Lufthavnen sikkerhed erfaring er dybest set en række ubehagelige situationer. Du sveder umiddelbart før du kommer ind i sikkerhedskontrollen, selvom du ved, du ikke har gjort eller bragt noget ulovligt med dig. Og, lad os ikke glemme de ubehagelige anmodninger om at fjerne dit bælte, tage skoene og whatnot, og derefter blive klappet ned af en kraftigt bygget mand. Togene har ikke dette - og at stort set sæler handlen.

Nantes til Bordeaux Tog

Paris til Bordeaux Tog

Lyon til Bordeaux Tog

Marseille til Bordeaux Tog

 

Gå til Gem-A-Train at bestille en togtur til din foretrukne destination, og på de billigste priser! Glem alt om reservation gebyrer og omfavne den nemme 3-minut booking processen online.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropean-trip-trains-planes%2F%0A%3Flang%3Dda- (Rul ned for at se Koden)