Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 15/01/2022)

Europa er det førende kontinent med hensyn til levende, beboelig, og sjove moderne byer. Der er en overflod af arkitektoniske vidundere, museer, og restauranter i ethvert europæisk land, du tænker på. Nattelivet og madscenerne over hele kontinentet kommer uden sidestykke. Dyrelivet og de naturlige attraktioner på kontinentet er begge betagende og nemme at få adgang til. Og på grund af EU-faktoren og vejnettet af høj kvalitet rundt om på kontinentet, det er let for road trippers at udforske hele kontinentet i kun en fejning. For at opleve den europæiske drøm kan du bruge en udlejningsbil eller offentlig transport.

 

Har du brug for en IDP (International kørekort) At køre i Europa?

Godt, nogle lande som Italien kræver, at udenlandske chauffører har en internationalt kørekort som bevis for kørefærdighed. Det er godt at medbringe licensen selv i lande, der ikke kræver det, fordi du muligvis har brug for det for at overbevise lokale biludlejningsbureauer og trafikpolitiet om, at du er en anstændig chauffør. Også, før rejser, tjek med CDC for at sikre, at de destinationer, vi diskuterer her, ikke er hårdt ramt af pandemien. Med det i tankerne, her er en liste over 5 skal besøge lande i Europa.

 

1. Santorini, Grækenland

Folk, der har været i Santorini, mener, at byen ikke er det mest romantiske sted i Europa, men også i hele verden. Det er perfekt til nygifte, der leder efter en bryllupsrejse destination. Du vil blive fascineret af den fantastiske calderaudsigt og solnedgange. Du kan vandre, gå på bådture, eller tag en afslappet eftermiddag på byens sorte vulkanske strande. Hvis du elsker flasken, du vil elske prøveudtagning lokale vine langs den, det Middelhavet. Santorini er alså hjem til nogle af de mest luksuriøse hoteller i Grækenland.

 

blue rooftops on Santorini, Greece

2. Oplevelsen af ​​den europæiske drøm: Comosøen, Italien

Comosøen er populær for sit endeløse udvalg af smukke villaer og landsbyer, lækre madvarer (er det dig, Italiensk pizza?), og fantastiske fotograferingsområder, som alle er sammenkoblet med daglige færgetjenester. Hvis du har tid og ekstra dollars til overs, du kan leje en motorbåd og køre til den lille by Bellagio. På andre måder, du kan også tage en tur eller brug en gasdrevet cykel og nyd den smukke udsigt alene. Klimaet her er fantastisk hele året rundt og på grund af regionens afslappede kultur (der er ikke mange turister), du får den perfekte mulighed for at bryde fra slid og grus i dit normale liv. Comosøen har også en ganske romantisk stemning til bryllupsrejse.

Firenze til Como med tog

Milano til Como med tog

Torino til Como med tog

Genova til Como med et tog

The European Dream: Lake Como, Italy

 

3. Reykjavik, Island

Islands hovedstad Reykjavik er blandt de bedste europæiske byer for rejsende, af mange grunde. Hvis du er fascineret af historien, du vil elske Reykjavik for sine smukke og rige museer blandt dem Vikinge Søfartsmuseum, Einar Jonsson-museet, og kunstmuseet. Hovedstaden er også omgivet af et fantastisk udvalg af attraktioner, gør det til den bedste indgangsport for internationale besøgende. Du vil se og opleve masser af geologiske vidundere, herunder lavapunkter, vandfald, og den blå lagune. Klipper, gletschere, sandstrande, og vulkaner definerer også kvarterer i Reykjavik.

For foodie ædelstene, du vil elske at smage på det brede udvalg af traditionelle islandske retter på steder som Sushi Samba og Baejarins Beztu Pylsur. Hvis du elsker marine dyreliv, du kan tage på hvalsafari i Reykjaviks gamle havn, hjem til over 20 forskellige hvalarter. Du kan også se delfiner, lundefugle, og marsvin, blandt andre marine dyreliv.

 

 

4. Oplever den europæiske drøm: Prag, Tjekkiet

Mange turister elsker Prag for dets fantastiske begivenheder, fra ferieparader til daglige år til år parader. Nogle af de sjove begivenheder, som du skal forkæle dig med, når du er i Prag, inkluderer Bohemian Carnevale, når du besøger byen i februar, eller den Tjekkisk ølfestival når du besøger i maj. Nattelivet her er også en vigtig grund til, at folk besøger, med jazzklubber og andet Live musik dominerer underholdningsscenen. Den årlige Prag Spring International Music Festival er et af højdepunkterne i Prag. Du kan feste hele natten på grund af den stramme sikkerhed omkring byen. Hvis du elsker kunst og historie, en tur til Mucha Museum eller Kafka Museum vil gøre tricket for dig.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

Bridges and birds in Prague

 

5. Europæisk drømmeoplevelse: Paris, Frankrig

Masser af berømte vartegn, uendelige indkøbsmuligheder, en bred vifte af lækker mad, rig historie, og kunstsamlinger, samt parker og haver i verdensklasse får Paris til at skille sig ud fra mængden. Nogle af de vartegn, du skal se mindst én gang i dit liv omfatter Eiffeltårnet, Sacred Heart Basilica, Triumfbue, Louvre-museet, og The Palais Garnier. Hvis du er en shoppingentusiast, du vil elske at gnide skuldre med avancerede parisiske fashionistas på Rue Du Commerce, Boulevard Saint-Germain, og anden luksus shoppinggader. Og hvis du elsker kunst, der er en række kunstsamlinger rundt om i Paris at prøve, herunder Musée d'Orsay, Musée National Picasso, og Musee du Quai Branly.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

European Dream: The Eiffel tower in Paris

 

Konklusion

Europa mangler aldrig byer med "bucket list" og turistbyer. Det hele afhænger af dit budget, tid, og formålet med at besøge. Denne liste åbner kun portene, så du kan udforske de mest betagende steder på kontinentet.

 

Her på Gem et tog, vi hjælper gerne med at planlægge en tur til 5 Drømmende lande i Europa. En togtur gennem Europa er ideel til at rejse med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “Den europæiske drøm: 5 Must-Visit Countries In Europe ”på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexperiencing-european-dream-must-visit-countries%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)