Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 14/01/2022)

Der er noget utroligt opfylde omkring lydløst stirre ud af en tog vindue, tror du ikke? Så, glemme alt om intime sikkerheds frisks, klare Ziplock poser til væsker, nul privatliv, og toiletløse busser. Der er ingen bedre måde at udforske Europa end med tog i december. Her er vores grunde til!

 

1. Udforsk Europa med tog i december, og du vil se – Færre turister

Mange mennesker strømmer til populære destinationer i løbet af sommeren, når de ønsker at udforske Europa. Imidlertid, det solrige vejr betyder bringe med sig, mennesker. Masser og masser af mennesker! Vi elsker at udforske Europa med tog i december, fordi der er simpelthen færre turister. Mere natur, ro, og plads til dig!

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

udforske Europa med tog, tom togstation

 

2. Udforsk Europa med tog i vinter midler – billigere priser

Grunden til, at vi har billigere priser er blot, at fornuftens 1! Færre mennesker er lig med billigere alt! Vi taler billigere hoteller og rail tickets on the ground (men sandsynligvis ikke omkring jul /Nyt år).

Et råd: Rabatter kan findes mere i mindre byer meget afhængige af turisme. Selvfølgelig, større byer behøver ikke at prøve så hårdt for at få i kunderne, så planlægge klogt Hvis du er på et budget!

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Paris Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

 

3. Markeder og festivaler

Tjek vores awesome indlæg på De bedste Vinter Festivaler i Europa hvis du ønsker mere info om vores top picks. gademarkeder, specifikt er absolut overalt i løbet af december. Faktisk, det har været en December tradition siden 1400-tallet! At være på en tog betyder fleksibilitet, så bør du beslutter, at du bare skal blive længere på en du finde du virkelig elsker, så kan du! Det er skønheden i togrejser. Det er derfor, der er ingen bedre måde at udforske Europa end med tog i december.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

udforske Europa med tog, tom togstation, vinter festivaler

 

4. Atmosfære

Hvis du nogensinde har set en julegave film, der er bundet til at blive en magisk billede malet af atmosfæren. Billede let faldende snefnug, Børnene kaster snebolde, Icicles, den dæmpede stykket af at gå gennem tykt sne. Og selvfølgelig, lys og dekorationer! Der er andre steder at rivaliserende skærmen, du finder i de fleste dele af Europa.

Firenze til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

Firenze til Pisa Tog

Rom til Venedig Tog

 

 

5. Udforsk Europa med tog i december = Vinterkøkken

Hvilken bedre måde at udforske, hvad forskellige madlande har at tilbyde? Udforsk Europa med tog i december, og har mulighed for at besøge flere byer på én dag. Tjek en lokal marked og bringe nogle snacks tilbage på toget! Du kunne have morgenmad, Frokost, og nadver i 3 forskellige byer!

München til Zürich Tog

Berlin til Zürich Tog

Basel til Zürich Tog

Wien til Zürich Tog

 

udforske Europa med tog, switzerland

 

Tip: I Schweiz og dele af Frankrig, prøve raclette og fondue, som begge er baseret omkring varmet ost. Tyskerne kan lide at bryde ud dyrekød når det bliver koldt, og ristede kastanjer er en leverandør hæfteklamme julemarkeder. Glem ikke at bestille en side af Mulled vin!

 

Klar til at bestille, at toget rejse for livet? Store! Hovedet på SaveATrain og nyd besværet og bookingfrit Togrejser!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexplore-europe-train-december%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)