Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 18/12/2022)

Der er masser af eventyrlige slotte i Italien, du skal besøge! Med sådan en lang, rig historie og kultur, dette land er det rette sted at gå for at udforske slotte. At hjælpe dig planlægge din tur, her er 10 eventyrlige slotte i Italien, som du helt sikkert kommer til at nyde:

 

1. Brolio slottet

Hvis du er nysgerrig efter den fødestedet for Chianti vin, det er her, du skal gå. Dette slot ejendom sprawls løbet 3,000 acres, komplet med vinmarker og olivenlunde. desuden, Det er helt fantastisk at se i løbet af en solnedgang tur.

Bari til Fasano Tog

Taranto til Fasano Tog

Milano til Firenze Tog

Venedig til Milano Tog

 

 

2. Sammezzano

De smukke bakker i Toscana skjule denne iøjnefaldende slot med unik arkitektur. Dens ejer fra 1800-tallet ønskede at redesigne det med orientalsk indflydelse. Med andre ord, han gav det en flair, som ingen anden italiensk slot kan matche.

Salerno til Paestum Tog

Napoli Paestum Tog

Bari til Florence Tog

Salerno til Florence Tog

Sammezzano

 

3. Banfi Slot

Leder du efter noget lidt anderledes? På dette slot, du kan nyde en afslappende ferie og ikke bare skønheden i arkitektur og dens omgivelser. Siden 1700-tallet, dette slot har stået vagt over de rullende bakker i området og er nu en hotel med mange faciliteter.

Rom til Tivoli Tog

Tivoli til Rom Tog

Perugia til Tivoli Tog

Orvieto til Tivoli Tog

Banfi Castle

 

4. Valenzano Slot

Indbygget i det 10. århundrede, Valenzano slot er en af ​​de ældste eventyrlige slotte stadig står i Italien. det er stadig lige så imponerende og majestætisk som det var dengang i dag. Imidlertid, stedet for at tjene som en forpost, dette slot er nu et hotel, komplet med tennisbaner og golfbaner.

Rom til Bracciano Tog

Bracciano til Rom Tog

Bracciano til Manziana Tog

Santa Marinella til Bracciano Tog

 

5. Montalto

Denne eventyrslot historie begyndte over tusind år siden, og ejendommen har udvekslet hænder blandt erobrere mange gange siden. Imidlertid, Det er et fredeligt sted i dag, med mange landbrug egenskaber og vinmarker. Besøgende elsker det på grund af sin fascinerende historie og vidunderlige arkitektur.

Milano til Napoli Tog

Firenze til Napoli Tog

Venedig til Napoli Tog

Pisa til Napoli Tog

Fairytale Castles in Italy

 

6. Poppi Slot

Der er en interessant legende om en af ​​sine tårne. Da de lokale siger, det er hvilested for en af ​​sine tidligere ejere. Efter sigende, hun bruges til at låse op besøger mænd i samme tårn, der ophidsede folket. Imidlertid, legenden er ikke det eneste, tiltrække besøgende. Gorgeous visninger af dalene omkring slottet gøre turen værd.

Milano til Genova Tog

Rom til Genoa Tog

Firenze til Genova Tog

Venedig til Genoa Tog

 

7. Vicchiomaggio

Denne uberørt leder slot tilbyder en fantastisk udsigt og en fremragende mulighed for at studere arkitekturen i renæssancen. desuden, det er en anden af ​​de årige tusinde blandt italienske slotte. Denne eventyrslot er tæt på Firenze, og det er stor for en dagstur derfra.

Pompei til Paestum Tog

Strøm til Paestum Tog

Firenze til Pisa Tog

Firenze til Rom Tog

Vicchiomaggio

 

8. Cabbiavoli Slot

Cabbiavoli Slot kunne være det perfekte billede af en toscansk slot. Med sin smukke udseende, felter, vinmarker, og olivenlunde, dette slot har det hele bare. Du kan endda gå ridning når du besøger der!

Reggio Emilia til Firenze Tog

Genova til Florence Tog

Sestri Levante til Rom Tog

Parma til Florence Tog

 

9. Mug Slot

En af de mest fantastiske slotte i hele Italien er balancerer usikkert på en fjeldsiden. De bølger af Middelhavet pause på klipperne, og denne borg væve over dem. Du vil ikke være i stand til at turnere interiøret, men slottet er stadig ideel til billeder.

Torre Del græsk Tog til Pompeji

Pompeji til Nocera Lavere Tog

Tog til Salerno Nocera Inferiore

Tog til Salerno Mercato San Severino

Fairytale Castles in Italy

 

10. Montegufoni Slot

For alle kunstelskere blandt rejsende, Montegufoni vil være en fascinerende destination. Det er hjemsted for det berømte Room af Masker, indeholdende Gino Severinis pragtfulde fresker. desuden, det ser helt fantastisk, og det er et sted, som alle kan nyde.

Salerno til Maratea Tog

Bari til Maratea Tog

Napoli Maratea Tog

Power Tog til Maratea

Montegufoni Castle

 

Klar til at se de eventyrlige slotte i Italien? Sørg for at planlægge din ferie og Bog Toget Billetter en gang!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Fairytale slotte i Italien du skal besøge” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst, men venligst, bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffairytale-castles-italy%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)