Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 30/04/2021)

Regionen Normandiet ligger i den nordvestlige del af Frankrig og er en forholdsvis kort tur væk fra Paris. Det er et populært rejsemål for mange af dem, der ønsker at opleve essensen af ​​det nordlige Frankrig. Normandiet har det hele, fra en rig historie der går tilbage århundreder, til fantastiske landskaber og udsøgt køkken, der vil efterlade dig til at ønske mere. Imidlertid, en af ​​de største attraktioner i Normandiet er den utrolige arkitektur. Regionen er hjemsted for bedøvelse eventyrlige byer, der virkelig fange fantasien. Det naturlige skønhed at blandinger med disse travle byer efterlader mange i ærefrygt. På grund af den utrolige popularitet af disse perfekte billeder placeringer, Gem A Train har sammensat en liste over 5 Fairytale byer at besøge i Normandiet. Prøv at inkludere dem i din rejse Næste gang du er på rejse gennem Frankrig.

 

1. Fairytale byer at besøge i Normandiet: Honfleur, Calvados

Honfleur måske den mest berømte by på denne liste. Mange turister besøger denne fantastiske havneby og nyder alt, hvad den har at tilbyde. Det er unikt og genkendeligt for sin høje, smal, og farverige bygninger. Det har tjent som inspiration til en lang række kunstnere gennem årene, og de unikke og farverige bygninger er blevet fanget i en lang række malerier. En gåtur gennem gaderne i Honfleur vil efterlade dig følelse som du trådte ind et mesterværk. Det vil uden tvivl fortrylle dig.

Byen har masser af turister, der kommer igennem det, og byder på alt fra lækre fisk og skaldyr, til spændende museer. Hvis du nogensinde besøger denne fantastiske by, tage i sin natur og historie. Mest vigtigt, Sørg for at nyde havnen i byen, der er kendt som Vieux Bassin. Det er blandt de mest berømte turistmål i Normandiet. Havnen var engang hjemsted for det meste fisker både og handel fartøjer. Imidlertid, i årenes løb blev det hjemsted for mange lystbåde.

Paris til Rouen Tog

Paris til Lille Tog

Rouen til Brest Tog

Rouen til Le Havre Tog

Honfleur, Calvados er en del af Fairytale byer at besøge i Normandiet

 

2. Les Andelys, din

Les Andelys er alt hvad du behøver i en kvintessensen franske by. Den charmerende by er lige ved siden af ​​Seinen. Ud over den nærhed til en smuk flod, Les Andelys har også maleriske grønne bakker og hvide stenklipper rundt omkring det. Les Andelys er perfekte billeder, hvilket er grunden til, at mange besøgende snap hundredvis af billeder af denne fantastiske by og dens omgivende landskab.

Ud over sin skønhed, Les Andelys er også berømt for sin 12. århundrede slot. Slottet, Chateau Gaillard, var engang hjemsted for Richard Løvehjerte. Mens slottet muligvis i ruiner nu, dens imponerende størrelse og bygge stadig imponere besøgende, klatre op den klippefyldte bluff for at se det.

Paris til Le Mance Tog

Paris til Brest Tog

Le Havre til Le Mans Tog

Paris til Nantes Tog

Chateau Gaillard Les Andelys, Eure Frankrig

 

3. Fairytale byer at besøge i Normandiet: Giverny, din

Giverny er mest kendt for Claude Monets hjem. Claud Monet lejet ejendommen i 1880'erne med sin familie. I årenes løb sin formue vendt til det bedre, og han blev mere velhavende. Efterfølgende, han var i stand til at købe ejendommen, samt nogle af de omkringliggende arealer. Monet bygget et studie der og skabt en masse hans arbejde på ejendommen, som sætter Giverny på kortet. Bortset fra Giverny boliger kan lide af Monet, det var også hjemsted for andre impressionistiske kunstnere. Disse omfatter Claude Cambur, Christophe Demarez, og Ramier. Den rige historie trækker i en masse kunstelskere, der ønsker at opleve de bor og arbejder i disse utrolige kunstnere.

Ud over byens imponerende kunstneriske historie, Byen er også berømt for sin maleriske natur. Det var en af ​​de vigtigste årsager kunstnerne elskede det. Samme charme trækker i mange besøgende i dag. De charmerende land hytter, maleriske haver, og levende naturlig stemning er et must-see. Sørg for at stoppe ved Giverny, hvis du er nogensinde i Eure-regionen i Normandiet.

Paris til Le Havre Tog

Paris til Rennes Tog

Le Mans til Paris Tog

Nantes til Paris Tog

 

4. Beuvron-en-Auge, Calvados

Denne fantastiske lille by ligger i Pays dAuge regionen. Regionen er berømt for sin likør og ost. Ud over de fantastiske smag regionen byder, du kan også opleve dejlige historiske byer. En af de mest berømte byer i området er Beuvron en Auge. Det er fuld af historiske boliger, dato tilbage til 1500-tallet. Bygninger såsom Vieux herregård fra det 16. århundrede, kombineret med de bindingsværkshuse hjem fra det 17. århundrede, vil du føle dig som du har rejst tilbage i tiden. Walking ned brostensbelagte gader af Beuvron en Auge er den perfekte måde at tilbringe en eftermiddag.

Brest til Le Mans Tog

Nantes til Brest Tog

Le Mans til Rennes Tog

Le Mans til Rouen Tog

Beuvron-en-Auge, Calvados er på Fairytale byer at besøge i Normandiet

 

5. Fairytale byer at besøge i Normandiet: Barfleur, nogle

På den nordøstlige del af Normandiet Cotentin halvøen ligger den smukke kystby Barfleur. Denne rolige fiskerby på kun omkring 700 beboere er mest kendt for sin fantastiske skønhed. Det blev officielt udråbt som en af ​​de smukkeste byer i Frankrig. Den blev hædret med titlen Plus Beaux Village de France, og det er tydeligt at se, hvorfor.

Barfleur er en perle som ingen anden. Ud over de maleriske omgivelser og store hav udsigt, det er også hjemsted for historisk arkitektur. for det første, gaderne selv er brostensbelagte og ganske gammel. For det andet, flere gamle huse dato tilbage til det 16. århundrede. Det ældste hus i byen går meget længere tilbage end at. I Sainte Catherine gården, du kan se et hus, der daterer sig tilbage til middelalderen. Det har en indgang, en udvendig trappe, og mullioned vinduer. Selvom Barfleur er en lille by, det er et besøg værd hvis du er i området.

Brest til Rennes Tog

Brest til Nantes Tog

Lille til Le Havre Tog

Ture til Le Havre Tog

Barfleur, Kanal Frankrig

 

Normandiet er ganske stor, og selv om den er hjemsted for mange eventyrlige byer, hver af dem er unik. Hver har sin essens og karakter, der efterlader besøgende i ærefrygt. Hvis du ønsker at opleve vidundere disse byer, samt alt andet Normandiet har at tilbyde, Book en togbillet og start din rejse.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Fairytale byer at besøge i Normandiet” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffairytale-towns-visit-normandy%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)