Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 25/01/2021)

Europa inspirerer kunstnere og filmskabere fra hele verden, så det er ingen overraskelse, at det tiltrækker filmskabere ens! Opdage 5 Berømte Film steder i Europa og book din ferie og aktiviteter at fordybe dig i dine yndlingsfilm for en perfekt ferie med europæisk De bedste rejsemål.

 

1. Berømte film steder i Europa: Notting Hill, London, Storbritannien

Husk Hugh Grants blå øjne i filmen Notting Hill? Oplev Notting Hill, en af ​​London mest smukke steder og hjem til den mest indbegrebet britiske rom-com. Enhver visning af denne film kan ikke undgå at gøre du føler dig lidt bedre ... Det bedste ved Notting Hill er, at meget af det blev filmet i det centrale London! Dette betyder, at du kan besøge mange af de ikoniske steder, der vises i filmen!

I de indledende scener, Hugh Grant karakter, William Thacker går gennem Portobello Road Market. Denne verden berømte marked er ikke kun et besøg værd, fordi det er et af de mest ikoniske Notting Hill filme steder, men fordi selve markedet er simpelthen smukt og fuld af finurlige antikviteter bare venter på at blive opdaget.

Næste, Vi anbefaler, at du hovedet over til Wills Boghandel, 142 Portobello vej. Den dejlige lille boghandel, der ejes af Vil i den film, der ligger på 142 Portobello vej. På optagelserne, det var en antik butik. I dag, den adresse, der er hjemsted for en sko butik. Det siges, at en nærliggende boghandel ved navn Rejseboghandelen baseret på 13-15 Blenheim Luk var inspiration til filmene butik.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

Famous Film Places In Europe Notting Hill, London, UK

 

2. Harry Potter, Alnwick Castle, Storbritannien

Denne ikoniske 1,000 år gammel middelalderslot er en favorit af filmindustrien, hvilket er grunden til vi ikke kunne forlade det fra vores 5 Berømte Film steder i Europa liste. Det er mest berømt som placering for Hogwarts i Harry Potter. Alnwick Castle er ikke kun en af de største beboede slotte i England og 1,000 år gammel, men det er også noget af en filmstjerne i sin egen ret!

Denne maleriske slot er en af ​​de mest ikoniske i Storbritannien, der medvirkede i de populære film og tv-shows såsom Elizabeth, Robin Hood: Prins af tyve, det Downton Abbey Julespecial, og dens mest berømte rolle som Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab i de første to Harry Potter film.

Det var på slottet grunde til, at Harry var hans første Quidditch lektion (slottets nu værter kosteskaft træning i sommermånederne) og stedet, hvor de Weasley'erne flyvende Ford Anglia nødlandede på den første skoledag.

Bortset fra sin strejftog på store og små skærme, den storslåede slot har også en lang og rig historie. Det blev opført omkring 1096 og er beliggende i det engelske grevskab Northumberland. I dag er det hjem til hertugen af ​​Northumberland og hans familie og er den næststørste beboede slot i England efter Windsor Castle.

 

 

3. Berømte film steder i Europa: Hamlet, Dunnottar Slot, Skotland

Så vidt slotte gå, det er svært at forestille sig en mere afsides og dramatiske beliggenhed end Dunnottar. Måske med den mest uigennemtrængelige position af alle Skotske slotte, denne ene sidder på toppen af sin egen klippe-halvø på vej til Aberdeen, forsvaret på alle sider af naturens kræfter. Det er naturligvis også berømt for inspirerende Prinsesse Meridas familiens hjem i Disney Pixars Brave og fordoblet til Helsingør i Franco Zeffirellis Hamlet!

Dens placering rangerer som en af de mest dramatiske overalt, og du får chancen for at fest dine øjne på nogle af de mest slående kyster i Skotland. Vindblæst græsarealer, kaster klipper, og prygle bølger kommer alle sammen i én meget romantisk kulisse.

Dunnottar tilbyder også et indblik i slottets forsvar og har en god dosis af legender og mysterier. Whig-partiet Vault vil få håret til at stå på ende, så vil kirken (nu i ruiner) brændt af William Wallace.

Selv om Dunnottar er stigende i popularitet, det er ikke en af ​​de travle skotske slotte. Plus, landets størrelse betyder, at du nemt kan komme væk fra folkemængderne og nyde sin unikke placering, der næsten er på din egen. Det er også en perfekt stop off på Angus Kystruten, en virkelig naturskøn Skotske road trip.

Dunnottar Castle, Scotland

 

4. Begyndelse, Paris, Frankrig

Når du tænker på Paris, Frankrig, er du automatisk tænke på Eiffeltårnet. Og hvorfor skulle du ikke? Det er smukt, og det er storslået, men vi har alle set det tusind gange i alle de postkort, plakater, merchandise og nyheder, billeder, da vi var børn. Men der er noget virkelig cool stående kun et stenkast fra Eiffel: Starten bro.

En dommer ved Pont er en bro, der krydser Seinen i Paris. Bygget over hundrede år siden, og loyalt tjener som en flod overgangsstedet til de lokale, men i 2010 det blev en sand film stjerne. Det er, når Christopher Nolan ankom med sin besætning, inklusive Leonardo dicaprio, Ellen Page, og Joseph Gordon-Levitt.

I 2010 noget magisk, der skete på denne bro. I de indledende scener, Ellen Page karakter Ariadne lærer at bygge drømme.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

Inception Paris, France

 

5. Berømte film steder i Europa: Livet er smukt, Arezzo, Italien

Denne film er stadig bringer en tåre skal mit øje, da jeg selv mener om det. Jeg så denne berømte film i skolen for mange år siden, og det har aldrig forladt min hukommelse. Det er derfor, jeg personligt har gået for at se denne berømte film plet selv! Roberto Benigni 1997 Oscar vindende Livet er smukt (Livet er smukt) er et mesterværk! Der foregår i anden VERDENSKRIG, den fortæller historien om en Jødisk italienske mand ved navn Guido Orefice. Han møder og forelsker sig i den smukke Dora og de har en søn, Joshua, sammen.

Historien handler om Guidos familie, og hvordan deres liv bliver vendt op og ned, når de er taget til en koncentrationslejr. Mens der, for at beskytte sin søn fra rædslerne i sine omgivelser, Guido væver en omfattende historie. Deres tid i lejren er blot et spil,. Filmet over flere sæt kernen i begyndelsen af ​​filmen, imidlertid, er de dejlige Toscanske by Siena.

Firenze til Arezzo Tog

Perugia til Arezzo Tog

Bologna til Arezzo billetter

Siena til Arezzo Tog

Famous Film Spots in Europe La Vita e bella, Arezzo, Italy

 

Du er enten at få klar til at hente en af ​​disse film til at se eller dermed planlægger din rejse allerede, er du ikke? Hvorfor ikke gøre begge dele! hovedet på over til Gem et tog og bestille en billet på få minutter til en af ​​de 5 Berømte Film steder i Europa!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Berømte film steder i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffamous-film-spots-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)