Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 24/04/2020)

Den susen Lyden af ​​et tog tegning ind i en station, og muligheden for at komme på og gå et eller andet sted helt uventet. Kan du tænke på noget bedre end Berømte og historiske togruter?

Togene er en påmindelse om guldalder rejse. Når folk gik på rejse i flere måneder ad gangen og heste var muligvis involveret. Rejser var ikke om øjeblikkelig tilfredsstillelse og kun ser frem til destinationen.

Ingen, rejse betød nyder rejsen. Pakning i kufferter, og muligvis et kompas og flere gode kort. Rejser betød at gå til et sted, hvor du vidste ingen, hvor selv luften føltes mærkeligt og dit brev hjem måske kun ankomme efter hjemkomst.

I hyldest til den mest tilfredsstillende form for transport, Gem A Train bringer dig en liste over berømte og historiske togruter du skal vælge, 2019!

 

Famous and Historical Train Routes

 

London til Venedig på Orientekspressen – Den Længste Berømte og Historiske Tog Ruter

Dette vil helt sikkert dobbelt op som en historisk dato! Dette er muligvis den mest Berømte og Historiske Tog-Ruter og en romantisk tog rute i verden. Det afviger fra Paris på vej til den byzantinske by Istanbul. Du kunne med en standard billet fra SaveATrain til at rejse denne rute, eller vælge den mere glamourøse mulighed, og hop på Orientekspressen. Den intriger af denne luksus toget blev berømt inspireret Agatha Christie. Disse dage er det ikke længere i drift i sin oprindelige form endnu dens ånd lever videre i Belmond s Venice Simplon-Orient-Express. Der er to tog, faktisk, én med vogne stammer fra 1920'erne og 30'erne og den anden er en historisk britisk Pullman tog.

Den nye rute snor sig fra London til Venedig, lejlighedsvis herunder andre destinationer i Europa, og en gang om året original Paris-Istanbul rejse i august.

Billetter til Milan til Venedig

Billetter til Firenze til Venedig

Bologna til Venedig Togbilletter

Rom til Venedig Togbilletter

 

Hamburg til København

Du burde rejse på toget der kan transporteres på en færge. Dette er helt sikkert en af ​​de berømte og historiske togruter du bør tage i 2019!

Så, hvad der sker, når du kommer til færgen? Heldigvis togpassagerer er i stand til at stå af toget og nyde udsigten en gang om bord på færgen. Du vil krydse Østersøen i 45 minutter. Hele togrejse varer 4 timer og 45 minutter. København med sin åbne-faced rug sandwich og utrolig design æstetik er en rimelig togbillet væk fra travle Hamborg, Tyskland at du kan selvfølgelig, køb fra os, du vil have en knap i slutningen af ​​dette blogindlæg.

Hamburg til København Tog

Hannover til København Tog

Berlin til København Tog

 

Glacier Express - Schweiz

Forbinde to af Schweiz 'mest naturskønne bjerg feriesteder, Zermatt og St. Moritz, Glacier Express er den mest afslappende måde at nyde den fantastiske natur i de schweiziske alper. Hvorfor har valgt dette som et af de mest berømte og historiske togruter du bør tage i 2019?

Rejs mod øst fra Zermatt, dag-lang tur covers 91 tunneler og 291 broer da det ruller forbi sydlige Schweiz 'alpine enge, uberørt bjergsøer, og perfekte billeder landsbyer. Højdepunkter i rejsen omfatter Oberalp Pass, det højeste punkt på turen på 6706 fødder. En anden er den berømte Landwasser Viadukt - en storslået struktur stående seks-arch 200 fødder og kaste sig en tunnel skåret lige ind i bjergsiden.

Zürich til Zermatt Tog

Geneve til Zermatt Tog

Interlaken til Zermatt Tog

Lucerne til Zermatt Togbilletter

 

 

West Highland Linje, Glasgow til Mallaig - Skotland

Vi er i øjeblikket afhængige af tv-serien Outlander, der fokuserer på old-school Skotland Highlanders. Så der er ikke så mærkeligt det er på listen over Berømte og historiske togruter. West Highland Line er en glimrende måde at opleve landets vilde, vestlige kyst. Når toget forlader Glasgow - Skotlands største by - det urbane landskab bukker hurtigt at frodige dale og rolige søer. overskrift nordover, West Highland linje passerer gennem den fjerne vildnis af Rannoch Moor. Den passerer derefter den tårnhøje Ben Nevis, rører i Fort William. Skifte retning og bevæger sig mod vest, toget krydser Glenfinnanviadukten (figurerede i Harry Potter film serie) inden de kommer til den travle havn Mallaig.

Amsterdam til London Tog billetter

Lyon til London Tog billetter

Paris til London Tog billetter

Bruxelles til London Tog billetter

 

Berømte og historiske togruter i England

rejse Passager jernbane var en af ​​de store britiske bidrag fra victoriansk tidsalder. I det 20. århundrede, jernbane entusiasme og jernbane hobbyfolk synes at have spredt sig næsten lige så hurtigt, som jernbanerne selv. Historiske damp tog, særlig naturskønne rejser, og smalsporede jernbaner er blevet restaureret. Her, vil du finde nogle af de bedste damptog og arv jernbanerejser. Find dem i West Country amter Cornwall, Devon, Somerset, og Dorset.

Som en masse af disse tog er gendannet damp tog, Gem A Train giver ikke billetter på dem. Imidlertid, vi giver den bedste pris for at komme til og fra Det Forenede Kongerige.

 

 

Ønsker du at opleve Berømte og historiske togruter?

Hovedet på over til Gem et tog og book din billet på 3 minutter.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med en link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffamous-historical-train-routes%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)