Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 25/06/2021)

Tager toget er en af ​​de mest undervurderede former for moderne transport. Som interkontinentale fly forlystelser blevet mere overkommelige hvert år, men tog er på vej op overalt. Der er flere grunde til, at rejse med tog er en af ​​de mest fascinerende måder at krydse internationale grænser.

 

Den Bernina Express

For eksempel, seværdighederne, der tilbydes af Bernina Express alene er nok til at konvertere en flyselskab entusiast i en jernbane fanatiker. Strækker sig fra Chur og St.. Moritz i smukke østlige Schweiz til det nordlige Italiens Tirano, Bernina Express er også kendt som den mest naturskønne jernbane rejse i verden. Denne rejse spænder alt 90 miles. Det betyder 4 timers filmisk alpine landskaber, gletschere, store vandfald, og dramatiske kløfter.

Alle smukt landskab er synlig gennem ekspresstogets store vinduer i hver personbil. Rejsen kulminerer i Bernina Pass. På 7,000 fod over havets overflade, passet er tilbøjelig til raser snowstorms. Imens, solrig Italien venter dig i den anden ende af denne rejse. Denne naturskønne togtur skal være obligatorisk på alle jernbanelovers bucket-liste.

 

tysk jernbane

Imens, tiltræder Express på denne liste er DB eller Deutsche Bahn. Tysklands nationale jernbanenet tilbyder nogle af de mest naturskønne forlystelser nær floden Rhinen. Dens ruter vil tage dig gennem slående udsigt over Alperne og bjerget dale. For eksempel, den bedste måde at sætte pris på Europas længste flod er via ruten, der forbinder byerne Mainz og Köln. Denne rute tager dig gennem bløde bakker, smuldrende slotte, og vinmarker.

DB tilbyder regelmæssige togture, der forbinder byer som Amsterdam, København, og Prag til Tysklands store metropoler. Svarende til Bernina Express, det er en fantastisk måde at se Europas heartland. Det er ikke underligt, at CNN refererer til Deutsche Bahn som ”En af de mest behagelige Tyske rejseerfaringer der ikke involverer en Mercedes-Benz 450.” Mens Europas togene er for det meste værdsat for den lange langrend og cross-kontinent rejser, der er andre kortere muligheder for mere afslappet toget rejsende. For eksempel, det Berlin Ringbahn har altid været populært blandt turister der ønsker en enkel sightseeing tur i byen. Du kan prøve dette ud for prisen på en enkeltbillet.

Frankfurt til Köln Tog

Bruxelles til Köln Tog

Wien til Køln Tog

Hannover til Köln Tog

 

Transsibirisk ekspres

Ingen snak om fascinerende togrejser ville være komplet uden at medtage den transsibiriske Express. Også kendt som længste togrejse på planeten, den transsibiriske Express forbinder Moskva i det vestlige Rusland til kystbyen Vladivostok i det østlige Rusland. Langs vejen, jernbanen forgrener sig i nærheden lande som Kina, Mongoliet, og Nordkorea. Flere steder i Vesteuropa, herunder Amsterdam, har togstationer der tilbyder ture til den transsibiriske station i St. Petersborg, Rusland. Ikke underligt mange europæere vælger at tage toget, når venturing øst.

Rejse rundt Rusland med tog er en af ​​de billigste måder at rejse. Indrømmet, det er også en af ​​de langsomste, med Ladbrokes hævder, at en overnight sovekabine toget fra Volgograd til Nizhny Novgorod tager 27 timer. stadig, Ruslands omfattende jernbanenet oplevede en masse action i år, hvor landet var vært for VM. Mange fans fik at se mere af landet og dets folk, da de rejste til inventar med tog.

 

 

Dette er et andet fascinerende og ofte overset aspekt af rejser jernbane. Sikkert, der er ikke noget som de mennesker og erfaringer du vil støde på vejen. Gør dig klar til at møde nogle af de mest fascinerende mennesker fra hele verden. Uanset hvilken langrend togrejse du er på, vil du sandsynligvis ender med at finde en ven eller to blandt kolleger overnattende rejsende. Uanset om du tager den naturskønne Bernina Express, gennemkører flere lande på begge Deutsche Bahn eller den transsibiriske Express, eller slapper af på Schweiz 'Glacier Express, som Kulturhuset Trip beskriver som en rejse, der rivaler seværdighederne i Bernina, rejste med tog er bundet til at være en af ​​de mest fascinerende oplevelser i dit liv.

 

For at få den bedste togoplevelse i dit liv, til de billigste priser, og lettet for utiltalende reservationsgebyr, brug Gem et tog!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffascinating-train-travel-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)