Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 24/12/2021)

Planlægger en solotur kan være hektisk selv for en erfaren rejsende, især når det kommer til at vælge den rigtige destination at besøge og de rigtige aktiviteter at deltage i, mens du er der. Men vigtigst af alt, fordi du vil gøre det bedste ud af det til selvopdagelse.

At være alene på vejen giver dig mulighed for at besøge, hvor du vil, når som helst du vil, uden at skulle overholde en andens tidsplan. Også, du kan udfordre dig selv mere ved at være blandt totalt fremmede, hvilket øger din selvtillid, og selvfølgelig, selvvækst.

Når det er sagt, har du en destination i tankerne til din selvopdagelsesrejse? Denne artikel fremhæver 7 af de sjoveste steder at besøge solo.

 

1. Steder at besøge på din selvopdagelsesrejse: Australien

Australien er drømmedestinationen for de fleste dykkere på grund af dens uendelige dykningsmuligheder både til amatører og erfarne dykkere. Og selvom du ikke er parat til at dykke, vil du have en god tid med at opdage de mange skjulte skatte, landet har at tilbyde. Australien er også hjemsted for de mest uddøde eller truede dyrearter, så du vil have den sjældne chance for at interagere med millioner år gamle fossiler i nærheden.

Men ingen af ​​de nævnte fakta er hovedårsagensøn, hvorfor vi har rangeret Australien som den bedste destination for solo rejsende. Hovedårsagerne er landets evige fred, pålidelig offentlig transport, og billige overnatningsmuligheder. Du vil være meget sikker i Australien.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Self-Discovery Trip to Australia

 

2. Thailand

Kulturen her er rig, og maden er lækker, så du får masser af mad og kulturrelaterede ting at udforske og lære af de lokale, hvis du overhovedet har tid til overs. Overnatning og transport er meget overkommelig her, for ikke at nævne, hvor tilgængeligt Bangkok er fra alle hjørner af kloden. Og hvis dit sind er ængstelig eller urolig, du kan altid springe ind i et tempel eller et meditationscenter og meditere.

Luxembourg til Bruxelles med et tog

Antwerpen til Bruxelles med et tog

Amsterdam til Bruxelles med et tog

Paris til Bruxelles med et tog

 

Solo trip to Thailand

 

3. Steder at besøge på din selvopdagelsesrejse: England

Et par år tilbage, London var verdens mest besøgte by af soloturister. Det alene skal fortælle dig, at dette er et sikkert sted at være, når du ikke har selskab. Buckingham Palace er i øjeblikket den største attraktion for solo rejsende, men det er ikke den eneste i London. Hvis du vil se de fleste attraktioner inden for en begrænset periode, bare deltag i en London gratis vandretur når du besøger byen næste gang.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Visit The Big Ben in London on your solo trip

 

4. New Zealand

Kan du lide at køre alene over lange afstande? Mange enlige rejsende elsker New Zealand for kørselsmuligheder det giver dem. Alt hvad du behøver er at leje en autocamper eller en almindelig bil og gå hen, hvor vejene fører dig. Dette er en smukt land at udforske. De lokale er også meget imødekommende og hjælpsomme, når du vil have hjælp.

Firenze til Milano med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Milano til Firenze med et tog

Venedig til Milano med et tog

 

Self discovery trip to New Zealand

 

5. Steder at besøge på din selvopdagelsesrejse: Peru

Næsten hvert nyt sted, som dit besøg er specielt af et bestemt sæt grunde, men Peru er et af de lande, der simpelthen skiller sig ud. Dette sted har forbløffet så mange mennesker med sine naturlige skønheder og skatte, at folk ikke bare kan få nok af det. dens rig historie, bjerge, og traditionel kultur, som er interessante for enhver besøgende. Dermed, at opleve alle dets nationale skatte, tag en rundvisning i Peru, og stifte bekendtskab med landet.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

 

6. USA

USA er forskelligt, så du vil aldrig føle dig malplaceret, uanset hvor du kommer fra. Landet er også meget stort og har alt hvad du behøver for at være det bjerge, parker, vilde dyr, eller strande. Apropos strande, du skal besøge Florida næste gang du er i USA og svømme i det hvide sand. desuden, Disney kan være den perfekte destination for din egenvækst rejse, da det vil tage dig tilbage til at minde om din barndom, og lidt bittersød nostalgi gør aldrig nogen ondt. Og hvis det, du har brug for, er en stille tid alene, du kan altid blive i en ferieudlejning væk fra skarer.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

New York is a perfect destination for solo travelers

 

7. Steder at besøge på din selvopdagelsesrejse: Japan

Japan er miles foran andre lande med hensyn til teknologi. Hvis du er en teknisk futurist eller investor, at udforske de forretningsmuligheder, som denne by har, vil helt sikkert glæde dig. Landet er også hjemsted for smukke templer, high-end hoteller, og restauranter, samt Asiens bedste skjulte naturskatte. Hvad mere, de effektive transportsystemer her gør din solotur sjov og problemfri. Hvis du er en musikelsker, du kan medbringe din bærbare computer og din software til musikfremstilling at lade inspiration ramme dig og måske producere nogle dejlige lyde for at symbolisere dine ensomme ture.

München til Salzburg med et tog

Wien til Salzburg med et tog

Graz til Salzburg med et tog

Linz til Salzburg med et tog

 

Self discovery trip in Japan

8. Malaysia

Der er mange ting at lave og lære i Malaysia, men det mest interessante ved dette sydøstasiatiske land er, at den større procentdel af befolkningen taler engelsk. Det betyder, at du næppe mister din vej, når du rejser alene her. Landet har strande, bjerge, dykkersteder, og alt hvad du har brug for for at slappe af og nyde livet alene.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

Traveling solo to Malaysia

 

Afslutningsvis

Backpacking og solo-rejse bliver populære for dagen på grund af den fleksibilitet, de udfælder. Du gør det rigtige. Husk bare at have et tilstrækkeligt budget til din bolig, mad, og transportbehov, fordi du skal være selvhjulpen, hvis du skal nyde din egen opdagelsesrejse.

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge dine sjove steder at besøge på din selvopdagelsesrejse med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "Sjove steder at besøge på din selvopdagelsesrejse" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Ffun-places-visit-self-discovery-trip%2F– (Rul lidt ned for at se Koden)