Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 11/04/2021)

Det menes med rette, at rejser er en ting, du køber for at være eller føle dig rig! Og det er ikke altid nødvendigt, at du skal skille dig væk med dine hårdt tjente penge for at nyde velstanden. Mens du planlægger at vove dig ud i de solkyssede tropiske øer, eller snedækkede skiløjper, ellers den frodige grønne vildmark, du tager løbende adskillige beslutninger. Gør din drøm til virkelighed ved ikke at gøre det samme for kompliceret. Sid sammen med din gruppe og planlægge inden for dit budget. Gør hele turen kyndig. Grupperejser er et fremragende middel til at have stor kammeratskab. Men ikke alle sejler glat, hvis ikke planlagt med perfektion. Det lyder måske irrationelt at holde styr på rejseudgifterne, men der er for mange skjulte fejl i det. Undgå alle de negative attributter, der er relateret til grupperejser, og planlæg logisk. Læs nedenfor de seks problemfri tip, der er kyndige til at planlægge en budgetvenlig grupperejse.

 

1. Beslut om et rejsebudget

Ja! Du har ret! Du skal først vælge destinationen for at få knowhow om de samlede udgifter. Men det er undertiden vanskeligt, som begge hænger sammen. Og det er også en meget kompliceret affære. Selvom du planlægger din næste tur med en gruppe venner, ikke alle har råd til det lige. Dermed, kom sammen med et begrænset budget, besluttede enstemmigt. Hele planlægningen bliver glat, da de fleste i gruppen ikke behøver at føle sig presset til at bruge et betydeligt beløb. Også, beslutningstagning i retning af at vælge en destination bliver lettere, især med det faste budget i tankerne. Derfor, du, sammen med de andre gruppemedlemmer, kan ringe til de ekstra udgifter som flyvninger, leje, mad, udflugter, og meget mere. Komplet samarbejde er det, der kræves, mens du planlægger en grupperejse, at opretholde samværet.

Luxembourg til Bruxelles Togbilletter

Antwerpen til Bruxelles Togbilletter

Amsterdam til Bruxelles Togbilletter

Billetter til Paris til Bruxelles

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Opdel hele billedet figurativt

Prøv at finde ud af, hvordan man opdeler udgifterne. Beslut om midler og måder til at opdele de samlede omkostninger mellem andre gruppemedlemmer. For eksempel, vil du være alene ansvarlig for hele reservationen af ​​hotelværelse, eller skulle du dele det samme i to? Eller, er du interesseret i at påtage dig ansvar som hyttestyring og daglige udflugter? I mange grupperejser, Det er generelt prisværdigt at overtage en bestemt pligt. Det mindsker komplikationer og udjævner hele rejserelaterede udgifter.

Hvis du kort tid har planlagt en storbudget tur, prøv at oprette en individuel konto. Du skal gøre det samme i god tid. Alle involverede i grupperejsen kan indbetale et bestemt beløb, månedlige, for at gemme besværet i sidste øjeblik. Det er en smartere handling at få fat i gode hoteller, air-flybilletter, og fremragende køkken.

München til Zürich Togbilletter

Berlin til Zürich Togbilletter

Basel til Zürich Togbilletter

Wien til Zürich Togbilletter

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Tror på økonomiske flyvninger og lommevenlige, men alligevel glamourøse destinationer

Mens du er på planlægningsruten til en grupperejse, vær lidt proaktiv med dine penge. Fokus på kommercielle luftfartsselskaber. Der er mange omkostningseffektive flyselskaber, vært for en håndfuld rejsepakker. Planlæg dit træk efter at have diskuteret de skjulte nuancer med dine gruppekammerater. For eksempel, du kan kritisere din rejseplan til Rom, Athen, og Istanbul via Malta. Ellers, indlede din grupperejse fra Berlin til Prag, Budapest og Riga er et godt valg! Og hvad med en biltur eller opleve en uges lang lejr i naturen med dine gruppekammerater? Det meste af tiden, vejret fungerer som en hindring. Uanset en stormfuld nedbør, brændende sol, eller blæsende slag, rejser i bil hjulpet med en tag rack markise, er en velsignelse! Det henvender sig til fuld dækning og skygge af den stablede bagage, mens den gør hele rejseoplevelse en afslappet.

Amsterdam-billetter til London-tog

Paris til London Tog billetter

Berlin til London Tog billetter

Bruxelles til London Tog billetter

 

4. Handle smart, mens du bestiller mad

En grupperejse er generelt en vellykket rejse, når der ikke er nogen strid eller argument i relation til mad, især. Ja! De fleste grupperejser opdrætter foragt, når spørgsmålet opstår med hvert medlems madpræference. I sådanne situationer, positiv tænkning og sund kost bør være dit motto. Opdeling i restaurantcheck garanterer problemer og forvirring blandt gruppekammeraterne. For eksempel, i en gruppe på ti, en enkelt person betaler hele regningen for a en flaske vin, og senere betaler de andre i gruppen i intervallet, en betydelig forvirring finder sted. Så, tro på altid at opdele checken. Ellers, kan du gøre det via 'kompis-par.' Klub din del sammen med en anden person i gruppen og gå videre med at betale regningen.

Milan til Rom Togbilletter

Firenze til Rom togbilletter

Pisa til Rom Togbilletter

Naples til Rom Togbilletter

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Vær grundigt beregnet med udgifter

Vil du være teknologisk sund, og skiller sig ud som et smart individ blandt gruppen? Få hjælp fra de forskellige online-apps, der imødekommer alle dine behov, relateret til udgifter. Sværg for applikationer som Splitwise eller Google-dokument, da de begge giver alle til stede i gruppen adgang, se og rediger, i henhold til deres krav. Men vær opmærksom på deres individuelle positive og negative aspekter.

Du opretter en gruppe i disse applikationer, hvor gruppemedlemmerne kan logge ind hurtigt og kan opdele hele udgiften i procent. Alarmer sender venlige påmindelser til de forskellige berørte personer om at rydde regningen. Mens du planlægger at stemme overens med grupperejseudgifterne, undgå at holde en oversigt eller afvikle betalingerne mundtligt. Husk dette for at opleve en fredelig tur foran.

Amsterdam til Paris Togbilletter

London til Paris Tog billetter

Rotterdam til Paris Togbilletter

Billetter til Bruxelles til Paris Tog

 

 

6. Afvikle alle afgifter (Hvis nogen)

Når du nyder din grupperejse og lander heldigvis hjem, det er tid til at afregne dine gamle regninger (hvis nogen)! Det er bedre at afvikle eventuel gammel gæld, i den tidsramme, som du har aftalt. Ellers, den står som bagage! Mange foretrækker at betale via forskellige online applikationer, som det lyder kløgtigt. Og nogle mere skånsomme individer kan lide at betale personligt, kontant. Sørg for, at du betaler inden for en uges tid. Ellers, vil du tabe invitationen til den næste grupperejse.

Se også: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Bruxelles til Amsterdam Togbilletter

London til Amsterdam Tog billetter

Berlin til Amsterdam Tog billetter

Paris til Amsterdam Togbilletter

Settle All Dues (If Any)

 

Konklusion

Det er ingen, men en fejlagtig overbevisning blandt mange om, at rejser verden rundt aldrig er mulig uden et ubegrænset kreditkort eller pengestrøm. Eller hvis nogen sponsorerer hele turen! Men det er bedre ikke at tro på det samme. Det er med sikkerhed, at ingen rejser finder sted uden udgifter. De ovenfor nævnte retningslinjer vil helt sikkert holde dig og din get-away bande sammen i mange kommende ture. Vær klar over dine beslutninger, og samarbejde med dine andre rejsekammerater, så er grupperejsen ikke mindre end en drøm!

 

Rejse kontinentet med tog og bog med Gem et tog!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “6 Gode ​​tip til at planlægge en grupperejse med budget” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og give os kredit med en link til denne blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fgroup-trip-on-budget%2F%3Flang%3Dda </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)