Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 12/11/2021)

Gør klar til at blive blæst væk med Italien med tog fra det øjeblik du trin mund på sin store jord. Landet af historie, storslåede arkitektur, overvældende kultur, og sådan elegant, sofistikeret, og velopdragen mennesker vil være noget, du vil huske indtil din sidste dag! Vil vide en hemmelighed? Italien med tog er endnu mere spektakulær end du kan forestille dig!

Nu, da du kommer til at land Romeo og Julie med tog, her er nogle nyttige tips, vil du sandsynligvis ønsker at følge (især hvis du aldrig har været til Italien og ikke taler sproget flydende):

 

Find rundt Italien Af togtiderne

For alle rejser på tværs af Italien med tog og ønsker at få deres fakta sammen, vælge mellem:

 • Trenitalia, den nationale jernbane tjeneste med alle de nationale ruter; er et almindeligt hastighedstog.
 • Italo toget, for højhastighedstog / ruter.

Den bedste løsning er at tjekke Italien med tog, og til være på den sikre side: sammenligne priser, datoer, og tider, og find den mulighed, der bedst passer til dit budget og dit rejsekort. Tag et kig på både at sammenligne tidsplaner. Du vil sandsynligvis blive forvekslet med den terminologi, så her er de forkortede former, du finder på Trenitalia websted:

 • Rom Termini (centralstationen) –> TE ROM
 • Napoli Central (centralstationen) –> NA C.LE
 • Firenze Santa Maria Novella (centralstationen) –> Fl.SMN
 • Venedig Santa Lucia togstation
 • Venedig Saint Lucia (på øen) –> OG. S.L..
 • Venedig Mestre (på fastlandet) –> MASTER
 • Milan Central (centralstationen) –> MI C.LE
 • Piazza Principe (centralstationen) –> GE P.P.
 • Genova Stazione Brignole -> GE BRIG
 • La Spezia Centrale (centralstationen) –> SPICE
 • Pisa Central (centralstationen) –> PISA C.

Der vil være tidspunkter, hvor du tager Italien med tog, vil du se en togstation navn øverst markeret med sort, efterfulgt af nogle andre i rød; dette indikerer der er et par togstationer i byen du rejser til, med toget, der kører dig til alle toget standser.

Firenze til Pisa Tog

Firenze til Rom Tog

Milano til Firenze Tog

Venedig til Milano Tog

Italien med tog legetøj

Skulle du bestiller din Italien med tog billet online eller købe det på Station?

Den gode nyhed om at reservere din billet til Italien med tog er, at online-bookingsystemet fungerer fejlfrit og er super pålideligt. stationer overalt kan være overfyldt - og hvem skal der form for stress, højre? Du får mulighed for enten at bog eller direkte betale for din togbillet online. Imidlertid, hvis du er alt om spontanitet - vent til du komme til stationen og købe din billet derefter.

Köln til Dortmund Tog

München til Dortmund Tog

Hannover til Dortmund Tog

Frankfurt til Dortmund Tog

 

 

Hvordan får du til Italien med tog når du fik din billet?

Når du kommer til Italien med tog station, din næste cue er en stor hængende bord. Det er her, du får alle de opdaterede oplysninger du mangler. Hvis du ikke kan se tavlen, kigge efter en flok mennesker stod under noget stort - og voila! Hvis du ikke overholder dit tog er anført med det samme, start ikke i panik. Sørg for, at du kigger på den ”Partenze” (afgange) i stedet for ”Arrivi” (ankomster) for at undgå forvirring. Den mindste forvirrende mulighed af alle er at gå med toget nummer og afgangstid. Når du finder dit tog, se efter ”BIN,"For" binær " (platform). Når du har fået der sorteret, du har ret til at gå!

 

Der er var en vittighed, jeg hørte engang: Når du føler grim eller ensom, gå til Italien med tog. Uanset hvor usømmeligt du ser, de lokale mænd vil råbe ”Bella!" efter dig. Yndig, højre? Vent ikke et minut længere, bestille din billet på saveatrain.com og begynde at pakke til Italien!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fguide-to-italy-by-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)