Læsetid: 11 minutter
(Senest opdateret: 01/04/2021)

Frankrig har længe været en favorit og en af ​​de mest populære turist destinationer i Europa. I betragtning af, at det er det største land i Vesteuropa, det giver mening at rejse med tog. Den franske regering har investeret i højhastighedsstrækninger (Stor guld strækningshastighed TGV) og tog højhastighedstog (Stor tog TGV guld Speed ​​Train). Der er mere end 1056 miles (1700 km) af dedikerede højhastighedsstrækninger samt tusindvis af miles af hoved- og mindre linier. Næsten hele landet er tilgængelig via franske jernbaner. Frankrigs tog er effektive, hurtig, og vil få dig, hvor du ønsker at gå i land, samt til eller fra nabolandet. Hvis du er en første gang rejsende i Frankrig, den bedste måde at komme rundt ved hjælp togrejser er gennem omhyggelig planlægning af tur. Imidlertid, jernbanenettet kan være lidt forvirrende, især når du ikke taler eller læser fransk. For at hjælpe dig med at forstå det tog system i Frankrig, Vi har skabt en komplet guide til rejse i hele Frankrig med tog.

I denne vejledning, du vil finde ud af alt hvad du behøver at vide for at oprette din personlige rejseplan. Vi vil også give oplysninger om forskellige togselskaber, der opererer i Frankrig og de typer af tog. Vi vil give dig værdifulde tips om at købe billetter til den laveste pris, navigere jernbanesystemet, fordelene ved jernbane passerer, og at komme rundt Frankrig fra Paris. Hold læsning The Complete Guide til at rejse i Frankrig med tog til opdage, hvordan man rejse til Frankrig med tog.

 

Sådan Køb Tog Billetter In Frankrig

Hvor kan jeg købe togbilletter til min tur til Frankrig?

Der er flere nemme og bekvemme metoder eller hjemmesider for at købe franske togbilletter. De er ret nemt at bruge, men mange af dem kommer med deres egne særheder og mærkværdigheder, at vi er nødt til at påpege.

 

Gem en Train er et firma, der digitaliseret og revolutionerede togbilletter. Besøg deres hjemmeside, sammenligne togbilletter, vælge toget linje, og type sæde, du ønsker. Du kan betale med dit kreditkort eller endda Bitcoin. I tilfælde falder din togbillet pris, platformen vil lade dig vide og hjælpe dig bytte den til en lavere pris.

 

Whøne får adgang til det officielle websted for franske jernbaner, du vil sandsynligvis blive omdirigeret til RailEurope.com, som er den officielle nordamerikanske partner i franske jernbaner. Imidlertid, vil du ikke altid finde de billigste priser på Rail Europe. Derfor, skal du altid være opmærksom på, at de billigste priser på togrute er på Save A Train.

 

Amsterdam til Paris Tog

Rart at Marseille Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Automated machines to Buy Train Tickets in France

 

På togstationen

Der er to måder at købe franske togbilletter på stationen - fra en billet vindue og i automat. Engelsk-højttalere kan købe dem enten måde, men hvis din engelsk er ikke så god, og kan ikke kommunikere med den person ved vinduet billet godt, Automaten er din bedste satsning. Det er nemt at navigere, og du kan endda ændre sine sprogindstillinger. At købe billetter fra salgsautomat kræver en Chip & PIN-kreditkort.

 

Hvordan skal jeg hente min online-billet?

Der er flere metoder til indsamling dine billetter:

 • Pick up på stationen. At indsamle dine billetter på stationen, du kan bruge en booking information nummer eller kreditkort (den samme, du brugte til at købe billetter).
 • billetter hjem Print-at-. Når du har modtaget de elektroniske billetter, du kan printe dem og vise dem til toget dirigent, der kontrollerer billetter.
 • Elektroniske billetter. Hvis du ikke vil udskrive dine billetter, du kan downloade dem til din telefon eller tablet. Du kan bare vise dirigenten din billet via din telefon eller tablet skærm.
 • mailes billetter. Nogle tjenester tilbyder mulighed for at sende dig billetterne via almindelig post. Imidlertid, der er en meget langsom proces, og derfor, ikke en anbefalet løsning.

 

Skal jeg købe togbilletter på forhånd?

Det kan være forvirrende at vide, hvilke tog billetter kan købes, når og som bør købes på forhånd, fordi der er flere typer af tog og forskellige togtrafik.

Regionale / lokale tog. Regionale og lokale tog forbinder forstæder og regionale områder. RER og Transilien connect forstæder Paris, mens AT HAVE tog (Tog Regional Expres) er regionaltog, der forbinder regionale knudepunkter med mindre byer. Du behøver ikke at købe de regionale og lokale togbilletter i forvejen, bare købe dem lige før afgang.

 • Intercite tog (IC). En Intercites toget er et eksprestog, der ikke rejse på højhastighedsstrækninger og forbinder byerne samt kortere afstande. Du kan købe billetter IC på forhånd at få en rabat.
 • tog High-speed (TGV). TGV-tog er de hurtigste tog i Frankrig, og billetter til dem er tilgængelige for køb 90 dage i forvejen. Priserne for dem fortsætter med at stige eventelt afrejsedato nærmer, så book dem tidligt til den laveste pris. En billet købt 90 dage i forvejen kunne koste € 30. Men hvis du skulle købe dem et par dage før afrejse, billetprisen kunne være så højt som € 100.
 • Internationale tog. De samme regler om tidlig booking gælder for internationale tog, fordi disse er også højhastighedstog.

 

Hvad er fordelene ved togkort billetter?

Der er en bred vifte af togkort billetter du kan bruge til at rejse i hele Frankrig med tog. Nogle af dem gør det muligt at rejse i Frankrig og andre europæiske lande, og så er der togbilletter, der er udelukkende for at rejse i Frankrig. I modsætning til almindelige togbilletter, togkort billetter kommer med nogle fordele:

 • Fleksibilitet. Med et togkort billet, du får ubegrænset togrejser. Bare gå til stationen, når du vil, stemple jernbanepasset på togstationens kontor og stig på det næste ledige tog.
 • Rabatter. Rail passerer typisk kommer med inklusioner af rabatter for attraktioner, hvilket gør dem en fremragende mulighed for budget rejsende. De kan være en enorm penge-saver, hvilket er hovedårsagen folk køber togbilletter. Lastminute togbilletter kan være dyrt, hvis du ikke bestille dem på forhånd.
 • Bekvemmelighed. Du behøver ikke at bekymre sig om at købe en billet, hver gang du ønsker at tage et tog, men du skal have fleksibilitet, da du ikke har plads i hvert tog, du ønsker.

 

Hvilket togkort billet skal jeg køb?

Når du køber en togkort billet, du kan vælge mellem Frankrig Land Pass og Multi-Land Pass (Eurail Global Pass).

Det Frankrig Land Pass er din bedste satsning, hvis du bare er på rejse i Frankrig, fordi det giver ubegrænset rejse på det nationale jernbanenet (herunder intercity, AT HAVE, TGC, etc.). Du kan vælge enten 1 til 8 rejsedage inden for en måned, samt vælge mellem første og anden klasse. EN pladsreservation er påkrævet ud over en skinne passere til trafik til højhastighedstog. Med denne pass, du får også rabatter på forskellige busser, færger, krydstogter, hoteller, museer, og andre attraktioner.

Det Eurail Global Pass er en bedre løsning, hvis du også har planer om at rejse til nabolandene. Denne multi-land pass giver ubegrænset rejse til 31 forskellige lande i Europa (herunder Frankrig). Med Eurail passerer, Der er ingen grænse for, hvor mange gange du kan fange et tog. Vælg enten 3, 5, eller 7 rejsedage inden for en måned eller 10-15 rejsedage inden for to måneder. Husk at foretage reservationer før afgang.

Fleste jernbane passerer er papirbaserede, og du bliver nødt til at skrive datoen for din afrejse inden den første tur af hver dag. Seat forbehold for højhastighedstog vil koste dig mellem € 10 og € 20 per sæde, mens internationale rejser forbehold spænder fra € 35 til € 89 per sæde (afhængigt af destinationen).

EN VIGTIG BEMÆRKNING: Rail Pass er kun god værdi for pengene, hvis du tog rejser til mere end 14 dage, hvis du rejser for mindre end punkt til punkt togbilletter, såsom hvad Save A Train tilbyder, giver bedre værdi for dine penge.

Togtider fra Marseille til Lyon

Tog til Paris til Lyon

Lyon til Paris Tog

Lyon til Avignon Tog

 

 

Sådan Brug Train Billetter In Frankrig?

På regionalt og lokalt tog, du måske nødt til at rejse med en fysisk billet. Gå til en validering kasse før afrejse for at validere eller ”stempel” din billet. Hvis du ikke validere det før afgang, vente på, at lederen til at stemple den, mens i toget. Der er ingen pladsbilletter til regionale og lokale tog, så bare sidde hvor som helst.

På højhastighedstog, der er et bestemt tidspunkt trykt på din billet, og billetten er kun gyldig for det angivne tidspunkt. Der er ingen grund til at validere dine billetter, fordi du har en pladsbillet. Sørg for, at du finder den rigtige bil og sæde (numrene er skrevet eller trykt på din billet).

Paris til Rouen Tog

Rouen til Paris Tog

Paris til Calais Tog

Rouen til Calais Tog

paper train tickets

 

At komme rundt Frankrig Fra Paris

Når turister kommer til Frankrig, de fleste af dem gør Paris til deres udgangspunkt for togrejser i landet. Når man starter i Paris, du kan nå næsten enhver destination i landet. Det er nogle af de vigtigste destinationer serveres fra parisiske togstationer.

 • Gare d'Austerlitz eller Austerlitz Station – Bordeaux, Limoges, Poitiers, Toulouse, Biarritz, ture, og vestlige Spanien.
 • Montparnasse togstation eller Montparnasse Station Alle TGV til det vestlige Frankrig (Rennes, Nantes, Brest, Bretagne)
 • Nord Station nordøstlige Frankrig, Valenciennes, Lille, Calais; Bruxelles, Köln, og Amsterdam (Thalys); London (Eurostar).
 • Lyon stationSydfrankrig. Montpellier, Dijon, Lyon, Clermont Ferrand, Besancon, Marseille, Pæn. Mulhouse i det østlige Frankrig. Catalonien (Girona, Barcelona), Italien, og Schweiz (Geneve, Zürich).
 • Saint Lazare togstation eller Gare St. Lazare – Le Havre, Rouen, Caen, Cherbourg.
 • East Station Nancy. Reims, Metz, Strasbourg, Luxembourg, og Tyskland.

La Rochelle til Nantes Tog

Toulouse til La Rochelle Tog

Bordeaux til La Rochelle Tog

Paris til La Rochelle Tog

 

Bedste tip til rejse i Frankrig Med Tog

Vi giver dig en liste over gode tips, der vil gøre din togrejser i Frankrig mere praktisk og sjovt.

 • Kom tidligt på togstationen. Sørg for at være på togstationen i det mindste 20 minutter før afgang, eller endnu tidligere, hvis du rejser fra enorme togstationer, såsom Gare du Nord i Paris. For en turist, der ikke taler fransk, der er ikke noget værre end ankommer kun et par minutter før afgang uden at have den mindste idé om, hvor de skal gå. Ankommer tidligt nok vil give dig tid til at tjekke den Afgang Board for information station, identificere hvilken platform din toget forlader, og finde den rette platform.
 • Efterlad aldrig din bagage uden opsyn. Du vil måske gå til en nærliggende butik for nogle snacks eller vand. Hvis du beslutter at gå rundt, ikke forlade din taske uden opsyn, selv for en anden. Ellers, du risikerer at have din bagage stjålet af erfarne tyve. Større togstationer i Frankrig (Herunder Paris Gare du Nord, Paris lyons togstation, og er Paris Austerlitz station) har forladt-bagagebokse i forskellige størrelser. Før du går ind skabsområdet, forvente at få dine tasker røntgenfotograferet. Når ombord, placere din bagage inden for dit syn i stedet for på de dedikerede bagage rum.
 • Pak noget mad. Passagerer er tilladt at medbringe deres egen mad og drikke på tog, som er fantastisk til lange afstande togture. Nogle tog har en cafe om bord, og de fleste af dem har en vogn vogn, der kommer rundt. desværre, vognen ikke altid kommer, og cafe kan være lukket. Fødevarer og drikkevarer om bord er også dyrere. Til spare penge, pak dig selv en picnic med din livret før hver tur. Der er forskellige nærbutikker i de fleste togstationer, hvor du kan købe mad og drikkevarer.
 • Hent en jernbane planner app til din telefon. Der er en række jernbane planner apps du kan installere og bruge til at gøre dit tog kører mere bekvemt. Vores artikel indeholder alle info og togplaner for europæiske tog, og nogle apps kræver ikke en internetforbindelse. Med en skinne planner app, du vil altid vide, om dit tog vil være sent (og ved, hvor lang tid) eller til tiden, samt hvilken platform det vil ankomme / afgår. I store byer som Paris, der er ikke én “vigtigste” station, og det er let at forveksle en station til en anden. Med den rigtige app, du vil være sikker på, at du får ud på den rigtige station.
 • Bagage. Når det kommer til bagage, du kan bringe så meget som du kan bære, da der ikke er nogen vægtgrænser. Du kan gemme dine tasker over hovedet, bag dit sæde, eller i en bagagebærer i din bil.
 • Første klasse og andenklasses billetter. Der er ikke meget forskel mellem førsteklasses og anden klasses biler. Imidlertid, det er mere støjsvage i førsteklasses, og sæderne er en smule større. Andenklasses biler er også helt trygge. Det er værd at nævne, at førsteklasses billetter koste omkring 1,5x mere end den anden klasse billetpris.
 • Du kan ikke refundere billige billetter. Måske er den eneste ulempe ved at billige billetter er, at de ikke kan ændres eller refunderes.
 • maskiner Selvbetjening. Når du bruger en selvtilstrækkelig billetautomat, du kan vælge det engelske sprog option, så der er ingen grund til at bekymre dig, hvis du ikke taler fransk.
 • Regnskabsmæssig en cykel. På de lokale og regionale tog, du kan tage en cykel med dig gratis. TGV og Intercity Night (tog overnight) på et par ruter gør det muligt at tage en cykel for et mindre gebyr (normalt omkring € 10). På andre TGV-tog, du bliver nødt til at sætte din cykel i en zip-up cykel taske.
 • Gør tilslutninger. Langs rejsen, din tur kan kræve, at du skifte tog. Skifte tog er typisk hurtig og nem, så der er ingen grund til at bekymre dig, hvis du ikke har tid nok mellem tog. En togforbindelse kan indebære gå til den anden side af platformen eller den anden del af togstationen.
 • Kender navnene togstation. Store byer har flere togstationer, som kan skabe forvirring. Hvis du ikke kan huske deres navne, skrive dem ned på et stykke papir, gemme dem på din telefon, eller bruge en skinne planner app.
 • Mind toget strejker. Frankrig er kendt for toget strejker, og de altid advare offentligheden før de går på en. Mens nogle togene stadig kører, strejker er noget at være opmærksom på, hvis du vil undgå de store ulemper.
 • Brug Chip & PIN-kreditkort. Hvis du vil købe en billet på et automatiseret billet kiosk, du får brug for en Chip & PIN-kreditkort, Så sørg for at du kender din pinkode, selvom vi ikke anbefale det, da det er meget dyrt.

Paris til Marseille Tog

Marseille til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Clermont Ferrand Tog

 

Complete Guide To Travel In France By Train

Alle større byer i Frankrig er forbundet med TGV – højhastighedstog jernbanenet med tog, rejse med hastigheder på næsten 200 mph. Ved disse hastigheder, alle områder af Frankrig er inden for din rækkevidde.

 

Vi har designet denne vejledning “Komplet guide til at rejse i Frankrig Med Tog” at give dig en stærk forståelse af, hvordan den franske jernbanesystem fungerer og hjælpe dig, hvis du tænker på at tage et tog, men ikke sikker på, hvad de skal gøre, eller hvor du skal begynde. Uanset om du er på backpacking eventyr, en forretningsrejse, eller på en familieferie, vi har dækket dig, Gem A Train er den sted at købe togbilletter.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “The Complete Guide til at rejse i Frankrig Med Tog” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/guide-travel-france-train/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)