Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 13/08/2021)

Harry Potter-film var den mest succesfulde filmserie gennem tiderne. Mange af de scener fra Harry Potter-filmene blev skudt i London selv. Uanset om du er en hård fan af Harry Potter-filmen eller bogserien, London er uden tvivl det bedste sted at besøge for en autentisk Harry Potter oplevelse. Vil du vide, hvad 5 Steder at besøge for din Harry Potter Weekend i London? Gem A Train har udarbejdet denne liste til at gøre din Wizarding eventyr en lettere og mere spændende én!

 

1. Harry Potter Weekend: Warner Bros Studios Tour London

Dette er den ultimative oplevelse i vores bøger! Se første hånd sættene, kostumer, og rekvisitter anvendes i alle Harry Potter filmene! Trin inde i nogle af de steder i filmen, herunder; Riddersalen, Dumbledore-kontor, og Hagrid hytte.

Hvor finder dette? hovedet på over til Warner Bros. Studios Tour London. The Making of Harry Potter er en offentlig attraktion i Leavesden i det sydøstlige England. Ikke forveksles med Wizarding World of Harry Potter fra Universal Studios forlystelsesparker. Det er en permanent udstilling der tilbyder en autentisk bag kulisserne glimt af Harry Potter filmene. Hav en magisk dag ud med en bag kulisserne tour af Harry Potter-filmene i Warner Bros. Studio Tour London.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Studio tour, mens på Harry Potter Weekend i London

 

2. Harry Potter Weekend: Tag nogle Merch Hos Platform 9 3/4

Kings Cross Station er, selvfølgelig, udgangspunkt for studerende på Hogwarts, hvoraf den mest berømte elev, Harry Potter, Attends. De Hogwarts Express afgår fra platform 9 ¾.

Inden Kings Cross Station, de store togstation i London for tog til Edinburgh og Skotland, -en turistattraktion Der er etableret, med en bagagevogn halvt indlejret i væggen, hvor du kan igen vedtage din egen Harry Potter øjeblik.

For at spare overbelastning med køer af mennesker, dette er nu at finde i den store sal areal på Kings Cross station, ikke mellem platforme 9 og 10 som du måske tror.

Mellem timerne 9 er og 9 pm du kan betale for at få en professionel fotograf og en assistent hjælper dig med at få den bedst mulige foto, komplet med et Harry Potter tørklæde og / eller tryllestav. Du kan stadig tage dit eget foto her gratis.

Hvis du kun kan besøge i spidsbelastningsperioder og har penge til reservedele, Du kan overveje at købe et VIP Photo Pass-snor. Dette omfatter en platform 9 ¾ nøglesnor, dit fotografi, og kø hoppe, alle for £ 20.

Stationen er nu hjemsted for en Harry Potter butik med navnet Platform 9 3/4 hvor du vil finde alle dine troldmændenes varer. Du kan endda købe en personlig Hogwarts brev her for £ 15 eller endda en personlig Hogwarts kuffert til £ 65!

Calais til London Tog

Brugge til London Tog

Haag til London Tog

Rotterdam til London Tog

 

Harry Potter Weekend i London

3. Bliv: Guiden Chamber At The Georgian House Hotel

Hvert værelse har blyindfattede ruder, stenmure, og fire plakat senge, mens brændeovne, kedler, og gobeliner fuldføre fortryllende billede på dette hotel i London. Det er garanteret at gøre dig føle magiske.

Antwerpen til London Tog

Gent til London Tog

Middelburg til London Tog

Leiden til London Tog

 

 

4. Harry Potter Weekend: Har en drink i Cauldron

Hvad er en Harry Potter weekend i London uden at forsøge en Cauldron? Denne magiske Cocktail Erfaring er en 1 time 45 min medrivende klasse i London. Don dine klæder, tag fat i dine tryllestave, og gør dig klar til din mest livlige Potions-klasse endnu, med denne Overvældende Magical Cocktail oplevelse for to på Cauldron, London.

På din interaktive arbejdsstation, du vil komme til at teste din tryllestav ved at hælde en velkomstdrink. Du vil derefter bruge specielle molekylær mixology færdigheder til at brygge din lækre eliksirer, som hver især har forskellige egenskaber og virkninger. Gør dig klar til at blande op nogle magi på Londons mest fortryllende cocktail oplevelse!

Hvad er inkluderet?

  • 1 time 45 minut medrivende magiske cocktail oplevelse for to på The Cauldron, London
  • Arbejde tryllestave og klæder forudsat
  • Opret tre drikkevarer ved hjælp af molekylær mixology
  • Alkohol fri, gluten, og veganske muligheder er alle tilgængelige
  • Oplev gave pakke, herunder personlig voucher og besked-kort
  • Annullering godtgørelse

Den Helder til London Tog

Maastricht til London Tog

Köln til London Tog

Bonn til London Tog

 

Gå til Cauldron på din Harry Potter Weekend i London

 

5. Se seværdigheder fra bøger og film på en Muggler Walking Tour

Det 2.5 time Muggler Walking Tour dækker mange af Londons vartegn nævnt i bøgerne, herunder antal 12 Grimmauld Place og Ministeriet for Magi. Du vil også besøge gader og stræder, der var inspirationen til mange af serien steder som; Diagonalstræde og Knockturn Alley. Imidlertid, Vi elsker, hvordan denne tur er ikke bare dygtige. Det giver også et indblik i nogle af de historiske steder du vil passere på vejen.

Düsseldorf til London Tog

Essen til London Tog

Munster til London Tog

Leuven til London Tog

 

Se seværdigheder fra bøger og film på en Muggler Walking Tour

 

Feeling inspireret til at skabe din egen magiske dig rundt i London? Brug vores liste over 5 Steder at besøge for din Harry Potter Weekend i London, nu. Book din billet på få minutter ved hjælp af Gem A Train!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Steder at besøge for dit Harry Potter weekend i London” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fharry-potter-weekend-london%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)