Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 05/11/2021)

Fantastisk udsigt, farverige og sjove, der er fantastiske basketballbaner i hver by, du drømmer om at besøge. Hvis du er en entusiastisk basketballspiller, pro, eller bare vil skyde nogle bøjler, disse er 10 bedste ferielokationer med gode basketballbaner.

 

1. München Tyskland 3D Basketballbane

Hjem til en af de mest fantastiske fodboldstadioner i Europa, München er en sjov og fantastisk aktiv ferielokation. Hvis du vil øve nogle bøjler i et fantastisk basketballstadion, så er Münchens 3D basketballbane, hvor du skal øve dig. Denne tyske basketballbane vil tage dit spil til et nyt niveau af klumper, og hvis du formår at smække her, du vil lykkes overalt.

Med andre ord, 3D -basketballbanen vil inspirere dig til at få gang i dit spil. Du bliver nødt til at holde fast over klumperne rundt om denne skøre bane. Bortset fra det er basketballen i god stand til ethvert spil, hvis du ønsker at forblive aktiv på din ferie, og selvfølgelig tag dit team med.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

Munich Germany 3D Basketball Court

 

2. Pigalle Basketballbane Paris

De fleste turister rejser til Paris for at shoppe og leve det gode liv, til en afslappende eller romantisk ferie. Mens Paris er et populært sted for en drømmende og forkælende ferie, Det er også et fantastisk sted til udendørs aktiviteter. Paris har masser af parker og floden Seine til vandreture, eller cykling, foruden den mest farverige basketballbane.

Pigalle basketballbane er en skabelse af Nike, syg-Studio, og fransk modemærke Pigalle. Deres samarbejde skabte dette vanvittige, gemt imellem 2 lejlighedsbygninger basketballbane. Pigalles gradientfarver er super funky, midt i et parisisk kvarter. Denne basketball er fuldstændig funktionel og fantastisk at skyde nogle bøjler på 17 Rue Duperre.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Pigalle Basketball Court In Paris France

 

3. Rooftop City Hall Court Dubrovnik Kroatien

Dubrovnik er et vidunderligt feriested, omgivet af udsigt over Adriaterhavet. Terra-cotta taghuse overalt, hvide facader mod det turkisblå hav, tiltrække hundredvis af turister hvert år. Dubrovnik er omgivet af stenmure i sten, velbevaret gennem århundreder, og det er en af ​​de bedst designet basketballbaner i verden.

Denne basketballbane ligger lige på taget af rådhuset, med fantastisk udsigt over Adriaterhavet. Forestil dig at skyde bøjler med betagende udsigt over den gamle bydel og en blå uendelig horisont. Rådhusets basketballbane på taget er uden tvivl en af ​​de største basketballere verden over.

 

Unique Basketball Court in the Rooftop City Hall of Dubrovnik Croatia

 

4. House of Mamba Basketball Court Shanghai Kina

Shanghai er en af ​​de mest moderne og funky byer i verden. Sindssyge skyskrabere, og vartegn, der er større end livet, og til toppen af ​​det hele er House of Mamba basketballbane, af Nike. Denne episke basketballbane er sjov og innovativ, perfekt designet til en af ​​de bedste ferielokationer i verden.

Shanghai House of Mamba basketballbane er en basketballbane i fuld størrelse fuldt udstyret til dit bedste spil endnu. Banen var designet til Nike Rise -turen i Kina, og du vil blive overrasket over den reaktive LED -visualisering. Så, hvert trin, du tager til bøjlen, får gulvet til at lyse, og menneskemængden skriger af forbløffelse.

 

 

5. Brighton Beach Court England

Sandet gylden strand, stor promenade, og frisk havluft, Brighton er et fantastisk feriested. Mens England mest er kendt for den grå himmel, Brighton er en vidunderlig feriedestination ved havet. Brightons beliggenhed ved havet gør det ideelt til udendørs aktiviteter.

At skyde bøjler under solskinnet og endda hoppe fra banen direkte til havet er en fantastisk oplevelse. Brightons beach basketballbane har gode betingelser for enhver type spiller eller spil. Så, hvis du leder efter en stor aktiv ferie, basketball, svømning, og afslapning på stranden er en fantastisk måde at slappe af og få disse energiniveauer op igen.

 

Brighton Beach Court In England

 

6. Nike Basketballbane Thames River London

Du kunne bruge 8 dage i London, og stadig ikke opdage alt, hvad denne spændende by har at byde på. Fra shopping til kunst og musik, London er et fantastisk feriested for enlige rejsende og familier. Derfor, det vil ikke overraske dig, at London er en fantastisk by for udendørs aktiviteter, med fantastiske parker og Themsen.

Regalen & Jordan basketballbane ved Themsen er en fantastisk udendørs basketballbane. Spillerne nyder en dejlig forfriskende brise fra floden mellem spil og kan nyde den smukke udsigt over floden og byen. i øvrigt, domstolens design giver topbetingelser med bærbare justerbare bøjler og et mønstret Nike-gulv til et glat og skaderfrit spil.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

7. Belgisk basketballbane i Aalst

Flot om efteråret, super overfyldt i december, når hundredvis af turister ankommer til den årlige Aalst -festival, der er en anden grund til at besøge Aalst året rundt. En af de mest bemærkelsesværdige ting her er Aalst farverige basketballbane, kunstneren Katrien Vanderlinden. Med forskellige former i forskellige farver, Vanderlinden baserede sin kunst på et børns spil, Logiske blokke.

Så, Aalst har altid været et fantastisk feriested, og denne nye basketballbane er den bedste til at følge med i fitnessrutinen, mens du er på ferie. Ikke kun det, men designet er virkelig betagende og værd at timeturen fra Bruxelles bare for at beundre en af ​​de mest unikke basketballbaner i Europa.

Luxembourg til Bruxelles med et tog

Antwerpen til Bruxelles med et tog

Amsterdam til Bruxelles med et tog

Paris til Bruxelles med et tog

 

Kids playing basketball in Aalast, Belgium

 

8. Nosara Costa Rica

Med panoramaudsigt over Stillehavet, frodige grønne bjerge, og tropisk vejr, Costa Rica er et paradis for enhver rejsende. Bare sidder og betragter horisonten, eller gå på stranden vil sætte dig direkte til afslapningstilstand.

Costa Rica er alles drømmeferiedestination, til afslapning eller surfing og udendørs sjov. Derfor, det er ingen overraskelse, at en af ​​de mest fantastiske ferievillaer har en fantastisk basketballbane. Finca Østrig Vores villa har en fantastisk basketballbane med udsigt over Stillehavet og en swimmingpool. Hvad mere har man brug for på en luksuriøs ferie?

 

Seaview Basketball Coutry in Nosara Costa Rica

 

9. Hong Kong basketballbane

Levende, innovativ, spændende, og sjovt, Hongkongs basketballbane er ikonisk, ligesom dens hjem er. Hong Kong er en af de bedste steder at besøge i Kina takket være sin kosmopolitiske natur. Fra fantastisk udsigt til strande og ture rundt om øen, Hongkong får alle til at komme tilbage igen og igen. Hongkongs basketballbane er stor, ny, farverig, og placeret i et stort kvarter.

Choi Hung Estates basketball er en af ​​de bedste basketball i Hong Kong. i øvrigt, Det er også en af ​​de mest farverige steder, så ideel til flotte billeder. Hvis du aldrig har besøgt Hong Kong, helt sikkert bestille en tur til denne fantastiske destination, det er en af 10 bedste ferielokationer med gode basketballbaner.

 

Hong Kong Urban Basketball Court

 

10. Tempelhof Basketballbane Berlin

Sjov i det fri er essensen af ​​Tempelhof feltpark. Fra cykling i basketball, eller bare slappe af, Tempelhof er det perfekte sted i det hurtige liv i Berlin. Berlin har et fantastisk natteliv og er meget venligt over for alle sine besøgende, så det er ikke overraskende, at byens planlægger at rumme alle.

Berlins Tempelhof -basketball er en af ​​de store basketballbaner i Europa. Placeret ved indgangen, ved picnicområdet, og omgivet af grønne træer og græs, denne basketballbane får dig til at føle dig fantastisk med hvert åndedrag og bøjle.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

Tempelhof feld park Basketball Court Berlin

 

Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en tur til disse 10 bedste ferielokationer med gode basketballbaner.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "10 bedste feriesteder med fantastiske basketballbaner" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fholiday-locations-basketball-courts%2F– (Rul lidt ned for at se Koden)