Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 10/09/2021)

At opleve Holland Tulip Season med tog er virkelig et must på enhver respekt sommer rejsendes kalender. For en måned eller deromkring hvert år, felterne i provinsen Flevoland omdannes til et smukt og stort hav af farverige blomster på mere end 7 million blomster. Fra Haag og Leiden i syd, op til Alkmaar i nord er, hvor du vil opleve dette smukke syn. Mens man normalt forbinder rejser lavlandet i Holland på cykel, for de mindre eventyrlystne en langt mere tiltalende måde at opleve al den herlighed tulipan sæson er med tog! Her er nogle af de bedste tip til at nyde Holland tulipansæson med togrejser.

 

Holland Tulip sæson og NS tog

 

Planlæg dit besøg i den kommende Holland Tulip Season

Tulip sæson løber fra slutningen af marts indtil midten af ​​maj, men det bedste tidspunkt at se tulipaner i fuldt flor er halvvejs igennem April. Du bliver nødt til kontrollere vejret for sæsonen og gøre din forskning før booking for at sikre, at du får den bedste tid.

Hannover til Haag Tog

Hamburg til Haag Tog

Berlin til Haag Tog

Köln til Haag Tog

 

De bedste tider at besøge haverne og markerne i Holland Tulip Season

Holland Tulip sæson tiltrækker en masse turister og besøgende og de bedste tidspunkter til at besøge haverne og tulipanmarkerne er ofte, når de åbner og et par timer, før de lukker. Planlæg din rejse i overensstemmelse hermed, så du får mest muligt ud af vores erfaring og kan få nogle store fotos uden folkemængderne.

Bruxelles til Maastricht Tog

Antwerpen til Maastricht Tog

Köln til Maastricht Tog

Berlin til Maastricht Tog

 

Bestil dine billetter inden du rejser

På grund af antallet af folk, der kommer for at se tulipaner, oplever Holland tulip sæson med tog kan være temmelig travlt. det er vigtigt at planlægge og bestille din togbilletter på forhånd hvor det er muligt at sikre, at du er i stand til at komme på og nyde den spektakulære udsigt.

Hannover til Rotterdam Tog

Dortmund til Rotterdam Tog

Hamburg til Rotterdam Tog

Köln til Rotterdam Tog

 

Besøg Flevoland for en mere støjsvag oplevelse af Holland Tulip Season

Hvis du leder efter et sted med færre tulipaner, men med færre folkemængder og lidt billigere priser derefter Flevoland er for dig. Du kan fange træne her fra Amsterdam og hvis du fange det efter myldretiden vil du være i stand til at bringe cykler på toget, hvilket betyder at du kan cykle rundt i tulipanmarker. Udsigten langs rejsen er utrolig, og der er masser af stor fotomuligheder.

München til Utrecht Tog

Köln til Utrecht Tog

Berlin til Utrecht Tog

Frankfurt til Utrecht Tog

 

Besøg Leiden eller Haarlem

Du kan tage toget til Leiden eller Haarlem, hvor du vil få enestående udsigt over den berømte ”Flower Strip”, og vil være i stand til at gå blandt rækkerne af tulipaner når du er ankommet der. Dette er ideel til dagsture og er en meget populært turistmål.

Udforskning Holland med tog er en fantastisk oplevelse og endnu mere i løbet af tulipan sæson. Det er muligt at bog natten ophold og Tog ture rundt om i landet, men disse er lidt dyrere, og kan efterlade dig med mindre tid til at udforske tulipanmarker. en organisation er nøglen i løbet af denne travle tid, så sørg for at planlægge at få mest muligt ud af tulipan sæson i Holland!

Bruxelles til Haarlem Tog

Antwerpen til Haarlem Tog

Berlin til Leiden Tog

Paris til Leiden Tog

 

Nyd din togtur, gennem det mest pålidelige sted at bestille dine togbilletter, Gem et tog Hvis du har brug for andre Europæiske togbilletter, bare klik her, gå til vores hjemmeside og nyd turen.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fholland-tulip-season-by-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)