Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 14/01/2022)

Der er virkelig ikke noget bedre sted at være forelsket end plukke Destinationer bryllupsrejse i Europa.

Med den lethed togrejser, du kan besøge tonsvis af smukke destinationer på din bryllupsrejse. Med masser af sol, smukke bugter, vinmarker, og endeløse romantiske hotel og restaurant muligheder, er det ikke underligt de bedste bryllupsrejse destinationer er i Europa! Her er vores bedste tips for at gøre mest muligt ud af et besøg med nogen speciel.

 

Bryllupsrejse destinationer i Europa – Positano, Italien

Positano Amalfi Coast - Honeymoon Destinations In Europe

 

Positano er en fjeldsiden landsby på det sydlige Italiens Amalfikysten. Ifølge legenden er skabt af Neptun, havets Gud, som var ude af elsker for en nymfe. Dens småsten ved stranden og stejle, smalle gader foret med butikker og cafeer er, hvad det er berømt for. Du og din ægtefælle bør besøge Chiesa di Santa Maria Assunta byder på en byzantinsk ikon fra det 13. århundrede af Jomfru Maria.

Hvorfor ikke arbejde fra nogle af det bryllupskage og hovedet til The Path of the Gods vandresti, der forbinder Positano til andre magiske kystbyer. Afslut din dag med en spadseretur gennem de gamle gader, opdage de autentiske restauranter, og de historiske huse beliggende på en bjergside, og prøveudtagning af autentiske mad. Du vil måske undre, hvordan du nogensinde vil forlade din bryllupsrejse!

Denne maleriske og romantiske landsby er et idyllisk sted at tilbringe et par dage som en af ​​dine bryllupsrejse destinationer i Europa. Synet af den beige, lyserød, gule og terrakotta huse cascading ned langs siden af ​​kysten til krystalblå Middelhav er berømt i hele verden og har været hypnotiserende besøgende på denne fængslende afsnit af den italienske kyst i århundreder.
Synes godt om træder ind i en drøm, Positano er det perfekte sted at fejre at være forelsket! Der er så meget at gøre; det er du sikker på have en rejse for livet.

Milano til Salerno Tog

Firenze til Salerno Tog

Bari til Salerno Tog

Rom til Salerno Tog

 

Bryllupsrejse destinationer i Europa – Hvar, Kroatien

Hvar Croatia - Honeymoon Destinations In Europe

 

Når det gælder om at finde dine bedste bryllupsrejse destinationer i Europa, Hvar, Kroatien er ofte på par lister! Sensationel naturlige skønhed, gamle murede byer, og den uendelige blå Adriaterhavet: Kroatien er et vidunderligt valg til en kortvarig bryllupsrejse eller en romantisk miniferie. Med masser af sol, vinmarker, og restaurant muligheder, du vil elske, når du bryllupsrejse i Europa på denne fantastiske destination.

Afregnes om Kroatiens dalmatiske kyst, Hvar er landets mest populære sommer ø destination. Vi ved bryllupper kan være dyrt, så vil du være glad for at vide, at det er kendt for at være den mere overkommelige på listen over bryllupsrejse destinationer i Europa!

Denne lille murede by fuld af gotisk arkitektur er den perfekte pasform til par på udkig efter afslappede vibes med lidt historie og sightseeing om dagen. Mens sejlads er en af ​​de bedste måder at se Kroatien generelt-og lad os se det i øjnene, også en god måde at ankomme på en bryllupsrejse-Som af denne måned, Uber har officielt landede i regionen, men bestemt ikke på den måde som du måske tror.

Gem A Train ikke rejse direkte til Hvar, Kroatien. Det gør vi, imidlertid, rejser til tilslutning stationer der kan få dig til, hvor du ønsker at gå!

 

UberBoat i Kroatien

Den populære transport app er frigive UberBoat i Kroatien, hvilket gør det lettere end nogensinde at nyde en dag på havet på den mousserende Adriaterhavet. Tidligere blev lanceret i Miami og Istanbul, UberBoat er, hvad der ville ske, hvis dens sexistisk SUV fik sammen med en privat yacht. Din rådighedsvagt charter vil være lige så let at bestille på din Uber app som en bil og vil være tilgængelig i hele Kroatien i andre populære turist hotspots ligesom Split, Dubrovnik, og Korcula Island.

 

 

Bryllupsrejse destinationer i Europa – Zürich, Schweiz

Zurich - Honeymoon Destinations In Europe

 

Schweiz måske ikke det første sted at komme til at tænke, når man tænker på bryllupsrejse destinationer i Europa, men det er absolut værd at overveje. Selvom lille i størrelse i forhold til de fleste europæiske lande, Schweiz har udsøgte natur. maleriske landsbyer, sofistikerede byer, rig kulturarv, og en fantastisk kulisse til din bryllupsrejse, uanset om du besøger om vinteren, forår, sommer, eller efterår.

Zürich er en Kulturelt pulserende by og på vores bedste byer at besøge. De eventyrlige baner, naturskønne havnefront promenader, og sneklædte bjerge i baggrunden gør for fantastiske billeder! Et par forslag til aktiviteter omfatter; Gåture hånd i hånd rundt om Zürich kystlinjen ved byens kant. Lej en kano for at se byen fra en unik vinkel. Når ombord, du kan tage i romantiske udsigter over de maleriske udseende omkringliggende landsbyer, ledsaget af de bosiddende svaner.

Hvis shopping for en diamant er på dagsordenen, så er du på rette sted! Du kan finde masser på Zürichs Bahnhofstrasse, som ofte kaldt den Fifth Avenue i Schweiz. I Zürich luxe urmagere og guldsmede, samt stormagasiner, friste kunderne med glitrende vinduesudstillinger.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

Vores sidste destination er – Rom, Italien

Rome - Honeymoon Destinations In Europe

 

Italiens hovedstad er en glæde for nygifte par. det er en af ​​de mest besøgte på listen over destinationer bryllupsrejse i Europa, Det er perfekt til at nyde de første par dage af gift liv. fra sin brostensbelagte gader og lokaliteter til museer, teatre, og romantisk restauranter, vil du have en endeløs oplevelse at nyde sammen.

Du skal besøge De romerske amfiteatre! De er kendt over hele verden for deres storhed og sans for detaljer. Tomme teatre er et syn at beskue. Når det begynder at ekko med forestillinger fra de fineste opera kunstnere, oplevelsen er svært at beskrive.
Vidne en live opera præstation i et romersk amfiteater skal være på din liste over gøremål.

For par kommer over fra andre italienske byer, nåede Rom med tog kan være en ideel løsning. Rom Termini, Rom skinne er forbundet til forskellige italiensk og europæiske byer. Reserver din plads på forhånd. Brug Gem et tog til bog uden et gebyr dine tog ture på få minutter.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Bologna til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

 

Vi håber, at vi har givet dig lidt inspiration til din bryllupsrejse destinationer i Europa. Sørg for du bog alle dine togrejser gennem Gem et tog at sikre hurtig, billig service!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med en link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhoneymoon-destinations-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)