Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 01/08/2021)

Det er drømmen - gå på ferie og blive betalt for det. Ikke kun det, men har dit fly, indkvartering, og mad betalt for dig.

Umulig, højre? Der er på ingen måde nogen i verden, der ville betale en tilbage-kradsende ingen som dig for at opleve jet-setting bedrifter af en A-liste globaltravende superstjerne.

Undtagen ... der er!

Det er rigtigt, det er muligt for dig at trek verden på en andens dime - men du er nødt til at bruge internettet med den skarphed af Rain Man at trække det ud.

De fineste rejsebloggere har deres rejser betalt for dem takket være en blanding af talent, held, og dygtighed - her er, hvordan du kan gøre det samme.

Lær at skrive

Uanset om du er en rejse vlogger, blogger, eller Twitter, intet slår en effektiv vending. Derfor er det vigtigt for rejseindflydende at lære de mest vanskelige færdigheder, skrivning.

Tag en regelmæssig kniv på skriver god kopi ved at tage en time om dagen til at skrible dine tanker. Holde dagbog, skrive en personlig blog, skrive på Twitter frodigst - med disse færdigheder i baglommen, vil du være i stand til at udtrykke dig mere effektivt og perfekt en tone, der kunne få dig en populær følgende på nettet.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

gule papir noter

 

Få et løft på dine tilhængere

Hvem vil du have tillid til mere på sociale medier - Instagram bruger, hvis eneste tilhænger er deres mor og en bot fra Rusland, eller en person med flere tilhængere end Kim Kardashian?

Svaret er indlysende, og det er derfor, du bør bruge penge investere i tilhængere, som du starter din rejse at blive en indflydelsesrige.

At købe tilhængere fra sites som Greedier Social Media er den ideelle måde at opspare en baseline af integritet, som du derefter kan bygge videre på i fremtiden.

Bremen til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Kontakt de rigtige mennesker

Den rejse blogging industri er konkurrencedygtig, og flere mennesker giver det en go hvert år. Når du har en solid baseline af tilhængere og indhold, den eneste måde at få dig selv bemærket, er at komme i kontakt med rejse udbydere, der kunne sponsorere dig til tag på ferie.

For at gøre handlen værd, du bliver nødt til at gøre det klart, at sponsorere du vil give disse mennesker med værdifuld eksponering og nøgle i deres demografiske. Dette er en modydelse arrangement, men en, der vil give dig mulighed for at se verden.

Nantes til Bordeaux Tog

Paris til Bordeaux Tog

Lyon til Bordeaux Tog

Marseille til Bordeaux Tog

 

udstyr til influencer

 

Forstå din målgruppe

Dine nyfundne sponsorer vil ikke blive ved med at være længe, ​​hvis de ikke tror, ​​du kan interagere med dit publikum - og derfor skal du vide præcis, hvem din demografi er.

Det betyder, at finde ud af dit publikums gennemsnitlige aldersgruppe, deres sympatier, og antipatier, hvilke websteder de besøger regelmæssigt, og hvad de gør, når de er væk fra nettet. Med denne information til din rådighed, vil du være i stand til at skabe indhold, som dine tilhængere elsker - og holde dine sponsorer på siden.

Det er vores tips! Kan du tænke på andre måder at blive en højtflyvende rejse influencer? Så lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Lyon Lufthavn til Genève tog

Zürich til Geneve Tog

Paris til Geneve Tog

Lucerne til Genève Tog

 

Nå, før du bliver en indflydelsesrige, du har brug for at rejse med tog til et eksotisk sted, og begynd at tage fantastiske billeder i en god atmosfære, er du læse? Brug Gem A Train at få de billigste togbilletter, så det vil ikke koste dig meget til at blive en opgave for dit liv!

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Bedste lokale drikkevarer til Prøv i Europa” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-become-a-high-flying-travel-influencer%2F%3Flang%3Dda - (Rul lidt ned for at se Koden)