Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 26/03/2020)

Venedig er en af ​​de mest inspirerende og magiske byer i Italien, og er let tilgængelig med tog. Ved at besøge Venedig i løbet af påsken helligdage, du kan nyde behageligt forårsvejr. Dette giver dig mulighed for at tilbringe hele dagen udendørs. Rejs til det historiske centrum på vandet, tage i storslået natur eller prøve lækker mad af Venedig til den perfekte påske pause. Her er hvordan man kommer til Venedig med tog til påske.

 

Venedig med tog til påske er muligt fra enhver italiensk by

Venedig omgivet af vand men det er godt forbundet til fastlandet og resten af ​​verden takket være dets effektive jernbaner. Gennem årene Venedig i påsken er blevet mere og mere populære, og flyselskaber ofte øge deres priser på grund af denne efterspørgsel. Imidlertid, togene kører regelmæssigt til Venedig, så rejsende kan tage en billig flyvning til Milano eller Treviso og derfra, tage toget til Venedig.

Milano til Venedig Tog

Firenze til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Treviso til Venedig Tog

 

hvordan man kommer til Venedig med tog til påske

Venezia Santa Lucia banegården

Det er meget let at komme til Venedig under påske pause med tog. den vigtigste Jernbanestation, Venezia Santa Lucia giver dig adgang til hvert punkt af byens centrum til fods eller på vandbussen. Denne centrale jernbanestation forbinder byen med mange lande og andre italienske byer.

Napoli til Venedig Tog

Rimini til Venedig Tog

Salerno til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

Venezia-Mestre

En anden god mulighed er at få toget til Venezia-Mestre station. Dette er den første station, som du ser, før du passere gennem broen der spænder over den smukke lagune. Venezia-Mestre station er tilgængelig fra alle de nærmeste byer med tog.

Vicenza til Venedig Tog

Ferrara til Venedig Tog

Modena til Venedig Tog

Bergamo til Venedig Tog

 

 

Book tidligt – Venedig med tog til påske

Begivenheder og festlighederne finder sted i løbet af påskeferien i Venedig. Det er vigtigt at planlægge og bestille din tog på forhånd.

Genova til Venedig Tog

Siena til Venedig Tog

Pisa til Venedig Tog

Arezzo til Venedig Tog

 

 

Tjek vores nyeste tilbud på vores Facebook og Twitter tegner og starte dine forberedelser til din påske ferie i Venedig.

 

Har været du fejrede påske i Venedig før? Lad os høre om din oplevelse ved at tweete os på @SaveATrain! og Besøg os online at tjekke alle vores eksklusive billetpriser og begynde at planlægge din næste eventyr!

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-to-venice-by-train-for-easter%2F%3Flang%3Dda - (Rul ned for at se Koden)