Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 27/12/2019)

Føler sig trygge, se stilfuld og ikke har for meget tung bagage. Her er hvordan at pakke til en togtur tværs Italien.

 

Hvordan til at pakke til et tog – Tøj, sko, og tilbehør

lys kuffert / trolly billede til blogindlæg om, hvordan at pakke til en togtur

 

Hvornår rejser med tog gennem Italien, du ønsker at holde din mode spil stærk. Men i stedet for at pakke dine alle favorit outfits, vælge stilfuldt, godt-cut klassikere og accessorize med fed erklæring stykker. For eksempel, pack til en togtur et godt monteret sorte jeans, t-shirts og polo hals ser smarte alene. For en afslappet dag kig, par med sneakers og en denim jakke. Om natten, tilføje formelle lejligheder og et stykke af erklæring smykker.

Sørg for at pakke en stor tørklæde. Samt at bære for varme, hvis det er køligt eller at tilføje flair til dit outfit, en stor tørklæde kan fungere som et tæppe, mens du slappe af på din togtur. Du kan endda bruge det som en picnic tæppe eller en improviseret strand håndklæde.

Når det kommer til tasker, bringe en stor skulder taske der kan holde handle ind eller strand væsentlige. Du skal bruge en rygsæk eller på tværs af ligpose for dag-til-dag turistaktiviteter og en lille, formelle kobling til aften, så det rigtigt, når du pakker til en togtur.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Venedig til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Toiletartikler, skønhedsprodukter, og medicinering

skønhedsprodukter billede til blogindlæg om, hvordan at pakke til en togtur
skønhedsprodukter

 

For tog rejse, det er værd at købe rejse-størrelse at pakke til en togtur alle dine skønhedsprodukter eller en rejse beholder sæt du kan udfylde med dine egne produkter. Hvis din rejse er længere end en uge eller to, overveje at købe mere shampoo og shower gel under din rejse, snarere end at bringe en fuld størrelse beholder i tasken – forøger vægten og optage plads. Du kan også bede om prøver på din lokale skønhed tæller. De vil ofte være i stand til at give dig mindre versioner af alle dine fornødenheder, ligesom mascara, serum og natcreme.

Når det kommer til makeup, studse din rutine ned til din rejse. En tonet fugtighedscreme, en blush, der kan fordoble som øjenskygge og mascara vil holde dig selfies. Du kan også medbringe en multi-purpose produkt som vaseline eller otte timers creme, der kan være læbepomade, en highlighter eller en intens fugtighedscreme.

Glem ikke din receptpligtig medicin, samt en lille førstehjælpskasse. smertestillende medicin, kvalme medicin og band-aids ikke tager for meget plads, og hvis du har brug for noget mere konkret, vil du være i stand til at finde det på en italiensk apotek eller stof butik.

Zürich til Innsbruck Tog

Salzburg til Innsbruck Tog

Wien til Innsbruck Tog

Köln til Innsbruck Tog

 

Underholdning, elektronik, og dokumenter

kindle tablet
fænge tablet

 

EN jernbanerejse er et perfekt tidspunkt at indhente på læsning, imidlertid, bøger er omfangsrige og tunge. en Kindle, tablet eller smartphone med en læsning app er en fantastisk måde at bestanden op på læsestof, mens den stadig holde din bagage lys så sørg for at pakke til en togtur din tablet. Du kan også downloade lydbøger og nyde udsigten fra dit vindue, mens du lytter til din roman.

Sammen med dine nødvendige fysiske rejsedokumenter, du kan også tage billeder af eller scanne vigtige dokumenter og e-mail kopier til dig selv. Den vej, hvis din smartphone eller tablet er ikke tilgængelig, du kan logge ind på din e-mail fjernadgang og få adgang til de dokumenter, du har brug for.

Bruxelles til Bonn Tog

Antwerpen til Bonn Tog

Halle til Bonn Tog

Gent til Bonn Tog

 

Overnatningstaske

pung billede til blogindlæg om, hvordan at pakke til en togtur
pung

 

Når du tager et overnight tog tur, skal du huske at pakke til et tog alle dine væsentlige i en lille pose i din rygsæk eller på tværs af ligpose. Medtag grundlæggende toiletartikler som en tandbørste og pasta, hårbørste eller kam, facial tørre, og fugtighedscreme. Hvis du er en lys sovekabine, du måske ønsker at tilføje ørepropper og en søvn maske til din anfordring taske.

Du skal også bruge nogle letvægts pyjamas, eller hvis du foretrækker, behageligt tøj du kan sove i, ligesom spor bukser eller leggings og en vest eller en tank top med skjult støtte. Glem ikke din store tørklæde, som du kan rulle sammen og bruge som pude eller et ekstra tæppe.

 

Klar til at pakke til en togtur eller bestille din togtur rundt Italien? Sørg for at du besøger Gem et tog destinationen hjemmeside for tog billetter reserveres for europæisk rejse til de bedste priser. Få udforske!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/how-to-pack-for-a-train-trip-across-italy/ – (Rul ned for at se Koden)