Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 04/11/2022)

Uanset om det er første gang eller fjerde gang, du rejser med tog, din togrejseoplevelse kan altid blive bedre. Her er udvalgte punkter at følge for den ultimative togrejseoplevelse, hvis du stadig er usikker på, hvordan du forbereder dig til en togrejse.

Lav en checkliste før afgang

At rejse med tog er mindre stressende end at rejse med fly, men at gøre klar til en togtur kræver stadig planlægning. At lave en tjekliste før afgang er en fantastisk måde at sikre den mest behagelige og stressfri togrejse. Følgende ting er et absolut must at skrive i tjeklisten før afgang, når du forbereder dig på en togtur:

Visa og id-kort: pas eller dit billed-id. Desuden, hvis du planlægger en multi-country rejse med tog, så er det obligatorisk at tjekke om destinationslandet kræver visum.

Tog Billetter: at downloade en jernbane-app er en god idé, så du behøver ikke udskrive papirtogbilletter, og kan blot vise en eTicket.

Rejseforsikring: hold dit rejseforsikringskort med dit pas og togbilletter sammen.

Medicin: i tilfælde af at du har tendens til at udvikle migræne på grund af stresset med at gøre dig klar, følsom mave, eller sundhedsrelaterede problemer.

Lille forandring: altid en god idé at medbringe penge på lange togture, især, hvis du løber tør for snacks, drikkevarer, eller læser. Sengetøj kommer mod et ekstra gebyr på nogle lange togture, som en overnatningsrejse.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Beautiful View From a Train Window

Overvej at få et jernbanekort

At rejse med tog er en fantastisk måde at udforske flere byer på, hvis du er begrænset i tid. For én ting, togturen er billigere end at bestille adskillige fly. For det andet, kortdistancetog er en stilfuld måde at rejse på i Europa. For eksempel, at få et togkort i Holland er ideelt til at rejse inde i Amsterdam og tage på dagsture til byer i nærheden, synes godt om Utrecht.

 

 

Komfortabelt slid

At pakke behageligt tøj er en af ​​de ting, der kan gøre en vellykket togtur. Det er vigtigt at pakke behageligt tøj, når du forbereder dig på en lang togtur, især en overnatning med tog. For eksempel, pakkelag af både let og varmt tøj kan være en livredder både om vinteren og sommeren.

Nogle tog kan føles indelukkede og for varme om vinteren, og det kan være for koldt om sommeren. Dermed, lag og behageligt slid er en af ​​de ting, du skal planlægge, når du forbereder dig på en togtur. Så, hvis du normalt pakker i sidste øjeblik, denne gang, giv dig selv mindst et par dage til at finde ud af det hele væsentlige genstande at pakke til en togtur.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

How To Prepare and wait For A Train Trip

 

Pakning til togturen

Dette råd er vigtigt, når du forbereder dig på en togtur, fordi du skal vælge mellem at tage en trolley og en rygsæk. På trods af at have hurtige tog, mange af togstationerne er svære at komme rundt med en trolley.

Derfor, når du forbereder dig til en togrejse i Europa, det er vigtigt at tjekke faciliteterne på togstationen og pakke lys. Hvis du skal bruge trappen til at skifte platform, din taske vil føles let som en fjer. i øvrigt, hvornår pakning til toget, det er bedst at have alle de væsentlige ting ved hånden, så der er ingen grund til at pakke alle dine ejendele ud på togets snavsede gulv bare for at finde høretelefoner, medicin, eller pullovere.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

How To Prepare For A Train Trip

Tjek sædereservationsmuligheder

Hvis du spekulerer på, hvordan du forbereder dig til en togrejse, at tjekke en pladsreservation er ideel lang i forvejen. Gode ​​sæder bliver hurtigt udsolgt, og hvis du vil have det bedste ud af turen, tjek sædemuligheder, fordi jernbaneselskaber har en tendens til at have et bredt udvalg af sæder i forskellige klasser og prisklasser.

For eksempel, hvis du planlægger at tage et nattog, så er komfort en prioritet sove i toget og du bør bestille en førsteklasses plads. i øvrigt, hvis du vil have den bedste udsigt på vejen, så kan synspunkter på venstre og højre side afvige. Dermed, Det er tilrådeligt at kontrollere sædereservationer, hvis de er tilgængelige, som en del af rejseforberedelsen.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

Train Ride Aesthetics

Bedste naturskønne udsigter

En af de vigtigste grunde til at rejse med tog er, at du får en chance for at se mere af landet, i modsætning til at rejse med fly. Derfor, når du forbereder dig til en rejseplan for en togrejse, er udsigten på vejen en vigtig ting at overveje. For eksempel, nogle gange er det bedre at tage en lang togtur for at få en spektakulær udsigt, ligesom orient-ekspresstogsrejsen.

Desuden, Hvis du undersøger de bedste udsigter på forhånd, kan det også hjælpe dig med at reservere en plads i toget. Nogle gange vælge mellem en vinduesplads, venstre eller højre side kan gøre hele forskellen mellem en uforglemmelig togrejse og bare en anstændig togtur.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Best Scenic Train Rides

Download underholdning til rejsen

At rejse med tog er en fantastisk mulighed for at indhente læsning og podcasts. Når du forbereder dig på togrejsen, download et par bøger, podcasts, og noget musik at lytte til i toget, fordi ikke alle jernbaneselskaber tilbyder gratis Wi-Fi. Desuden, det er bedst at være klar i forvejen og ankomme på rejsedagen afslappet og i godt humør.

Derudover, download af nyttige apps er afgørende, før du rejser. For eksempel, download offline kort, så du kan få det bedste ud af rejsen og planlægge de næste stadier af din rejse. En anden fantastisk app at downloade er Save A Train for at finde gode togbilletter og togruter.

Dijon til Provence Tog

Paris til Provence Tog

Lyon til Provence Tog

Marseille til Provence Tog

 

How To Pack For A Train Trip - View the map

 

En fantastisk togrejse begynder med at finde de bedste togbilletter på den mest vidunderlige og komfortable togrute. Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at forberede en togrejse og finde de bedste togbilletter til de bedste priser.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "Sådan forbereder du dig på en togtur" på din side? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fhow-to-prepare-for-train-trip%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)