Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 24/12/2021)
Europa er berømt blandt andre ting for sine arkitektoniske og historiske klostre, som har historisk betydning i verden.

 

Noravank, Vayots Dzor Provinsen (Armenien)

Noravank er en af de mest historiske og berømte komplekser i kloster Vayots Dzor provinsen. Kirken er omgivet af skarpe røde klipper, og dramatiske landskab er en af de bedste grunde til at udforsk Armenien. Den historiske Noravank blev bygget i det 13th århundrede og betyder, at "Nye Kloster" i armenske. Klosteret blev et kulturelt og pædagogisk center i Armenien.

Noravank-i-Armenien

Tatev Kloster, Syunik Provinsen (Armenien)

Tatev er en af juvelerne i armensk arkitektur. Klosteret blev bygget i det 9.-13. Århundrede, det var en uddannelsescenter og har historisk betydning for armensk historie. Den navn af kloster har en interessant oprindelse. Der er en fin og sart legende om den mester, der er konstrueret klostret. Han var ivrig efter at se hans mesterværk fra himlen, og som ønsker at have vinger bad Gud om at give ham vinger.

Gud hørte hans bønner og gav ham ønskeligt vinger. Ordet ”Tatev” er oversat som "giver vinger". Når du besøger klosteret, vil du føle den virkelige betydning. Klosteret er omgivet af dybe kløfter, fra alle sider. Den armenske Kirke har spillet en væsentlig rolle i Armenierne religion og kultur. Ant type armensk regionale tur vil give dig mulighed for at udforske den ældste land.

Vinger-Tatev-i-Armenien

hellige Familie, Barcelona (Spanien)

hellige Familie er den mest besøgte ikoniske kirke i Spanien. Opførelsen af monumentet, der officielt startede i 1882. Arkitekt Francisco de Paula del Villar blev designet i en klassisk gotisk stil. Men, i 1883 Antoni Gaudi ændrede projekt og byggede et moderne arkitektur der er berømt i verden. Konstruktion kunne være afsluttet i 2026, for hundredåret af Antoni Gaudis død.

Arkitekten havde planlagt at bygge 12 tårne, dedikeret til Jesus Kristus og Disciplene, en til Jesu mor, fire for at fejre Evangelister. I øjeblikket, har gennemført otte tårne. Inde i kirken, Gaudi designede søjlerne i form af slanke træstammer, der skovstil. Fra toppen af ​​templet, du kan se imponerende udsigt af byen.

Sagrada-Familie-Barcelona

Borgund Stav, Borgund (Norge)

Stavkirke er det mest fantastiske vartegn i Norge. Det er konstrueret af 1180 og er dedikeret til Apostlen Andreas. Disse typer kirker er de vigtigste ikoniske monumenter for norsk arkitektur. Nogle af dens fine attributter er overdådigt udskårne portaler og krydser og udskæringer af dragens hoveder på tage. Denne stil blev spredt i Skandinavien, og som anvendes i Storbritannien for.

Området er omgivet af en rig historisk arv. Vindhellavegen er beliggende i nærheden af kirken, og det tyder på smukke vandre-muligheder. Dette historiske vej blev tildelt "Norges smukkeste sti" af den norske Offentlige Veje Administration i 2014.

Borgund-Stav

Duomo, Milano (Italien)

Duomo ligger i den nordlige del af Milano, det største katedral er en af de mest fantastiske og attraktive strukturer i verden. Herren og ærkebiskoppen af ​​Milano ønsker at bygge en unik katedral det ville få nationen til at føle Guds herlighed og byforbindelse. Byggeriet af Duomo involverede konstruktører, håndværkere, og håndværkere fra hele Europa. Hver medarbejders erfaring og omhu hjulpet med til at skabe International Gotisk Duomo.

Denne stil er kendetegnet ved højde og dramatiske dekoration. Omkring strukturen er over 3400 statuer, 135 gargoyler, og 700 marmor tal, der karakteriserer Duomo. Fra højeste punkt, hvor du kan gå op ad trappen eller tage elevatoren, du vil se den smukke Madonnia, golden repræsentation statue af Maria, og på klare dage kan nyde betagende udsigt i Milano.

Genova til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Bologna til Milano Tog

Verona til Milano Tog

 

Duomo-Milano

Hallgrimskirkja, Reykjavik (Island)

Hallgrimskirkja kirke er den højeste og største bygning i Reykjavik og er synlig i hele byen. Kirken har 74,5 meter høj og turister kan komme ind i kirken og nyde den storslåede udsigt. Bygningens konstruktion startede i 1945 og blev afsluttet i 1986. Den modernistiske kirke lignede basalt -lavastrømmene, når lavaen køler ned i klippen.

Hallgrímskirkja-Reykjavik

Rørene er langt fra fire manualer og pedal. Der er 102 rækker, 72 stopper, og 5275 rør og er 15 meter høj, vejer over 25 toner. Bygningen er stærk og i stand til at udfylde den hellige og store rum. Opførelsen af orglet stod færdigt i 1992 og har været brugt til en bred vifte af optagelser.

 

Er du klar til at se nogle Ikoniske Kirker Og Klostre I Europa? Du kan komme til alle disse destinationer nemt ved hjælp af Gem et tog ! Med ingen skjulte ekstra gebyrer, du vil have mere at bruge på fantastiske forlystelser og gode tider!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ficonic-churches-and-monasteries-in-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)