Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 24/02/2020)

Når det kommer til et kontinent som kulturelt varieret som Europa, du kan satse de gastronomiske traditioner er lige så varieret! Hvis du er villig til at udfordre din evne til ned alle former for interessant (vi bruger det adjektiv eufemistisk her) billetpris, så tag et kig på vores liste over de mest interessante lokale fødevarer at forsøge i Europa, og hvor man kan finde det – og måske grave i, hvis du føler dig nysgerrig eller modige.

 

Det mest interessante lokale fødevarer at forsøge i Europa: Schwarzenauer

HVOR: Tyskland

Schwarzsauer is on the list of The most interesting local food to try in Europe

 

Begrebet mad lavet af blod gør os straks tænke på den skotske traditionelle måltid af Haggis. EN krydrede budding indeholdende fåremælk plukke (hjerte, lever, og lunger); hakket med løg, havregrød, oksetalg, krydderier, og salt, blandet med lager, og kogte mens traditionelt indkapslet i dyrets mave. Så, begrebet blod suppe er ikke enestående for Tyskland, men Schwarzsauer, med sin krydrede smag, er.

Lavet med masser af svineblod (eller sort budding), gås indmad, og eddike, samt kanel, nellike, peberkorn, og andre krydderier, denne specialitet fra det nordlige Tyskland er kram af veganske mareridt.

Den gode nyhed er, at en hjertelig skål Schwarzsauer vil tage sig af din protein behov for resten af ​​dagen. Den dårlige nyhed er, at den stærke smag (og aroma) er ikke noget, der appellerer til alle.

Dette er en ret, du finder på lokale fødevaremarkeder eller traditionel restauranter. Her er en cafe vi fundet, der tjener det, Cafe Black Sauer så tjek det ud!

Berlin til Hamburg Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Berlin til München Tog

 

Det mest interessante lokale fødevarer at forsøge i Europa: Film pige

HVOR: Sverige

Filmjolk food in Sweden

 

Filmjolk også kendt som fil, er en traditionel fermenteret mælkeprodukt fra Sverige, og et fælles produkt mejeri inden for de nordiske lande. Det fremstilles ved fermentering af komælk med en række bakterier fra arten Lactococcus lactis og Leuconostoc mesenteroides. Metaboliserer bakterierne lactose, sukkeret naturligt findes i mælk, til mælkesyre, hvilket betyder folk, der er laktose intolerant kan tåle det bedre end andre mejeriprodukter. Syren giver filmjolk en sur smag og forårsager proteiner i mælken, hovedsageligt kasein, at koagulere, således fortykkelse slutproduktet. Bakterierne producerer også en begrænset mængde diacetyl, en forbindelse med en smøragtig smag, som giver filmjolk sin karakteristiske smag.

Vi er ikke helt solgt på denne, men du bad om Det mest interessante lokale fødevarer at forsøge i Europa, ikke den mest velsmagende ?

 

Det mest interessante lokale fødevarer at forsøge i Europa: hyrde Hove

HVOR: Norge

Når du tænker på en skandinavisk jul, lækre kanel cookies og gravdlax måske foråret til at tænke. Hvad du måske ikke tænke på er smalahove. (brace jer) En brændt og kogt lam hoved, der er stolt af sted på julen middagsbordet. Ledsaget af kartofler, fedt og mosede svensker. Den, der er heldig nok til at prøve denne parabol, har fornøjelsen af ​​chowing ned på de fattiest bits første - øjnene, ører, og tunge, hvis det er inkluderet - før øse resten af ​​hovedet ud med en ske. Det er det - Glædelig jul!

 

Det mest interessante lokale fødevarer at forsøge i Europa: sild

HVOR: Danmark

Herring is one of The most interesting local food to try in Europe

 

Lad os slutte denne ud på en lækrere notat, skal vi? De fleste mennesker kender til danske smør cookies (smagager), og lakrids (lakrids), men hvad med andre måltider og godbidder?

Sild er meget populær er Danmark! Den sælges røget, karry, marineret, eller som Sol Over Gudhjem. Det er en favorit, især på den danske ø Bornholm. ‘Sol over Gudhjem’. Oversat som ’sol over Gudhjem’ – en by på Bornholm. Er en smurt stykke rugbrød. Dækket med sild, rødløg, og æggeblomme. Andre fisk som laks, rødspætte, og torsk spises med forbindinger såsom persillesovs og kartofler.

Hamburg til København Tog

Hannover til København Tog

Berlin til København Tog

 

Er din mund vanding for Det mest interessante lokale fødevarer at forsøge i Europa? Book din næste eventyr med hjælp fra Gem et tog !

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finteresting-local-food-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)