Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 10/09/2021)

Interrailing tips og rejser på et budget er muligt, hvis du planlægger din rejse omhyggeligt. Prisen på togbilletter, indkvartering, mad, og underholdning varierer mellem lande i Europa, men der er mange måder at nyde en billig tur. Heldigvis, med lidt forberedelse, togrejser i Europa behøver ikke at koste næsten lige så meget som du måske tror! For at hjælpe dig med at planlægge den perfekte tur rundt i Europa, Vi har sammensat en praktisk vejlede om interrailing tips - Sådan Interrail rundt i Europa på et budget.

 

Interrailing tips Nej. 1 – Planlæg din rute og sammenligne togbilletter

Sørg for at planlægge din europæiske interrailing rejseplan og at sammenligne omkostningerne ved forskellige togpriser. At spare penge er en vigtig del af vores Interrailing-tip, og for at gøre det skal du rejse uden for højsæsonen. Rejser på den billigste dag i ugen også. Du vil spare dig selv en masse penge og Dodge sværme af rejsende. Dette vil gøre dig i stand til at rejse til en brøkdel af, hvad det normalt ville koste i myldretiden. Undersøg omkostninger på vores hjemmeside og begynde at planlægge og prissætning din togrejse.

 

Interrailing tips - Sådan Interrail rundt i Europa på et budget

Spar på bolig ved at tage nattoget

På ethvert europæisk rejse med togeventyr, en af ​​de største udgifter er overnatning. Valget af, hvor at sove for natten afhænger meget af dit budget og den type erfaring, du er på udkig efter. nattog er en god mulighed for bruge færre penge om indkvartering. Der er ingen ekstra gebyr for at rejse på et nattog, og du vil også maksimere din tid ved at rejse, mens du sover. Hvis du rejser fra Milano til Paris eller Venedig til Paris den Thello Tog er en effektiv og behagelig måde at nå dine bestemmelsessted. Rejser på et nattog er en af ​​de store interrailing tip, da det er en fantastisk måde at strække dit budget i løbet af din rejse!

Milan til Paris Tog

Milano til Venedig Tog

Venedig til Paris Tog

 

 

Udnyt gratis byens attraktioner

I nogle byer, du kan besøge en række museer og attraktioner for fri. London har en usædvanlig udvalg af museer og attraktioner at besøge, helt gratis. I europæiske byer, såsom København, gratis adgang til museer tilbydes en gang om ugen. Berlin er utroligt og har en gratis guidet tur i alle byens største attraktioner.

Interrailing tips - Sådan Interrail rundt i Europa på et budget

Mange andre byer som Amsterdam har en årlig nat, hvor alle museerne åbner dørene for offentligheden til fri. Dit budget behøver ikke at være stor for at udforske disse utrolige byer. Sørg for at tage fordel af alle disse vidunderlige gratis seværdigheder.

Amsterdam til London Tog

Amsterdam til Berlin Tog

Berlin til København Tog

 

Spis hvor de lokale gør – Interrailing tips

Europæiske byer kan være dyrt at spise, især når du er på et stramt budget. Prøv at undgå spisning i restauranter beliggende i de vigtigste turistområder. Det er de restauranter, der er dyrere og ofte kvaliteten af ​​fødevarer er mindre end steder længere ude. Prøv at gå ud af de største turistområder og spise blandt de lokale til lækker mad, der er halv pris.

 

Tænker på interrailing Europa? Brug vores interrailing tips og gå til Gem A Train online for at tjekke alle vores eksklusive priser og begynde at planlægge dit næste eventyr. Der er masser af nedsatte billetpriser til rådighed i hele forskellige europæiske jernbanenet. Sørg for at holde øje med de seneste rabatter ved at følge vores Facebook og Twitter sider også.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finterrailing-tips%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)