Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 31/07/2020)

Frankrig er hjemsted for tusindvis af attraktioner. Fra den ikoniske Eiffeltårnet i Paris til stenstrande i Nice, det land, endeløse ting at gøre. Men hvad hvis du besøger på en ventetid, eller du allerede har tjekket ud af dit hotel og dit tog ikke efterlader i timevis? Snarere end at trække din bagage hele forskellige byer, find dig selv en venstre bagage sted omkring Frankrig til at forlade din bagage og nyde your dag byrde-fri.

Som vi har sagt, landet er fyldt med steder for at forlade din bagage, selvom at finde ud af hvilken er den bedste for dig, afhænger af din situation.

 

Venstre Bagage steder i Lufthavne

Hvis du besøger en by på en ventetid, du har fået masser af muligheder for at gemme dine poser. Paris har to største lufthavne, Charles De Gaulle (CDG) og Paris Orly (ORY), og begge tilbud bagageopbevaring i terminalen. De fleste førende flyselskaber flyver ind Charles De Gaulle, især for transatlantiske flyvninger, mens lav budget flyselskaber har tendens til at flyve ind i Paris Orly. Uanset din lufthavn, du kan afhente dine poser efter dit fly og slippe dem forsvarligt før overskriften ind i byen.

Hos Charles de Gaulle, du kan finde skabene nær togstationen, hvilket gør den særdeles. Storage er tilgængelig fra 06:00 til 21:30, så sørg for at komme tilbage før placering lukker.

Paris Orly er en lignende situation, med venstre bagage muligheder nær togstation. Priserne varierer afhængigt af flere faktorer, herunder stykker venstre og størrelse, selvom det er rimeligt overordnet. Timer er de samme som CDG, fra 06:00 til 21:30, så medmindre du ønsker at forlade din bagage natten sikre, at du ankommer til tiden.

Andre lufthavne i Frankrig fungerer på samme måde, med bagage muligheder i de fleste lufthavne, herunder Nice, Lyon, og Marseille. Tjek din lokale lufthavn for lagringsmuligheder og priser.

Marseille til Lyon Tog

Paris til Lyon med tog

Lyon til Paris Tog

Lyon til Avignon Tog

left luggage locations in France at airports

 

Venstre Bagage Steder på Train Stationer

Stationer In Paris

Hvis du i stedet er i transit gennem en togstation, du bliver præsenteret med et væld af muligheder. inden Paris, Nord Station, Gare de l'Est, Lyon station, Montparnasse Station, og Gare de Marne la Vallée Chessy alle tilbud forlod bagage muligheder, med mange forskellige selskaber, der konkurrerer om at tilbyde deres tjenester.

Priserne for disse tjenester varierer, med et fast gebyr for den første 24 timer, og en maksimal opbevaringstid af 72 timer. Priserne er som følger: small locker €5.50; medium locker € 7,50; stort skab € 9,50. hver ekstra 24 timers periode er € 5.

Timer og placeringer også variere afhængigt af stationen:

  • Ved ankomst fra øst: Gare de l'Est Niveau -1 Hall Central opposite toilets from 06:00 til 23:45 daglige
  • Ved ankomst fra syd: Lyon station Hal 3, afslutte for rue de Bercy 06:15 til 22:00 daglige
  • Beliggende på den venstre bred: Montparnasse Station niveau et 07:00 til 23:00 daglige
  • Den største i Paris: Nord Station Niveau -1, ved siden af ​​biludlejning, på taxa exit fra 06:15 til 23:15 daglige
  • De, overskrift til Disneyland: Station Marne la Vallee Chessy: Niveau 1 – 07:00 til 23:00 daglige

 

 

Stationer i Frankrig

I resten af ​​landet, mange togstationer tilbyder venstre bagage og en bekvem metode til at gemme dine varer. Dette er især godt for rejsende på et Eurail tur, der vælger at natten over på togture snarere end hoteller. Tjek de lokale programoversigter for din togstationen for at finde ud af, hvad bagage muligheder de tilbyder. Da landet er en fremragende mulighed for rejser jernbane, med hundredvis af ruter, der forbinder alle større byer, you can find left luggage locations all over France.

Priserne er generelt rimelige og timer for bagage kan variere fra 24 timers adgang til tidlige lukninger. Togstationer også præsentere en glimrende mulighed for rejsende, som rejse via tog kræver langt færre begrænsninger end fly. Du kan ankomme blotte minutter før toget afgår (i stedet for timer, gerne i lufthavnen), og få fat i dine tasker før hopping på dit tog, så du kan maksimere din tid i byen.

Paris til Rouen Tog

Rouen til Paris Tog

Paris til Calais Tog

Rouen til Calais Tog

left luggage locations in France at train stations

 

Venstre Bagage steder rundt om i byen

Hotel Gæster

Hvis du allerede har været på besøg en by for et par dage og er netop nu tjekke ud, du kan være heldig. Mange europæiske hoteller tilbyder gratis opbevaring af bagage, hvis du er en gæst, og du kan vende tilbage til enhver tid at hente dine poser. Det samme gælder for andre homestay muligheder, såsom Airbnb. Spørg din vært, hvis de er villige til at holde dine poser, mens du udforske byen.

Ellers, de fleste byer tilbyde venstre bagage muligheder omkring byen, især nær store turistattraktioner. Der er nogle uafhængige tjenester, men også flere store virksomheder til rådighed i det meste af Frankrig.

Private tjenester

  • Stasher: Stasher er en bagage, der forbinder rejsende med butikker og hoteller, der tilbyder storage-tjenester. Den fås i de fleste større franske byer og tillader online bestilling, hvilket gør det meget bekvemt. Dens hjemmeside er også meget funktionel og viser placering timer, priser, og anmeldelser af hvert sted, så rejsende kan stole på deres bagage vil blive opbevaret sikkert.
  • ः Olibg: Holibag er en anden stor virksomhed til rådighed i hele Frankrig. Svarende til Stasher, sitet forbinder kunderne med virksomheder såsom restauranter, hoteller, og butikker, der tilbyder opbevaring af bagage. Med hundredvis af forskellige muligheder, du er næsten garanteret at finde et sted at droppe dine tasker, så du kan nyde din dag.
  • Nannybag: Hvis du bor i Paris, din bedste chance er Nannybag. Den største opbevaring service i byen, Nanny taske byder hundredvis af steder og 24 adgang for de ekstra sene nætter time. Priserne er en flad € 6 pr pose til den første dag og derefter € 4. En af de bedste ting ved Nannybag er, at den garanterer sikkerheden af ​​tasken med sin egen forsikring, hvilket betyder at du har fuldstændig ro i sindet.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

Eiffel tower at sunset

Konklusion

Der er mange grunde, du ønsker at forlade din taske sikkert gemt, uanset om du besøger en by på en dagstur eller maksimere din tid, før en overnatning tog. Lufthavne er en glimrende mulighed for layovers, mens togstationer tilbyde nogle af de bedste valg rundt om i landet. Ellers, private, der forbinder rejsende til virksomheder gør droppe dine tasker praktisk og nem. Hvorom alting, Sørg for at gøre dit hjemmearbejde på tilgængelige muligheder, priser, og opbevaring timer, så kan du finde de bedste venstre bagage steder i Frankrig for dig.

La Rochelle til Nantes Tog

Toulouse til La Rochelle Tog

Bordeaux til La Rochelle Tog

Paris til La Rochelle Tog

 

Fundet vores artikel “Hvor kan jeg finde Venstre Bagage steder i Frankrig?” nyttig? bog med Gem et tog du fransk togbilletter og start din rejse!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Hvor kan jeg finde Venstre Bagage steder i Frankrig?” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)