Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 01/04/2021)

At rejse er det ultimative eventyr, men du skal gøre det bagagefrit, især for layovers eller hvis du bare har en fri dag i en af ​​Tysklands populære byer. Vi har alle de oplysninger du har brug for venstre bagage steder i Tyskland for tre af sine vigtigste byer, Berlin, München, og Hamburg.

Uanset om du deltager Oktoberfest i München, stående i ærefrygt for Brandenburger Tor i Berlin, eller svælge i feststemningen på Reeperbahn i Hamborg, disse er de nemmeste og mest praktiske måder at sikre, at din bagage er godt taget sig af, mens du udforsker.

 

Venstre Bagage steder i Tyskland: Berlin

Lufthavne Berlin

Hos Tegel Lufthavn, du vil finde den venstre bagage placering på Terminal A og de er åben hver dag fra 5 er til 10:30 om eftermiddagen. De priser, du vil betale, vil variere fra € 7.20 til € 9,90 og afhænger af størrelsen af ​​din taske. Længden af ​​tid til opbevaring er ubegrænset.

Ved Schönefeld Lufthavn, du vil finde den venstre bagage placering på Terminal D Ankomst. Deres åbningstider er søndag til fredag, fra 7:30 er til 11:30 pm og lørdage fra 8 er til 6 om eftermiddagen. Priserne spænder fra € 4 til € 6 for håndbagage og € 7 til € 10 for normal checket bagage.

 

Berlin Airport Arrivals

 

Venstre Bagage steder på stationer

Bekvemmeligheden ved togstationer for dig er, at de er åbne 24 timer om dagen, syv dage om ugen. Den centrale togstation (Hauptbahnhof) er hvor du vil finde garderobeskabe og det ligger på parkeringspladsen uden for hovedbygningen i området C.

Afhængig af størrelsen af ​​skabet, du behøver, de koster mellem € 4 og € 6 om dagen og den maksimale oplagringsperiode 72 timer. Hvis du foretrækker at besøge en venstre bagage kontor, der er en åben dagligt fra 6 er til 10 pm og det handler om € 5 pr. vare.

Andre stationer med skab opbevaring bl.a. Alexanderplatz, Ostbahnhof, Potsdamer Platz og Zoologischer Garten. Let at finde venstre bagage steder i Tyskland!

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

DB Left Luggage Locations in Germany

 

Venstre Bagage steder i Tyskland: München

München Lufthavne

München Lufthavn er den bedste løsning, når du besøger byen. Servicecentret i Terminal 1 er åben 24 timer og der er en anden placering på Terminal 2 men åbningstider er fra 5 am til midnat hver dag.

Du vil betale mellem € 5 og € 10, afhængigt af størrelsen af ​​din bagage, samt dens indhold. Tjek lufthavnene’ hjemmeside, før du rejser til de seneste oplysninger og andre lufthavne til venstre bagage steder i Tyskland.

 

Luggage inside Munich airport

 

Venstre Bagage Steder i München stationer

Det er en leg for dig at opbevare bagage på Münchens Hovedbanegård. Der er en overflod af garderobeskabe og der er tegn til nemt lokalisere dem. En standard skab vil koste dig omkring € 4 per dag og for en større, kulør sag størrelse skab omkring € 6 daglige. Der er imidlertid en 72-timers begrænsning grænse.

Mange andre stationer er udstyret med de samme faciliteter.

Düsseldorf til Munich Tog

Dresden til München Tog

Nürnberg til München Tog

Bonn til München Tog

 

Left Luggage Locations in Germany

 

Venstre Bagage steder i Tyskland: Hamborg

Lufthavne Hamborg

Din eneste mulighed er lufthavn Hamburg. Den venstre bagage kontor er ved Terminal 2, Niveau 1 Afgange og det er åbent mandag til søndag fra 4:30 er til 11 om eftermiddagen. Du vil betale mellem € 5 og € 25, alle afhængige af størrelse. Jo større din bagage, jo højere dit honorar, og lufthavnen opkræver også € 3 som et engangsbehandlingsgebyr pr. vare.

Du kan opbevare din bagage her i begrænsede tidsrammer, og det er bedst at tjekke frem inden din ankomst. Saml så mange oplysninger som du før kan rejse.

 

Hamburg Baggage Storage

 

Venstre Bagage steder på stationer

Som med mange af de togstationer i Europa, er du heldig med skabe, der alle er let tilgængelige og er åbne 24 timer om dagen. Den gennemsnitlige udgift er € 5 om dagen, og der er ingen størrelse begrænsninger.

Berlin til Hamburg Tog

Bremen til Hamburg Tog

Hannover til Hamborg Tog

Köln til Hamburg Tog

 

 

Private tjenester: Den ’Airbnb’ For bagage

Der er et par virksomheder, som ansætter et system meget lig den af ​​Airbnb, kun til bagage. Du behøver kun at søge efter en placering, foretage en reservation og derefter forlade din poser på en certificeret sted, der er den mest bekvemt for dig. Det er den bedste måde at finde venstre bagage steder i Tyskland.

Forsikring er inkluderet i prisen, og de varierer fra selskab til selskab. Du vil også have fred i sindet, at dine tasker er i trygge hænder.

Stasher

Dette er en meget velrenommeret opbevaring service, der er nem at bruge og er prissat ganske rimeligt. Du vil betale en fast sats på € 5 per pose per dag. Din pose er også forsikret for mere end € 800. Det hele er inkluderet i prisen.

Du skal blot søge deres hjemmeside for et sted i nærheden af ​​dig. Du vil derefter være i stand til at vælge dine specifikke ’StashPoint’ og når du aflevere dine tasker, vise din vært din reservation, og du er ordnet!

Lignende tjenester til dette omfatte Nannybag og BagBnb. Disse tjenester er faktisk til rådighed i hele Europa og kan nemt bruges til Tyskland.

Når du rejser og opbevaring af baggage er nødvendig, det er altid bedst at være forberedt. Dobbeltkryds alle detaljer, og find en løsning, der passer dig, og hvor du skal hen. Uanset om det er lufthavne, togstationer, eller tjekke smarte private tjenester online, Det er alle tilgængelige på et klik på en knap. Glad bagage og spare nogle penge på dine togbilletter og brug Gem et tog!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Hvor finder Venstre Bagage steder i Tyskland?” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-lbagage-locations-ganyany/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)