Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 14/01/2022)

Ciao! Du planlægger Du planlægger i Italien! Det er fødestedet for renæssancen, og en by, der lover at elate og inspirere dig på grund af sine kunstværker, arkitektur, og dets kærlighedsaffære med mad. Italien er den sande hjem af gastronomi. Plader ikke blot tjente som måltider, de er kreationer. Mens du udforsker denne hvirvelvind by undren, hvor kan du finde venstre bagage steder i Italien?

Gå sin brostensbelagte gader, blødgøre i den håndgribelige atmosfære af lidenskab, gør det til en spand-liste destination. Det eneste, der kan ødelægge romantik er at skulle trække din bagage med dig, fordi der vil blive belastet dig overalt? Du planlægger.

 

Venstre Bagage steder i Lufthavne

En sikker og enkel mulighed for opbevaring af bagage, på en ventetid, er i lufthavnen eller hvis du har en fri dag uden et hotel. Husk på, at i større hovedlufthavne dette er en nem løsning, men mindre lufthavne kan være vanskeligere så gør din forskning, før du kommer til din valgte lufthavn. Det er bedst at tjekke forud for tid ved at besøge lufthavnens websted for at finde placeringer til venstre bagage i Italien.

Bari til Fasano billetter

Taranto til Fasano billetter

Milan til Firenze billetter

Billetter til Venedig til Milano

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

populære lufthavne

Milano Malpensa Lufthavn er venstre bagage er placeret på Arrivals niveau af Terminal 1. Det er åbent dagligt fra 6 er til 10 om eftermiddagen. Omkostninger varierer, for et lille element, du ville betale omkring € 3.50, Du planlægger, Du planlægger 24 timer.

Rom Fiumicino Lufthavn er venstre bagage er i stueetagen af ​​Terminal 3. Det er åbent dagligt fra 6:30 er til 11:30 Du planlægger 24 timer.

Venedig Marco Polo Lufthavns venstre bagage kontor er i stueetagen, inde i lufthavnsterminalen ved adgang 1. De er åbne dagligt fra kl 5 er til 10 om eftermiddagen, men kan variere i vinteren.

Milan til Napoli billetter

Firenze til Napoli billetter

Billetter til Venedig til Napoli

Billetter til Pisa til Napoli

 

Togstationer, hvor du kan opbevare venstre bagage

Stationer i Rom

Rom har tre vigtigste togstationer, Ostiense, Rom Termini, og Roma Tiburtina. Du er virkelig forkælet efter valg, når det kommer til udbydere af opbevaring af bagagerum i Italien.

Hvis du er passerer via tog for dagen, derefter skabsrum er vejen at gå. Alle disse stationer har bagagekontrol, nogle selvbetjening.

Du kan forvente at betale mellem € 10 og € 15 per dag, gennemsnitlig. Som en lille side bemærkning, togstationer er også dejlige til at få mad og vand til dagen, Du planlægger, Du planlægger.

Stationer i Milano

Togene er den mest bekvemme måde at komme rundt i Europa og i Milano, der er fire vigtigste togstationer, Milan Lambrate, Milan Rogoredo, Milano Central, Du planlægger.

Som vi sagde tidligere, Der er ingen mangel på udbydere, fordi det er et stort behov, når du er på farten.

Maksimale opbevaringstider og timer for placering af venstre bagage i Italien varierer for forskellige stationer, og du betaler i gennemsnit 10 til € 15 pr. Dag. Der kan også være vægtbegrænsninger, i nogle tilfælde skal du huske at dobbeltkontrol.

Stationer i Venedig

Venezia Santa Lucia er den centrale togstation i Venedig og har et væld af muligheder for placering af venstre bagage i Italien. Det samme som Milano og Rom, Venedig tilbyder rimelig pris bagageopbevaring.

Nogle vil have vægt forskelle og mulige tidsforskelle. Selvbetjening locker butikker er bekvemt placeret over hele Venedig.

Milan til Genoa billetter

Rom til Genova billetter

Firenze til Genova billetter

Billetter til Venedig til Genova

 

 

Venstre bagagerum Omkring byen i hoteller

Din første anløbshavn vil være dit hotel, vandrerhjemmet, eller Airbnb for en placering med bagage. Når du har tjekket ud, vær ikke bange for at spørge, fordi mange virksomheder vil holde venstre bagage gratis. Du planlægger.

Spørg i receptionen om muligheder for pengeskabe og garderobeskabe. Efterlad et lille tip, hvis du giver din bagage til en porter.

Milan til Rom billetter

Firenze til Rom billetter

Billetter til Pisa til Rom

Billetter til Napoli til Rom

 

luggages in Hotel

 

Efterladt bagage Privat Tjenester

Stuve dine tasker

Dette er en populær europæisk valg og har en himmelsk ry. Vi er fokuseret på Italien og de har filialer i Rom, Milano, Firenze, Napoli, Pisa, Catania, og Bari, og sørg for at dække hele Italien og dets berømte byer. Selvbetjening er et godt valg.

Undgå linjer og drage fordel af 24-timers overvågning og vigtigst, tasken er forsikret for op til € 300.

Opbevaring af baggage Offices

Dette er en venstre bagage indstilling er specifik for Venedig.

Du finder dem i ankomsthallen i Venedig Marco Polo Lufthavn, Venedig Santa Lucia banegården, Piazzale Roma, og Venice Cruise Terminal. Det har dygtigt blevet placeret i områder af transport. Dette gør det til det ideelle valg til at falde og gå.

Billetter til Milan til Venedig

Billetter til Padua til Venedig

Bologna til Venedig billetter

Rom til Venedig billetter

 

Left Luggage Locations in Italy

 

Konklusion

Når du rejser til Italien, og du har brug for venstre bagage steder, det er derfor vigtigt at tjekke frem i henhold til din rejseplan. Check gange, Kontroller vægtbegrænsninger, og kontroller omkostninger, Vær forberedt! Mest vigtigt, nyde Italien, bagage gratis.

 

Holde fast i Gem et tog for at finde de bedste tilgængelige billetmuligheder til de bedst mulige priser!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Venstre bagagepladser i Italien, og hvordan man finder dem” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og give os kredit med en link til denne blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-italy/ ?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)