Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 04/11/2022)

En af de mest populære ruter til rejse i Europa er fra London til Amsterdam, en hurtig tur med over 4 million passagerer gør trek hvert år. En top mulighed for transport er med tog via Eurostar, den højhastighedstog forbinder de to europæiske hovedstæder. Denne rute, som åbnede i 2018, stadig et godt valg for dem, der søger for at spare penge og nyde den bekvemmelighed, at togrejser giver.

Under, kan du finde alle de detaljer, du har brug for for at hjælpe dig med at styre din London-Amsterdam-Eurostar-rejse.

Eurostar Train Times fra London til Amsterdam

Eurostar kører ofte, med op til 16 afgange om dagen, afhængigt af helligdage og weekender. Det første tog fra London til Amsterdam på en hvilken som helst dag afgår London St. Pancras på 07:16 og laver et i alt 3 timer og 55 minutter, ankommer til Amsterdam Central på 12:11 (Amsterdam Central er det hollandske navn til Amsterdam Central Station). Dette er ofte en af ​​de billigste billetter, så hvis du ikke er utilbøjelig til at stige tidligt du kan spare nogle penge og hovedet ud på den lyse morgen.

Route tider er næsten nogensinde time, hvilke blade du masser af muligheder for afgangstider. Den sidste tog om natten afgår ved 17:16 og ankommer til 22:11, som er lige tid nok nyde en sen nat snack i den hollandske hovedstad. Tjek vores hjemmeside, som du kan finde en knap i højre side af skærmen eller blot klikke SaveATrain.com, for den komplette tidsplan for London til Amsterdam Eurostar.

London til Bruxelles Togpriser

London til Paris Togpriser

Geneva til London Togpriser

London til Amsterdam Togpriser

 

amsterdam canal on a sunny day

 

Booking din billet på Eurostar

Alle Eurostar togbilletter inkluderer mindst to stykker bagage og en håndtaske. Hvis du rejser med en hel del af bagage, you can also opt for a ticket that allows you to bring more items. Mens lavprisflyselskaber kan opkræve mindre for deres oprindelige bookinger, taske gebyrer og sæde valg afgifter hurtigt tilføje op, hvilket betyder at du ender med at betale mere for en hel masse mindre.

Billetpriserne for denne Eurostar-rejse fra London til Amsterdam har en tendens til at svinge meget, så vi anbefaler at købe billetter, så snart du er i stand. Generelt sagt, disse billetter til salg til tre måneder i forvejen, selvom lejlighedsvis kan du finde dem op til seks måneder, før din date af rejse. Vi anbefaler at bruge vores Save A Train world togbilletter hjemmeside at finde og bestille dine togbilletter, som automatisk søger i alt tilgængeligt lager for at give dig den mulige pris, garanteret.

Amsterdam til London Togpriser

Rotterdam til London Togpriser

Paris til London Togpriser

Bruxelles til London Togpriser

 

Prissætning og typer billetter fra London til Amsterdam med Eurostar Tog

Eurostar toget kører tre-klasse kahytter afhængigt af dit budget. For dem, der blot ønsker at komme fra et sted til et andet, andenklasses billetter er din bedste mulighed. Dem på forretningsrejser kan i stedet foretrækker Standard Premier eller Business Premier billet, som begge giver dig mulighed for at sidde i førsteklasses trænere og give et måltid under rejsen.

Som vi har nævnt før, prissætning varierer efter dine rejsedatoer, so you’ll want to book your train ticket as soon as availability opens. Hvis du bestiller langt nok i forvejen, vil du være på udkig for at betale omkring 92 dollars tur-retur, eller om 46 dollars envejs. Venter til sidste øjeblik, kan drive priserne skyhøj, med omkostninger næsten en fordobling af senere du køber din billet.

Husk, at fra maj og fremefter, det direkte tog fra Amsterdam Central Station til London St. Pancras vil begynde drift, som vil spare dig flere timers rejse tid på din hjemrejsen. Også begynder er direkte forbindelse til Rotterdam. Disse tjenester vil også være billigere end nuværende prissætning.

Fare type Faciliteter Begrænsninger
Anden klasse
 • 2 stykker bagage og en hånd taske medfølger
 • Sæde valgmuligheder efter bestilling
 • Mad kan købes
Kan ikke refunderes. Før tog afgang, du kan bytte din billet. En ændring gebyr på 40 Euro og billetpris forskel gælder. Hvis den nye billet er billigere end den oprindelige billet, prisforskellen vil ikke blive refunderet.
Standard Premier
 • 2 stykker bagage og en hånd taske medfølger
 • Opgraderede sæder har mere benplads og en præmie oplevelse
 • En let måltid og drikkevarer vil blive serveret på din plads
Kan ikke refunderes. Før tog afgang, du kan bytte din billet. En ændring gebyr på 50 Euro og billetpris forskel gælder. Hvis den nye billet er billigere end den oprindelige billet, prisforskellen vil ikke blive refunderet.
forretning Premier
 • 3 stykker bagage og en hånd taske medfølger
 • Opgraderede sæder har mere benplads og en præmie oplevelse
 • Chef-designet måltider og champagne vil blive serveret på din plads
 • Adgang til en eksklusiv lounge før afgang
 • Taxa booking tjenester er tilgængelige
 • Gratis aflysninger og ubegrænset udvekslinger op til 60 dage efter afrejse på alle ruter mellem Storbritannien, Frankrig og Belgien.
 • Gratis aflysninger og ubegrænset udvekslinger op indtil afgang på den direkte rute mellem Storbritannien og Holland, plus gratis udvekslinger om den indirekte rute (Thalys / Eurostar via Bruxelles) indtil afgang.

Det er værd at bemærke, at Eurostar ikke er tilgængelig for dem, der holder en togkort, så hvis du ønsker at gøre denne rejse en lokkende og overkommelige, købe din togbillet på forhånd. Du kan finde tog billetter online på forskellige hjemmesider, selvom disse websteder viser oppustede priser på Eurostar-togbilletter sammenlignet med Gem A Train hjemmeside.

Når i hovedstaden, du kan tilslutte videre via en række forskellige Amsterdam tog. Højhastighedstogtjenester tilbydes også til en række lokationer i hele kontinentet.

Bremen til Amsterdam Togpriser

Hannover til Amsterdam Togpriser

Bielefeld til Amsterdam Togpriser

Hamburg til Amsterdam Togpriser

 

Onboard The Eurostar Train From London To Amsterdam

Når ombord, den samlede rejsetid fra London til Amsterdam med tog er cirka 3 timer og 52 minutter. Kombineret med din pre-afgang ankomst, din samlede rejsetid vil være omkring 4.5 timer.

Toget selv har standard siddepladser samt tabeller, der giver mulighed for at arbejde og spise med lethed. Disse har tendens til at reservere tidligt op, selvom, så sørg for at vælge på forhånd, hvis det er det du gerne vil. Uanset hvor du sidder, du er garanteret at have god benplads og stik til at oplade dine enheder.

Som tidligere nævnt, der er gratis WiFi ombord, så du kan holde op med alle dine e-mail og sociale medier behov. Afhængig af din billet, du kan også tage til spisning træner, hvor du kan finde mad, drikkevarer og snacks. Hvis du sidder i en førsteklasses kabine, maden bliver bragt direkte til din plads.

Ved ankomst, der er ingen grund til at gå gennem paskontrollen, dog efter Brexit og fjernelsen af ​​Det Forenede Kongerige fra EU disse tjenester kan ændre sig. Sørg for at tjekke de lokale love, før du gå i gang på din rejse.

London til Antwerpen Togpriser

London til Lille Togpriser

Strasbourg til London Togpriser

London til Rotterdam Togpriser

 

london to amsterdam by the eurostar train e320

 

Rejser Hvorfor Europa med tog?

Selvfølgelig, det virkelige spørgsmål er, hvorfor netop Europa opleves bedst via togrejser – trods alt, dette godt tilsluttet kontinent er let gennemrejseligt med fly, bil, eller bus. Imidlertid, der er få ting så romantisk som den vilde natur uden for dit vindue på en togtur, og for første gang rejsende der er næsten ikke noget mere praktisk end at hoppe på toget lige før det afgår. Dette er i dyb kontrast til Europas lufthavne, hvor avancerede check-in tid er på over to timer, og du bruge ekstra tid og penge pendling til lufthavnen placering.

Apropos rejsetid, Europa er kendt for sin højhastighedstog, som langt overgå sine snoede motorveje. Tog hele kontinentet er hurtige og ofte direkte, hvilket betyder mindre tid pendling og mere tid på at udforske.

Togstationer har også den fordel af at være godt placeret, da de ofte er bygget inde i bymidten. De normalt giver flere afgangstider om dagen på tusindvis af ruter, som betyder, at du altid har en mulighed for at rejse.

Endelig, togbilletter er mere rummeligt, så du kan bringe bagage og vælg dine pladser uden at betale heftig ekstra gebyrer.

Alt dette er at sige, at, mens Europa har mange muligheder for rejsende, intet slår den gode gamle togrejse.

Togpriser fra Frankfurt til London

München til London Togpriser

Moutiers til London Togpriser

Togpriser fra Marseille til London

 

Book billetter med Gem et tog til dit London til Amsterdam med tog

Søg vores websted til bestille billetter til alle Europas bedste destinationer, inklusive Belgien, Italien, Schweiz, og Storbritannien (inklusive toget fra London til Amsterdam med Eurostar). Vores søgemaskine er designet til at spare penge på alle billetter og inkluderer ingen bookinggebyrer. Vi gør det nemt for dig at købe ved at acceptere flere måder til at betale, including credit cards, Giropay, iDeal, og mange flere.

Så, Uanset hvilket formål din rejse, uanset om du rejser alene eller sammen med andre, tage et par minutter på at søge efter togbilletter på Gem et tog, der tilbyder de laveste priser, garanteret.

 

Ønsker du at bog? Tage 3 minutter og finde en billet til din London til Amsterdam togtur på www.saveatrain.com . Udfyld dato og klokkeslæt, som du gerne vil rejse, og vi vil give dig den bedste pris for din rejse.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted? Klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-amsterdam-direct-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)