Læsetid: 10 minutter
(Senest opdateret: 10/09/2021)

En af de mest almindelige og nemmeste måder at rejse mellem London og Paris er via Eurostar, den højhastighedstog, der forbinder de to hovedstæder. Mens der er et væld af muligheder for rejsende søger at gøre hop, Eurostar er stadig en af ​​de bedste muligheder for hastighed, koste, og lethed. Toget drager fordel af undersøiske kanal tunnel, eller “Chunnel,” bygget mellem England og Frankrig for at få dig hurtigt til din destination.

Under, du kan finde alle de oplysninger, du bliver nødt til at hjælpe med at administrere din London til Paris Eurostar rejse.

 

Rejser Hvorfor Europa med tog?

Før vi begynder, Lad os finde ud af præcist, hvorfor Europa opleves bedst via togrejser- trods alt, dette kontinent har været beboet i tusinder af år, hvilket betyder, at dens infrastruktur er ofte højt udviklet. Andre former for transport er let tilgængelige, men der er noget, der taler for den store fornemmelse af togrejser. Dette gælder især for førstegangsrejsende, der kan drage fordel af toget tidsplaner til hop om bord lige før det afgår. Dette er i dyb kontrast til Europas lufthavne, hvor din mindste ankomsttid før afrejse er mindst to timer, og du bruge ekstra tid og penge pendling til lufthavnen placering.

Apropos rejsetid, Europa er kendt for sine højhastighedstog, som langt overgå sine snoede motorveje og uhensigtsmæssig placering lufthavne. Tog hele kontinentet er hurtige og ofte direkte, hvilket betyder mindre tid pendling og mere tid på at udforske.

Togstationer har også den fordel, at bekvemt placeret til store turistmål og attraktioner, så det er nemt at komme ned fra dit tog og hoved direkte til din destination.

Endelig, togbilletter er mere rummeligt, så du kan bringe bagage og vælg dine pladser uden at betale heftig ekstra gebyrer.

Alt dette er at sige, at, mens Europa har mange muligheder for rejsende, intet slår den gode gamle togrejse.

Eurostar-tog fra London til Bruxelles

Eurostar-tog fra London til Paris

Lyon til London Eurostar Tog

London til Amsterdam Eurostar Tog

 

Booking din billet på en Eurostar Train

London To Paris In 2hrs 16mins By The Eurostar Train

En af de bedste træk ved at tage toget kontra et fly er, at Eurostar kører fra by til centrum. Modsætning fjerntliggende lufthavne som London Heathrow og Paris Charles De Gaulle, dit tog afgår fra London St-Pancras International og ankommer i Gare Du Nord, hvor du nemt kan gå til alle byens bedste seværdigheder.

Som sagt, billetter al Eurostar omfatte mindst to stykker bagage og en håndtaske. Hvis du bringer en masse bagage, du kan også vælge en billet af højere klasse, der giver dig mulighed for at medbringe flere poser. I modsætning, lavprisflyselskaber kan opkræve mindre for deres oprindelige bookinger, men taske gebyrer og sæde valg afgifter hurtigt tilføje op.

Billetpriser til denne rejse tendens til at svinge en masse, så vi anbefaler at købe billetter, så snart du er i stand. Generelt sagt, disse billetter til salg til tre måneder i forvejen, selvom afhængig af sæsonen kan du også finde dem på op til seks måneder i forvejen. Vi anbefaler at bruge vores hjemmeside for at finde og bestille dine togbilletter, som automatisk søger i alt tilgængeligt lager for at give dig den mulige pris, garanteret.

Eurostar-tog fra London til Antwerpen

Eurostar-tog fra Lille til London

London til Strasbourg Eurostar-tog

London til Rotterdam Eurostar Tog

 

Prisfastsættelse og typer af billetter

Eurostar toget kører tre-klasse kahytter, afhængigt af dit budget. For dem, der blot ønsker at komme fra et sted til et andet, andenrangs billetter er din bedste mulighed. Dem på forretningsrejser kan i stedet foretrækker Standard Premier eller Business Premier billet, som begge giver dig mulighed for at sidde i førsteklasses trænere og give et måltid under rejsen, så lad os lære lidt om togbilletter fra London til Paris:

Fare type Faciliteter Begrænsninger
Anden klasse
 • 2 stykker bagage og en håndtaske inkluderet
 • Sæde valgmuligheder efter bestilling
 • Mad kan købes
Kan ikke refunderes. Før tog afgang, du kan bytte din billet. En ændring gebyr på 40 Euro og billetpris forskel gælder. Hvis den nye billet er billigere end den oprindelige billet, prisforskellen vil ikke blive refunderet.
Standard Premier
 • 2 stykker bagage og en håndtaske inkluderet
 • Opgraderede sæder har mere benplads og en præmie oplevelse
 • En let måltid og drikkevarer vil blive serveret på din plads
Kan ikke refunderes. Før tog afgang, du kan bytte din billet. En ændring gebyr på 50 Euro og billetpris forskel gælder. Hvis den nye billet er billigere end den oprindelige billet, prisforskellen vil ikke blive refunderet.
forretning Premier
 • 3 stykker bagage og en håndtaske inkluderet
 • Opgraderede sæder har mere benplads og en præmie oplevelse
 • Chef-designet måltider og champagne vil blive serveret på din plads
 • Adgang til en eksklusiv lounge før afgang
 • Taxa booking tjenester er tilgængelige
 • Gratis aflysninger og ubegrænset udvekslinger op til 60 dage efter afrejse på alle ruter mellem Storbritannien, Frankrig, og Belgien.
 • Gratis aflysninger og ubegrænset udvekslinger op indtil afgang på den direkte rute mellem Storbritannien og Holland, plus gratis udvekslinger om den indirekte rute (Thalys / Eurostar via Bruxelles) indtil afgang.

Som vi har nævnt før, prissætning varierer efter dine rejsedatoer, så du ønsker at bestille en gang tilgængelighed åbner. Hvis du bestiller langt nok i forvejen, vil du være på udkig for at betale omkring 55 dollars envejs, eller 90 dollars tur-retur. Venter til sidste øjeblik, kan drive priserne skyhøj, med omkostninger næsten en fordobling af senere du køber din billet. Dette gælder for både tur-retur og one-way billetter.

Det er værd at bemærke, at Eurostar ikke er tilgængelig for alle dem, der har et jernbanepass, så hvis du vil gøre denne rejse lokkende og overkommelig, købe din togbillet på forhånd. Du kan finde tog billetter online på forskellige hjemmesider, selvom toget billetpriser kan være oppumpet forhold til Gem et tog.

Calais til London Eurostar tog

Brugge til London Eurostar Tog

Haag til London Eurostar Tog

Eurostar-tog fra Berlin til London

 

Check-in på London St-Pancras Station

Afhængig af din billetpris klasse, du ønsker at nå frem til din afrejse station i det mindste 40-60 minutter før toget kører fra London til Paris. Hvis du har bestilt en førsteklasses Business Premier-billet fra London til Paris, du har adgang til den eksklusive lounge. Ellers, der er mange butikker og restauranter til rådighed for dig at granske. Nogle af vores foretrukne restauranter omfatte:

 • AMT Kaffe – En café med to steder i stationerne. Det tilbyder håndlavede drinks og fuldt komposterbare kopper, som får miljøet til at smile.
 • Tøndehvælvingen – En traditionel engelsk pub, der tilbyder håndværk øl, ægte ale, gin, kaffe, og spiritus. Det tjener også morgenmad og klassiske pub billetpris.
 • Chop'd – En sundheds-fokuseret restaurant, Chop'd tilbyder en række supper, salater, gryderetter, og indpakninger til alle typer af rejsende.

I tilfælde af at du kun laver en dagstur, stationen har også efterladt baggage steder for dig at opbevare din bagage. Disse lagringsmuligheder er billige og ofte tilbyde udvidet tjenestetid.

Köln til London Eurostar Tog

Gent til London Eurostar Tog

Middelburg til London Eurostar Tog

Leiden til London Eurostar Tog

 

London UK

 

Ombord Eurostar Train

En gang om bord, den samlede rejsetid fra London til Paris er ca. 2 timer og 16 minutter. Kombineret med din pre-afgang ankomst, din samlede rejsetid vil være omkring 3 timer.

Toget selv har standard siddepladser samt tabeller, der giver mulighed for at arbejde og spise med lethed. Disse har tendens til at reservere tidligt op, selvom, så sørg for at vælge på forhånd, hvis det er det du gerne vil. Uanset hvor du sidder, du er garanteret at have god benplads og stik til at oplade dine enheder.

Som tidligere nævnt, der er gratis WiFi ombord, så du kan holde op med alle dine e-mail og sociale medier behov. Afhængig af din billet, du kan også tage til spisning træner, hvor du kan finde mad, drikkevarer, og snacks. Hvis du sidder i en førsteklasses kabine, maden bliver bragt direkte til din plads.

Düsseldorf til London Eurostar Tog

Essen til London Eurostar Tog

Eurster-tog fra Munster til London

Leuven til London Eurostar Trains

 

Ankomst til Paris Gare du Nord togstation

Tog fra St. Pancras station ankommer midt i Paris, at the Gare du Nord station. Denne smukke station er et kunstværk i sig selv, med sin facade bygget i midten af ​​1800-tallet og vedligeholdes smukt. Tag et øjeblik til at nyde bygningen før overskriften ud for at besøge byen.

Fordi du vil allerede have afsluttet check-in, inden de forlader Storbritannien, du ikke bliver nødt til at fuldføre en ankomst proces. Dette er også i øjeblikket gælder for paskontrol, dog med den britiske forlader EU er det sandsynligt, at disse processer vil gennemgå betydelige ændringer.

Når du ankommer, vil du være i hjertet af byen, med snesevis af muligheder for mad, butikker, og drikkevarer. Hvis du vælger at forlade stationerne, finder du den nærliggende Brasserie Terminus Nord, en berømt jugendstil restaurant direkte på tværs af vejen fra togstationen. Ellers, du har brug for bare at vandre i alle retninger for at finde nogle af de bedste mad og drikkevarer i Europa.

Inden selve togstationen, du vil finde Metro og RER tog, samt tog, der kører i hele Frankrig. Lokale skinner og Metro togene kan tage dig alle i hele den franske hovedstad, til de mange museer, gallerier, og turister attraktioner inden.

Hvis du ankommer tidligt og på vej direkte ud at turnere før du checker ind på dit hotel, det kan også være en god idé at drage fordel af den venstre-bagage muligheder rådighed inden togstationen. Disse lagerfaciliteter er relativt billige og kan være en glimrende mulighed for dem, der søger at maksimere deres dage.

Som indehaver af Eurostar direkte togbillet, du er i stand til at vinde 2 til 1 adgang til mange af disse museer og gallerier, der kan spare dig hundredvis af dollars.

Eurostar-tog fra Frankfurt til London

Eurostar-tog fra München til London

Moutiers til London Eurostar Tog

Marseille til London Eurostar Tog

 

 

Tog Times fra London til Paris med Eurostar

Eurostar kører ofte, med op til 19 afgange om dagen, afhængigt af helligdage og weekender. Det første tog af dagen afgår kl 05:40 og laver et i alt 2 timer og 37 minutter. Dette er ofte en af ​​de billigste billetter, så hvis du ikke er utilbøjelig til at stige tidligt du kan spare nogle penge og hovedet ud på den lyse morgen. En anden fordel ved dette tidlige afgang er, at din ankomsttid i Paris er 09:17, hvilket betyder, at du har en hel dag foran dig for eventuelle aktiviteter, du gerne vil vælge.

Route tider er ellers time- eller mere, hvilket giver dig masser af muligheder at vælge. Den sidste tog om natten afgår ved 18:31 og ankommer til 21:47, efterlader dig masser af tid til at komme til dit hotel eller endda hovedet ud for en sen nat måltid og et kig på de glitrende lys fra Eiffeltårnet. Disse nattetid tog kan funktionen sovevogne, der er en god måde at få fat et par minutter af søvn før du fortsætter på din rejse. Derudover, nogle tog kan rejse mellem populære destinationer i hele natten.

Den Helder til London Eurostar Tog

Maastricht til London Eurostar Tog

Dijon til London Eurostar Tog

Bonn til London Eurostar Tog

 

eiffel tower

 

Andre ruter med Eurostar-toget, der ikke er London til Paris

Mens denne artikel er primært fokuserer på rejse mellem St.. Pancras International Station and Gare Du Nord, Eurostar driver også en række direkte ruter fra London:

 • Bruxelles – Togene kører hver 90 minutter til 2 timer. Det tager lidt over 2 timer at nå Brussels Midi / Zuid station.
 • Calais / Frethun- Togene kører hver time eller mere fra London og total togrejser er lidt over en time.
 • Lille- Togene kører næsten hver time til Lille, beliggende i det nordlige Frankrig. Der er en nem tilslutning til det franske TGV-netværket for dig at overføre. Rejsetiden er ca. 1.5 timer.
 • Disneyland Paris – Togene kører flere gange om ugen i løbet af året og daglig i skoleferierne. Togstationen ligger lige uden for Disneyland -indgangen. Turen tager under 3 timer i alt.
 • Lyon, Avignon, og Marseille- I løbet af året et tog opererer fra 1 til 5 dage om ugen, selvom det er sæsonbetinget, så sørg for, at det kører, når du har brug for det. Den stopper ved Lyon Part-Dieu station (4.75 timer), Avignon TGV station (6 timer), og Marseille St Charles station (6.5 timer).
 • Aime-La Plagne – Drift
 • Amsterdam og Rotterdam – En ny tjeneste, der begyndte i 2018, du bare tage en af ​​de daglige tog til Amsterdam, som omfatter et stop i Rotterdam. Helt rejsetiden er omkring 4 timer.

Der er andre sæsonbetonede ruter til rådighed for aktiviteter som vinter skiløb, så sørg for at tjekke tilbage ofte for at se, om tjenesten kører.

Det er også muligt at nå andre destinationer inden for Europa ved at udnytte en enkelt mellemlanding og fortsatte videre fra de to stationer i Lille, Bruxelles, og Paris. Det er let at få togbilletter og kun kræver et enkelt rejseplan.

Tilsvarende, hvis du rejser til London fra andre steder i Storbritannien, du kan også vælge at begynde din Eurostar rejse på Ebbsfleet International Stationer eller Ashford International Station i stedet for St. Pancras. Dette er især nyttigt for dem med biler, som Ashford tilbyder et parkeringshus og direkte adgang til togstationen.

 

Bestil billetter med Red A Train til din London til Paris Train

Søg vores websted til bestille billetter til alle Europas bedste destinationer, inklusive Belgien, Italien, Schweiz, og Storbritannien (herunder London til Paris tog med Eurostar). Vores søgemaskine er designet til at spare penge på alle billetter og inkluderer ingen bookinggebyrer. Vi gør det nemt for dig at købe ved at acceptere flere måder til at betale, herunder kreditkort, Giropay, iDeal, og mange flere.

 

Så, Uanset hvilket formål din rejse, uanset om du rejser alene eller sammen med andre, tage et par minutter til at søge efter togbilletter på Gem en Train, der tilbyder de laveste priser, garanteret.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted? Klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-paris-train%2F%0A%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)