Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 18/03/2022)

De længste togrejser i verden er meget lange! Disse ture kan tage flere dage og dækker tusindvis af miles.

Så, her er de ture, der tager den længste i Europa, Asien, Australien, og USA.

 

længste togrejser i verden

 

1: Transsibiriske Express er den længste togrejse

Afstand: 5,722 miles

Varighed: 6 dage +

Den længste togrejse i verden starter i Moskva og slutter i Vladivostok. Først og fremmest, det tager over 6 dage til at fuldføre. Passagerer på dette europæisk rejse gå gennem flere tidszoner. Landskaber på denne rejse omfatter Uralbjergene og Bajkalsøen. Tog til denne rejse afgår hver 48 timer.

 

natur på lange togture
Bajkalsøen: Verdens dybeste sø

2: østlige & Orientalsk Express

Afstand: 1,200 miles

Varighed: 3+ dage

Dette rejse rejser gennem Sydøstasien fra Bangkok til Singapore. Toget stopper ved River Kwai og Kuala Kangsar. Varigheden af ​​rejsen er enten 3 eller 4 dage. Derudover, rejser normalt tage steder i weekenden. desuden, bolig er privat og pænt dekoreret. Fordi indkvartering er kompakt det er bedst egnet til solo rejsende.

Bruxelles til Lille Tog

Antwerpen til Lille Tog

Paris til Lille Tog

Lyon til Lille Tog

 

3: Den canadiske længste tog

Afstand: 2,700 miles

Varighed: 3 dage

Først og fremmest, der er ingen TRÅDLØST INTERNET på denne transkontinentale rejse. Så, være parat til at bruge tid på at kigge på landskabet. Fordi bjerge, skove, og andre canadiske landskab du vil se, er betagende. Rejsen starter i Vancouver og ender i Toronto. Nyd de komfortable sovevogne, mens du får glimt af elge, hjort, og endda bjørne.

 

4: California Zephyr længste tog

Afstand: 2,348 miles

Varighed: 51 timer

Denne rejse er mest bemærkelsesværdigt, da det er den længste i USA. Rejsen dækker pionererne, Rockies, og kløfter. De vigtigste stop på denne rejse er Denver, Salt Lake City, Reno, og Sacramento.

 

 

5: Indiske Stillehav: Sydney til Perth (Australien)

Afstand: 2,704 miles

Varighed: 65 timer

Dette længste togrejse er udstyret med den længste strækning af lige jernbanespor i verden. for det første, Passagerer kommer til at opleve bredden af Australien. Derudover, landskabet inkluderer vandfald, skove, og blå bjerge. På grund af dens længde, der er mange vigtige stop på dette rute. Stoppestederne inkluderer Broken Hill, Adelaide, Barossa Valley, Kalgoorlie, laver mad, og Rawlinna. Tog Billetter til denne rejse er dyre med priser fra mere end $600.

 

6. Vivek Express: Dibrugarh til Kanyakumari (Indien)

Afstand: 2,633 miles

Varighed: 82 timer

I lighed med den indiske Stillehavet, dette tog er den længste togrejse i Indien. Fordi det bevæger hele længden af ​​Indien og har en gennemsnitshastighed af 32 KM timen. I modsætning til andre lange billetter togrejser til dette tog starten på $10.

 

 

7: Paris-Moskva længste tog Express

Afstand: 1,998 miles

Varighed: 48 timer

Mens dette tog er den længste transeuropæiske rute tager det kun 2 dage til at fuldføre. Toget afgår fra franske hovedstad og ankommer til den russiske hovedstad. Fordi denne rejse rejser gennem Hviderusland skal du bruge en Hviderusland visum for at rejse. Derudover, du har brug for visum for at komme ind Rusland.

Lyon til Marseille Tog

Paris til Marseille Tog

Rart at Marseille Tog

Bordeaux til Marseille Tog

 

Book din længste togrejse med Gem en Train

Ved at bestille en lang togrejse bør ikke tage lang tid. Det er derfor, på Gem et tog vi en hurtig billet købsprocessen.

 

Login til vores hjemmeside nu og tage 3 minutter til at finde den Billigste Train Ticket til rejsen. Billetter kan købes ved hjælp af kreditkort og realtid bank betalinger og mange flere muligheder på Gem et tog internet side.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flongest-train-journeys-world%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)