Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 05/11/2021)

Fra Europas slotte og gamle gamle byer til det spændende Hong Kong, Disse 7 kærlighedsdestinationer verden over vil få din kærlighed til at svæve. Disse 7 kærlighedsdestinationer er den perfekte ramme for et vidunderligt kapitel i din kærlighedshistorie, og at genoplive magien.

 

1. Mest romantiske kærlighedsdestination over hele verden: Paris

Hvis du leder efter synonymer i ordbogen for "kærlighed", du finder Paris stavet med store bogstaver. Dens uforklarlige charme, skønhed om natten, konditori, og mange steder til romantiske billeder, gør Paris til et af 7 elsker destinationer over hele verden.

Spadseretur gennem det smukke kvarter La Marais, lytter til gademusik, eller have en picnic på de smukkeste steder, Paris er indbegrebet af romantik. Ja, det kommer måske ikke som en overraskelse, at Paris er toppen bryllupsrejse destination I Europa, og du tror måske, at alle dens romantiske pletter vil være fuldt bookede. Imidlertid, denne dejlige by er fuld af pletter, hvor du kan skrige din kærlighed, eller få et turistfrit snap. Paris er utvivlsomt den ultimative kærlighedsby, for alle par, i alle regnbuens farver.

De mest romantiske ting at gøre i Paris

Gå rundt i Musee Carnavalet, kys ved Canal Saint-Martin, og nyd en romantisk picnic på det ikoniske Champs de Mars-rum.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

A wedding in paris is the most romantic love destination on the planet

2. Den bedste kærlighedsdestination i Italien: Venedig

Mens Venedig er en af ​​de mest turistiske byer i Europa, du finder mange skjulte pletter, hvor man deler en gelato eller pizza. Byens broer fører dig og din elskede til hjørner uden for den slagne vej, gyder, og lokale restauranter, hvor du kunne fortære videre italienske køkken, og skål for at elske med italiensk vin eller Aperol.

Den perfekte romantiske dag i Venedig begynder med at udforske de mange broer. Derefter, du kunne fortære en pizza til 2 og gelato. Det anbefales at lade besøget besøge 2 charmerende øer Burano og Murano, i anden halvdel af dagen, efter at skarer af turister forlader. Denne måde, I vil have øerne helt for jer selv, til romantiske billeder.

De mest romantiske ting at gøre i Venedig

Gå rundt i Dorsoduro, lokalt kvarter, eller spis på Cantina Do Spade, hvor Casanova plejede at tage middag. Derefter, du kunne have en romantisk frokost på den betagende ø Burano, og nyd en gondoltur ved solnedgang. Du kan begynde din romantiske ferie med en romantisk togrejse fra London eller Schweiz til Venedig.

Firenze til Milano med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Milano til Firenze med et tog

Venedig til Milano med et tog

 

Romantic Love Gondola ride in Venice

 

3. Kærlighedsdestinationer i Europa: Comosøen

Solen går ned på Alperne, reflekterer i søen, og du spadserer med din elskede Langs De elskendes gåtur, sporet af elskere i Varenna. Du er helt sikkert enig i, at dette gør Comosøen er en uforglemmelig kærlighedsdestination for en romantisk flugt til 2.

Ud over den charmerende by Varenna, Bellagio, og Vezio tilbyder en spektakulær udsigt over Comosøen og masser af romantiske steder.

Mest romantiske ting at gøre i Comosøen

Nyd en super romantisk tur i Lari-bjergene hele vejen til en magisk picnic i Monte Crocione. Hvis du er et adrenalinkærende par, så vil en vandflyvning over søen vække disse sommerfugle!

Firenze til Como med tog

Milano til Como med tog

Torino til Como med tog

Genova til Como med et tog

 

A couple sitting by lake Como lake

 

4. Kærlighedsdestinationer i Kina: Hongkong

Moderne, spændende, og fascinerende, Hongkong er en af ​​de mest romantiske byer i verden. Det byens skyskrabere, og øer, tilbyder fantastiske udsigtspunkter til billeder, der fanger din kærlighed. Hong Kong er smukt ved dagslys og natlys, solnedgang og solopgang, tilbyder mange romantiske aktiviteter, for en afslappende ferie for to, eller et episk eventyr, placere den i toppen 7 elsker destinationer over hele verden.

De mest romantiske ting i Hong Kong

Den perfekte romantiske dag begynder med et krydstogt omkring Victoria Harbour, eller picnic i sandstrande i Repulse Bay. Om eftermiddagen, du kan tage en privat madlavningskursus, og afslut med at hæve dine briller til kærlighed ved solnedgang.

 

 

5. Kærlighedsdestination over hele verden: Østrig

Østrig, borgenes land, vidunderlige haver, og fortryllende byer, er et populært kærlighedsmål i Europa. Hvis du vil undslippe folkemængderne, så er Halstatt den perfekte destination, ud over andre vidunderlige dagsture fra Wien.

Fantastiske naturreservater som Innsbrucker tilbyder den mest naturskønne udsigt over de østrigske bjerge og dalen, til en romantisk vandretur. Desuden, de charmerende gamle byer, der er det perfekte sted for legendariske kærlighedshistorier, der lykkes altid. Imidlertid, hvis du foretrækker en mere urban flugt, så er Wien absolut perfekt til en romantisk weekend. i øvrigt, Wien er en af de mest LGBT-venlige destinationer over hele verden, så det byder alle par velkommen, i enhver forholdsstatus, og bare venter på dig og din betydningsfulde anden.

De mest romantiske ting at gøre i Østrig

En romantisk dag i Østrig begynder med en østrigsk strudel til morgenmad på en lokal cafe. Derefter, gå ud for en spadseretur i en østrigsk have eller et slot. Desuden, hvis du er et sporty par, så en vandretur i de østrigske alper, vil være ideel.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

A couple sitting in a valley in austria watching the mountains

 

6. Kærlighedsdestinationer over hele verden: Prag

Lille og charmerende, Prag er frygtelig romantisk og har med rette plads på vores 7 bedste kærlighedsdestinationer i verden. Ja, det er overfyldt med turister, men der er masser af synspunkter og grønne parker, for at undgå skarer af rejsende, og stadig nyde det bedste af det gamle Prag.

Søde små søjler, storslåede broer, og kvarteret Mala Strana er de perfekte rammer for romantik. Mens Prag er en af ​​de mest populære destinationer i Europa, der er en hel del skjulte pletter; charmerende kvarter Mala Strana, og park med udsigt over byen, Palacky Bridge, er kun en få af de skjulte romantikere.

De mest romantiske ting at gøre i Prag

En spadseretur i Mala Strana, øl ved floden Vltava, middag med udsigt over byen, og cocktails i Hemingway bar.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

A couple strolling and holding hands on the streets of Prague

 

7. Kærlighedsdestinationer over hele verden: Lake District i England

Da et sted inspirerede William Woodsworths romantiske poesi, så er det en top kærlighedsdestination. Ja, Du vil se, at Lake Land i West England er ekstremt romantisk. Tak til 6 naturreservater af engelsk landskab og landskab, og 16 betagende søer.

Beliggende i Cumbria-regionen, søernes land er en af ​​de smukkeste regioner i England. Derfor, vandre ned ad bakkerne, til søerne og tjernene, er en af ​​de mest romantiske ting at gøre i verden. Du vil føle, at du træder ind i en magisk Jane Austen-roman, hvor kærlighed trods alle forhindringer.

De mest romantiske steder i Cumbria

Keswick's Lake, for en vidunderlig vandretur ned til en picnic ved søen. Desuden, Helvellyn peak, og vandfaldet er helt drømmende steder for to.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

England love destination

 

Disse 7 kærlighedsdestinationer er fantastiske steder at krydre dit forhold. Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge din romantiske flugt til disse drømmende og spændende kærlighedsdestinationer.

 

 

Ønsker du at integrere vores blogindlæg "7 Love Destinations Worldwide" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Flove-destinations-worldwide%2F– (Rul lidt ned for at se Koden)