Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 02/07/2021)

Ønsker du at se nogle af de mest fantastiske arkitektur på din næste ferie? Hvis så, der formentlig ikke noget bedre sted end Europa for dig. Uanset om du er interesseret i klassisk arkitektur stilarter eller i håb om at finde nogle mindre kendte juveler, Europæiske byer har du dækket. Lad os få et kig på nogle eksempler på storslåede arkitektur og hvor man kan se det hele:

 

storslåede arkitektur: Italien

Italien er fuld af byer og små byer, hvor man kan fare vild observere smukke bygninger. Uanset om du er i Rom eller Firenze, næsten hvert hjørne er værd et billede. For turister på udkig efter smukke små byer, Vicenza er rigtige destination. Det er tæt ved, hvis du er tage et tog til eller fra Venedig, som også er et besøg værd. Mens Vincenza er berømt for sine Renæssancearkitektur stil undfanget i sindet af Andrea Palladio, Venetiansk arkitektur er ofte gotisk, uddybe, og smuk.

Blandt andre italienske byer kan du ikke gå glip af, Rom og Firenze også skiller sig ud som favoritter. Rom er hovedsageligt fuld af landemærker alle bør se én gang i deres levetid. Colosseum, St. Peter-basilikaen, Pantheon, og ved Trevifontænen er alle et besøg værd. På den anden side, Firenze har en blanding af forskellige stilarter, især antikke græske og romerske arkitektur, Gotisk og renæssance.

Rimini til Florence Tog

Rom til Firenze Tog

Firenze til Rom Tog

Venedig til Firenze Tog

 

 

storslåede arkitektur: Frankrig

Strasbourg Magnificent Architecture

 

Frankrig er hjemsted til nogle få byer med en bred vifte af stilarter, der vil efterlade nogen storslåede arkitektur elsker forpustet. Blandt de vigtigste kandidater til et besøg, Strasbourg, Bordeaux, og Paris sandsynligvis tilbyde den mest.

Der er meget at se og gøre i Strasbourg, herunder betydelige eksempler på gotisk arkitektur, sammenflettet med moderne og postmoderne distrikter og Alsace arkitektur. Bordeaux er også unik. Den største by i Aquitaine regionen prale med en fantastisk 18. århundrede byzone, Palace of the Bourse, og Cathedral Saint Andre. Endelig, Paris er berømt som en af ​​de fødesteder af gotisk arkitektur, men det er også rig på forskellige eksempler på Belle Epoque og Kunst ny.

Paris til Strasbourg Tog

Luxembourg til Strasbourg Tog

Nancy til Strasbourg Tog

Basel til Strasbourg Tog

 

Tyskland

Rothenburg germany city image

 

Der er masser af arkitektoniske perler, der findes i Tyskland. Imidlertid, to af de mest imponerende af dem der er Berlin og Rothenburg. Arkitektur normalt går hånd i hånd med historie, og du kan se denne sammenhæng tydeligt i Berlin. Byen er delt, når, og det er tydeligt synlige i nogle steder. Det gør det et godt sted at erfaring forskellige elementer af arkitektur og dykke dybt ind det historiske påvirkninger af kunst.

På den anden side, Rothenburg er et sted ser ligesom det skete lige ud af et eventyr. Denne søvnig, middelalderlige udseende by er en turist favorit. Det er et glimrende eksempel på elegant europæisk middelalderlige arkitektur med sine bymure og gavlen tagene.

Stuttgart til Rothenburg Tog

Nürnberg til Rothenburg Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Europa er værd at rejse gennem, og der er mange andre smukke steder, som du bør stræbe efter at besøge. Magnificent arkitektur er rigeligt i England, Belgien, Østrig, Sverige, og Holland såvel.

 

Hvis du er klar til at bestille dine togbilletter til arkitekturen ser syne ekspedition af dine drømme, se op dine destinationer med Gem en Train.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmagnificent-architecture%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)