Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 12/11/2021)

Milano til Rom med tog eller Rom til Milano er en nem og effektiv oplevelse. For ikke at nævne smukke! Du kan tage en billigere tog hvilket kan tage længere tid end 3 timer, men at tog fra Milano til Rom giver dig mulighed for at hoppe af ved nødvendige stop for at udforske. Eller du kan hoppe på et non-stop Trenitalia højhastighedstog Freccia, som tager bare 3 timer og 3 minutter, meget mindre end for den fulde rejse med fly! Uanset hvad du beslutter denne hurtige guide vil hjælpe dig med at tage den bedste beslutning for dig selv og din rejse!

Hurtige Fakta:

  1. Rejseafstand: 297 miles
  2. Hurtigste tid: 3h:03m
  3. Dagligt tog: 89
  4. Togbilletter til Milano til Rom start fra :$51
  5. Bedste Train Ticket udbyder: Save A Train selvfølgelig

 

Milano til Rom med tog & Rom til Milano Med Tog: Landskabet

Gør dig klar til at opleve nogle virkelig bemærkelsesværdig natur som du ride syd gennem Italien Lombardiet, Emilia Romagna, og Toscana regioner. Mange Trenitalia Freccia AV-tog standser i Bologna, Padua eller Genova på vej til Rom. På de hurtigere ruter, vil du ikke være forpligtet til at skifte tog. Imidlertid, Hvis du rejser på et langsommere og billigere regionaltog, du kan være forpligtet til at overføre fra det ene tog til det andet. Hvis du ikke er i et kapløb, og du vil få mest ud af din Milano til Rom Med Tog turen, så vil vi anbefale denne indstilling. Her er højdepunkterne!

1. Lombardiet

Med Milano som hovedstad, Det er ingen overraskelse, at besøgende flok i millionvis til Lombardiet hvert år. Men ud over mode favorit, masser af must-besøg steder i Lombardiet i Italien er der skriger på at blive besøgt.

Der er utallige ting at gøre i denne region; beundrende sunkne slotte i maleriske søer, besøger violin workshops i historiske byer, at blive forbløffet over kunsten og arkitekturen i Mantua - Lombardiet sætter virkelig et slag for besøgende.

Milan til Mantua togbillet

Turin til Mantua togbillet

Padua til Mantua togbillet

Tog til Venedig til Mantua

 

2. Emilia Romagna

Vi tror Emilia Romagna nemt matcher de attraktioner af mere berømte Toscana og Lombardiet og tilbyder fristende overkommelige muligheder for at spise ude og indkvartering. det er det Milano til Rom Med Tog turen bedst bevarede hemmelighed efter vores mening men også Rom til Milano med tog! Springe ud på denne station og gå på opdagelse!

Bolognia til Modena Tog

Venedig til Modena Tog

Genova til Modena Tog

Firenze til Modena Tog

Emilia Romagna on the way from Milan to Rome By Train

 

3. Bologna

Der er så mange ting at gøre i Bologna, når du rejser fra Milano til Rom med Trenitalia-tog. Vi anbefaler dette som en af de øverste pletter til at overveje at springe ud på. Klatre middelalderlige tårne, Bestil sjov fødevarer ture. Hvis du ønsker at blive lidt længere dette gør en god base for at udforske andre attraktioner i regionen.

Togbillet til Venedig til Bologna

Firenze til Bologna togbillet

Rom til Bologna togbillet

Milan til Bologna togbillet

Bologna on the way from Milan to Rome By Train

 

4. Padova

Mindre end en 30-minutters tur på lyntog fra Venedig, Padua bliver for ofte ignoreret af de fleste besøgende. Endnu, det gør en stor dages tur fra Venedig, tilbyder et indblik i rig historie af en by, der engang var en magtfuld Kommune.

Hjem til Italien ' s næstældste universitet, grundlagt i 1222, Padova har bevaret den livlige atmosfære i en universitetsby, med livlige torve og overdækkede gader, masser af cafeer og barer, hvor den allestedsnærværende Spritz er de rigueur som dagen vinde ind i aften. Gå ikke glip af!

Milano til Padua Tog

Verona til Padua Tog

Bologna til Padua Tog

Bergamo til Padua Tog

Padua Italy

 

5. Genova

For alle rejser Milano til Rom med Trenitalia-tog eller omvendt rute og er leder du efter et dybt lag, ofte ubemærket, og modigt autentisk rejseoplevelse.

Vi anbefaler, at du går til Genova (der ligesom Venedig engang var en stærk maritime republik) fronting det Liguriske Hav. Tilbyder mere rå og ægte oplevelse, få en ufortyndet følelse af historie, og opleve byens rige kunstscene og bemærkelsesværdige arkitektur. En af de vigtigste grunde til, at vi nyder det så meget, er det der er stor kunst og museer er uncrowded! Du kan finde værker af Caravaggio, Van Dyck. Rubens, Durer og Veronese i Palazzo Bianco og Palazzo Rosso og ogle andre Gamle Verden mesterværker i mange seværdigheder, ligesom Palazzo Reale og Galleria Nazionale di Palazzo Spinola. Der er også fine eksempler på de Genuesiske School of art, fremtrædende i det 17. århundrede, i Palazzo Blanco.

Milano til Genova Tog

Rom til Genoa Tog

Firenze til Genova Tog

Venedig til Genoa Tog

Genoa Italy

 

Milan Til Rom & Rom til Milano Train Times

Trenitalia højhastighedstog højhastighedstog (AF) togene forlader Milanos hovedbanegård en eller to gange i timen for Rom Termini station - gennemsnitsberegning 90 tog om dagen. De tidligste Trenitalia toget blade Milan Central Station 5:00 er. Det sidste tog til Rom blade i Milano 11:18 om eftermiddagen.

Noter det weekender og helligdage betyder typisk mindre hyppig service og nogle gange længere rejsetider.

Tog til Milan til Rom

Rom til Milan togbillet

Faciliteter på Freccia-togene mellem Milano <> Rom

Mange Trenitalias Frecciargento AV-tog klarer den daglige rejse mellem Milano og Rom på bare 3 timer og 3 minutter, rejse op til 155 miles / 250 kilometer i timen.

Italien højhastighedstogbilletter har gode ekstraudstyr. Stikkontakter ved dit sæde for at oplade enheder samt WiFi ombord på Frecciarossa- og Frecciargento-togene. Imidlertid, signalet falder, mens du er inde tunneler og ved stationer. Du kan have en god italiensk cafe i madvognen på hvert tog. Samt en fødevare vogn, der bringer snacks, sandwich, og drikkevarer til dit sæde. Ved afslutningen af ​​hver bil, du vil finde et offentligt toilet og masser af stativer til butikken store bagage.

Klar til at pakke dine tasker og udforske Milano til Rom med Trenitalia-tog eller omvendt – Rom til Milano med Tog i 3 Timer? Uanset hvad du vælger, Book dine togbilletter på få minutter ved hjælp af Gem et tog!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Milano til Rom med Trenitalia-tog” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmilan-rome-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)