Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 29/10/2021)

Nogle af de smukkeste udsigter i Europa er uvurderlige og lette at nå. Ikke desto mindre, en tur til Europa kan blive ret dyr, hvis du ikke planlægger på forhånd. Mens de fleste europæiske hovedstæder strækker dit rejsebudget, der er en hel del steder at rejse i Europa, der er helt overkommelige. Vores top 7 mest overkommelige steder at rejse i Europa er helt budgetvenlige og overstiger ikke € 50 pr. dag pr. person.

Disse skjulte perler falder ikke langt bagud i skønhed og magi, end byer som Paris og Berlin.

 

1. Mest overkommelige steder i Europa: Köln, Tyskland

Mens Tyskland er ret dyrt, Köln er et af de mest overkommelige steder at besøge i Europa. Fra budgetvenlig indkvartering til gratis ikoniske vartegn og billig transport, Köln er bestemt en stor byferie mulighed, hvis du rejser alene eller planlægger en familie-euro-rejse.

Denne tyske by er hjemsted for Kolsch-øl, så du kunne smage tyske delikatesser til kun € 1,30. Der er ikke noget pænere end at nyde en halvliter på bredden af ​​den smukke Rhein-flod, efter en dag i byen. Sørg for at gå gennem Ficshmarkt for postkortlignende snaps med de farverige huse og fortsæt til den gamle bydel, Altstadt.

Desuden, det mest berømte vartegn i Tyskland, en vidunderlig Kölnerkatedral er gratis at besøge. Dens gotiske arkitektur, malede glasvinduer, og udsigten over floden er episk. Hvis du elsker kunst, så har Köln det store museer eller fascinerende gadekunst i Ehrenfeld. Dette område er den hip og trendy del af Köln, go-to place til kaffe og vintage.

Som du kan se, er Köln en fantastisk budgetvenlig by at rejse til i Europa. Først og fremmest, det bedste ved det er dets effektive og overkommelige transport. Tysk transport, togskinner, og sporvogn er yderst behagelig og effektiv, så det sparer dig meget tid på at rejse rundt. At få et dagligt eller ugentligt togkort er en fantastisk måde at spare penge, når de rejser.

Berlin til Aachen Togpriser

Frankfurt til Köln Togpriser

Dresden til Köln Togpriser

Aachen til Köln Togpriser

 

cologne in germany is an affordable places to travel in Europe

 

2. Bruges, Belgien

Vafler til morgenmad, og du er klar til at udforske alt 80 broer og søen af ​​kærlighed, Minnewater. Brugge er en vidunderlig middelalderby i Belgien og et af de mest overkommelige steder at besøge i Europa. Fra et fremragende antal slotte til en bådtur i kanalerne, der er masser af overkommelige ting at lave i Brugge, en togtur fra Bruxelles.

Hvis du ønsker at splurge lidt, så skal du helt sikkert bruge tid og en del af dit daglige budget på chokolade. Se efter det 'håndlavede' tegn på 50 af chokoladebutikker i byen for den bedste belgiske chokolade.

Brugge 'lille størrelse og byplanlægning er super let at udforske til fods, så du skal ikke bruge tid på transport. Faktisk, en fantastisk måde at udforske byen og lære om dens kultur og arv er ved at deltage i en gratis vandretur. På denne måde kan du få alle insider-tip til overkommelige restauranter, souvenir shopping, og den bedste måde at besøge de største attraktioner på.

Amsterdam til Brugge Togpriser

Bruxelles til Brugge Togpriser

Antwerpen til Brugge togpriser

Gent til Brugge togpriser

 

how shops and buildings look at night in Bruges Belgium

 

3. Mest overkommelige steder i Europa: Tjekkiske Krumlov, Tjekkiet

Den Tjekkiske Republik er et af de mest overkommelige steder at rejse i Europa, og dermed er den dejlige by Cesky Krumlov på vores liste. Denne farverige by er turistvenlig og frem for alt, budgetvenlig. Du vil finde det meget let at udforske og forkæle dig selv med tjekkisk køkken, fadøl, og sightseeing, mens du næsten ikke bruger noget på dit rejsebudget.

Først og fremmest, spise ude er super billigt, og du kan finde gode frokostmenuer, der tilbyder en forretter, hovedret, og øl til sjove priser. Øl er billigere end vand overalt i Tjekkiet og kombinerer det med de berømte syltede pølser, du har skaffet dig en god middag.

Byen er også hjemsted for fantastiske slotte og haver, der er gratis at besøge, og hvis du vil klatre op for episke udsigter, så er indgangsgebyret til tårnet mindre end 5 euro. En anden god mulighed for at udforske byen er ved at deltage i en gratis vandretur og møde andre rejsende eller bestille en Cesky Krumlov privat byvandring til banden. På denne måde kan du opdage byens hemmeligheder, legender, og tip til at få en fantastisk tur til et eventyrland.

Nürnberg til Prag togpriser

Togpriser fra München til Prag

Berlin til Prag Togpriser

Wien til Prag Togpriser

 

4. Mus, Ungarn

Ungarn er et af de billigste lande i Europa, og der er meget mere at se end Budapest. Eger er en vidunderlig by, med varme kilder, Bukk Ungarns Nationalpark, og smukke vartegn at besøge. Alle disse vidundere er tilgængelige uden at gå på kompromis med dit rejsebudget.

Eger er en af ​​Ungarns berømte byer og er hjemsted for lækker rødvin, ligger mellem Bukk bjergene. Naturskønne udsigter naturlige udsigter skaber den perfekte ramme for vinsmagning efter en fantastisk vanderdag i den smukke Bukk park og slappe af i de naturlige kilder. Da Ungarn er hjemsted for nogle af de bedste naturlige kilder i Europa, opsuge det termiske er et absolut must.

Eger er perfekt til en afslappende spa-weekend fra Budapest. Valget mellem en dagstur eller en storbyferie fra Budapest er din, men vi anbefaler at tilbringe mindst en lang weekend i denne fortryllende by.

Wien til Budapest togpriser

Prag til Budapest Togpriser

Togpriser fra München til Budapest

Graz til Budapest togpriser

 

Eger hungary is an unknown affordable places to travel in Europe

 

5. Mest overkommelige steder i Europa: Fem lande, Italien

Lyse farvede huse, sidder langs den smukke Sentiero Azzurro, gør Cinque Terre til et arkitektonisk italiensk vidunder. Cinque Terre er et af de mest overkommelige steder at rejse i Europa og Italien. Intet kan sammenlignes med følelsen af ​​at rejse komfortabelt og hurtigt imellem 5 spektakulære pletter. Denne måde at rejse på sparer dig meget tid og penge med Cinque Terre-togkortet.

Med hensyn til indkvartering, at gøre La Spezia til din base for turen er en god mulighed. Det er en smuk italiensk havneby med masser af vandrerhjem og hoteller at vælge imellem.

Fem lande bliver ret travlt og dyrt i højsæsonen. Derfor, det er bedst at besøge mellem april-juni om sommeren eller oktober-november for at beundre dens naturlige skønhed om efteråret.

La Spezia til Riomaggiore togpriser

Firenze til Riomaggiore togpriser

Modena til Riomaggiore togpriser

Livorno til Riomaggiore togpriser

 

Cinque Terre, Italy trail to the sea

 

6. Wien, Østrig

Hjem til Mozart, Barok arkitektur, Schönbrunn Slot, og den grønne labyrint, Wien er guddommelig. Mens nogle måske siger, at det er pebret, en tur til den østrigske hovedstad er fuldstændig gennemførlig og falder ikke langt fra det daglige rejsebudget i andre europæiske hovedstæder som Prag eller Budapest. Byen er turistvenlig, så du kan beundre den rige kultur, køkken, og charmen fra det wiener liv, uden at gå på kompromis med dine livsbesparelser.

Den østrigske hovedstad er et af de mest overkommelige steder at besøge i Europa, takket være dets turistvenlige tilbud. For eksempel, Wien-kortet giver dig gode rabatter på museer, seværdigheder, og offentlig transport. Desuden, du kunne smage den bedste wienerstrudel i nogle af Wiens fantastiske restauranter, ved middagstid. Mange restauranter og caféer tilbyder en 2-3 kursusmenu til under € 10.

For en aften i kultur og musik, mange caféer har gratis live musik. Men, hvis du har blikket rettet mod en aften i den berømte opera, så skal du have øje med at få billetterne til en stående forestilling, da de er væsentligt billigere end de klassiske opera-billetter.

Salzburg til Wien togpriser

Togpriser fra München til Wien

Graz til Wien Togpriser

Prag til Wien Togpriser

 

Vienna is very affordable places to travel in Europe

 

7. Mest overkommelige steder i Europa: Normandiet, Frankrig

Gyldne kyster, legender om Joan of Arc of Ruen, øen Mont St.. Michel kloster, er kun et par af perlerne i Normandiet. Denne dejlige region er en to-timers tur fra Paris, men i modsætning til den franske hovedstad, det er et af de mest overkommelige steder at rejse i Frankrig.

Normandiet er mest kendt for landingsstrande fra 2. verdenskrig. Imidlertid, det er hjemsted for klipperne ved Etretat, af gigantiske kalkstenklipper, et betagende naturligt vidunder. Naturskønne Giverny landsby, hvor Claude Monet boede og malede de berømte liljer, er et andet sted, du ikke må gå glip af tur til Normandiet.

For at konkludere, at rejse i Europa kan være et meget overkommeligt eventyr. Normandiet, Fem lande, Wien, Mus, Bruges, Köln, og Cesky Krumlov, er 7 overkommelige destinationer at rejse i Europa. Vores tip forhindrer dig i at bruge din livreddning på en enkelt ferie og sikrer, at du får en mindeværdig og speciel rejse.

Paris til Rouen togpriser

Paris til Lille togpriser

Rouen til Brest togpriser

Rouen til Le Havre togpriser

 

Normandy, France beach and sea view

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge din ferie til de mest overkommelige steder i Europa med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "7 mest overkommelige steder at rejse i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-affordable-places-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)