Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 25/02/2022)

Hvis de gamle tempelsten kunne tale, de ville tale om gamle civilisationer, invasioner, kulturer, og kærlighed. Det 12 De fleste antikke templer i hele verden er velbevarede og imponerende i skønhed og statue. Fra faraos templer i Egypten til buddhistiske og hinduistiske templer i Sydøstasien, disse gamle templer er historiske perler.

 

1. De fleste ældgamle templer i hele verden: Knossos-paladset

Stedet for tilbedelse og centrum for det politiske liv i bronzealderen, Knossos-paladset er et af de ældste templer i verden. Knossos-templet var centrum for den minoiske civilisation på Kreta. i øvrigt, det gamle tempel er et af de mest velbevarede templer i verden.

Det første Knossos-tempel blev bygget i 1900 f.Kr. på en bakke, men et af de mange jordskælv på Kreta ødelagde det. Imidlertid, lige efter det blev endnu et tempel bygget og ødelagt i et vulkanudbrud. Dermed, Knossos-templet, der står i dag, er 3rd tempel fra 1375 f.Kr. Knossos-templet er et af de top historie nørder destinationer med sine legender i relikvier.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

The Oldest Temples In Greece: Palace of Knossos

2. Gobekli Tepe

Forud for Stonehenge af 6,000 flere år, Gobekli-stenene i det sydøstlige Tyrkiet menes at være relikvier fra det første tempel nogensinde i verden. Det 11,000 år gamle Gobekli Tepe-sten var et sted for tilbedelse på en bakke.

Imidlertid, der er ingen fund af en menneskelig bosættelse i regionen, men stedet var et punkt på rejsen for mange nomadiske jægere og samlere. Så, Gobekli Tepe-templet fungerede som et fristed, med religiøs betydning.

Rimini til Verona Tog

Rom til Verona Tog

Firenze til Verona Tog

Venedig til Verona Tog

 

3. De fleste ældgamle templer i hele verden: Hagar Qim

Lavet med en 20 toner megalitsten i midten, Hagar Qim-templet er et af de mest imponerende templer på verdensplan. Dermed, Hagar Qim er også et typisk tempel fra den maltesiske forhistoriske tid.

Et af de mest ekstraordinære træk ved Hagar Qim-templet er et ellipseformet hul i et af de to kamre. På den første sommerdag, solens stråler passerer gennem dette hul og oplyser en stenblok. Du kan besøge Hagar Qim på din rejse til Malta, og beundre en af ​​de 12 de ældste templer i verden.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

4. Gamle templer i hele verden: Seti-templet

Yderst velbevaret, Seti-templet er fra det nittende dynasti. Seti-templet er skabelsen af ​​Seti og hans søn Ramses II. Faderen startede skabelsen, mens sønnen færdiggjorde dekorationerne og gårdene omkring den.

I dag, du kan besøge Seti-templet, på en dagstur fra Kairo. Når du er der, bør du være opmærksom på Abydos-graffitien på templets vægge.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

 

5. De fleste ældgamle templer i hele verden: Hypogeum tempel

Det ældste underjordiske tempel i verden er det mest velbevarede tempel Hypogeum på Malta. Det bemærkelsesværdige tempel er 6,000 år gammel, 3 niveauer gamle tempel af indbyrdes forbundne kamre.

Hypogeum-templet var først et sted for tilbedelse og bøn, men senere blev det gamle tempel forvandlet til et gravsted. Besøgende kan beundre de røde malerier på væggene, de eneste forhistoriske malerier på de maltesiske øer. Desuden, du kan se de særlige artefakter fundet i templet i Valletta Museum.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

6. Luxor tempel

Når du går gennem kamrene i Luxor-templet, du går hundreder af års historie tilbage. Hvert skridt fører dig tilbage til Ramses II's tidsalder, og det gamle Egyptens religiøse liv.

Luxor-templet har en enorm betydning i den gamle egyptiske religion. Derudover, det er i Luxor-templet, at Gud Amon oplevede en genfødsel under faraos årlige kroning.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Luxor Temple

 

7. De fleste ældgamle templer i hele verden: Stonehenge

Den massive stencirkel er et af historieverdenens største mysterier. Stonehenge er stolt i Wiltshire, England. Det tiltrækker hundredvis af besøgende til at beundre det. Eksperter i historie- og arkæologiverdenen mener, at druiderne byggede Stonehenge.

Stonehenge kunne have haft religiøse formål i forhistorisk tid. Et af tegnene er placeringen af ​​sten og det faktum, at monumentet vender mod solopgangen. Mens det stadig er uklart, hvordan disse gigantiske sten blev bragt til dette specifikke sted i England, Stonehenge er et af de mest populære templer at besøge på verdensplan.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Stonehenge

 

8. Ggantija-templerne

Den gamle Ggantija på Malta skiller sig ud blandt de 12 mest antikke templer i verden. Dette er takket være det faktum, at det er et kompleks med to templer. i øvrigt, Ggantija templer fik deres navn takket være de massive sten, der konstruerede dem.

i øvrigt, ud over at besøge et af verdens største templer, du kunne gå gennem det ældste stenmonument i verden.

Milano til Torino Tog

Comosøen til Torino Tog

Genova til Torino Tog

Parma til Torino Tog

 

9. Gamle templer i hele verden: Amadas tempel

Egyptiske templer er kendt verden over for deres udsøgte størrelser, og design. Templerne i Egypten er kendt for at være de smukkeste templer på verdensplan. Takket være hieroglyffer og udskæringer på væggene, Amadas tempel er ingen undtagelse i skønhed.

Den lille, alligevel har det imponerende Amada-templet udsøgte udskæringer på væggene. Inskriptionerne deler væsentlige begivenheder i egyptisk historie som den lybiske invasion af Egypten. Så, hvis du ønsker at besøge de ældste templer i Lake Nasser, pak dine kufferter og tag til Nubien.

Basel til Interlaken Tog

Geneve til Zermatt Tog

Bern til Zermatt Tog

Lucerne til Zermatt Tog

 

Ancient Temples Worldwide: Temple of Amada

 

10. Mundeshwari Devi-templet, Bihar

Det ældste funktionelle hinduistiske tempel i verden, Mundeshwari-templet ligger i Kaimur. Lille, men imponerende i stenudskæringer, templet er et symbol på Lord Shiva og Shakti. Besøgende til Mundeshwari-templet kan beundre de fascinerende udskæringer fra Gupta-perioden og livet tilbage i 625 f.Kr.

Det smukke tempel ligger på Mundeshwari Hill, hvor der er fundet mange andre betydningsfulde levn. Hvis du er fascineret med hinduismens historie, du bør besøge Mundeshwari Temple. Du vil opdage mere om symbolikken af ​​Lord Shiva og Shakti, der bor sammen på ét særligt sted.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Venedig til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

11. De fleste ældgamle templer i hele verden: Borobudur Indonesien

Borobudur-templet i Indonesien er berømt for at være det største buddhistiske tempel i verden. I dag besøger mange buddhister Borobudur-templet på pilgrimsrejse på øen Java.

Når du besøger Borobudur-templet, du vil blive overrasket over at se 56,000 kubikmeter grå vulkansk sten, der danner dette buddhistiske tempel.

Offenburg til Freiburg Tog

Stuttgart til Freiburg Tog

Leipzig til Freiburg Tog

Nürnberg til Freiburg Tog

 

Borobudur Indonesia

12. Hatshepsuts tempel

Det Hellige, Hatshepsut-templet er fra det 18. århundrede. Farao Hatshepsut byggede templet ind i Deir El-Bahris klipper, så templets facade mod klipperne’ landskab er et af de mest imponerende i verden.

Det gamle tempel er fra New Kingdom-perioden, men med årene ændrede templet sit formål fra et tempel til et kloster. Deir El-Bahri betyder “Nordlige Kloster”, og der er endda et kapel inden for Hatshepsut-templets område.

München til Hallstatt Tog

Innsbruck til Hallstatt Tog

Passau til Hallstatt Tog

Rosenheim til Hallstatt Tog

 

Temple of Hatshepsut

 

Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en tur til disse 12 De fleste ældgamle templer i hele verden.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "12 ældste templer i hele verden" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fmost-ancient-temples-worldwide%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)