Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 07/08/2021)

Der er mange vidunderlige og smukke vartegn i Europa. Bag hvert hjørne, der er et monument eller en have at besøge. En af de mest spændende og bemærkelsesværdige seværdigheder er en storslået springvand, og vi har håndplukket 10 af de smukkeste springvand i Europa.

Musikalsk, ekstravagant, Europas springvand er spektakulære. Fra Paris til Budapest, i byens centrum eller på en ø, Disse 10 fantastiske springvand er absolut et besøg værd.

 

1. Trevifontænen i Rom

Den største og mest berømte springvand i Rom er Trevi-fontænen. Denne storslåede springvand spilder omkring 2,824,800 kubikmeter vand hver dag. Også, i romertiden var det en central vandkilde. Dermed, vil du se, at Trevi-fontænen på krydset mellem tre veje "Tre Vie" de tre vejers springvand.

Hvis du ikke vidste det, Trevifontænen er et af Europas syv vidundere. Derfor, Det er ikke overraskende, at den smukkeste springvand i Europa har vist mange film, ligesom Romersk ferie.

Hvor er Trevifontænen i Rom?

Den betagende Trevi-springvand ligger kun 10 minutters gang fra Spansketrappen. Du kan også tage sporvognen til Barberini station.

Togpriser for Milano til Rom

Togpriser for Firenze til Rom

Pisa til Rom Togpriser

Togpriser for Napoli til Rom

 

Trevifontænen er en af ​​de smukkeste springvand i Rom og Italien

2. Trocadero-fontænen

Det mest bemærkelsesværdige træk ved Trocadero-fontænen er Warszawa-fontænen i centrum. Det er bassinformet, med 12 springvand omkring det. Derfor, scenen for Eiffeltårnet og springvandet er helt episk.

Det smukke haver og springvand var oprindeligt en del af Trocadero Palais, de blev skabt i 1878 med den universelle redegørelse. Vender ud mod Seinen, i baggrunden Palais du Chaillot, og på forsiden af ​​Eiffeltårnet, Trocadero springvandet er perfekt picnicsted i Paris, og Europa.

Sådan kommer du til Trocadero?

Du kan komme til Gardens of Trocadero og springvandet med metroen, til Trocadero station.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris-togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Bruxelles til Paris

 

3. Latona-fontænen i Versailles

Der er 55 springvand i haven Versailles, men det smukkeste og mest bemærkelsesværdige er Latona-fontænen. La Latona-fontænen blev inspireret af Ovidis Metamorphoses, Latona mor til Appollo og Diana, afbildet med sine børn i denne herlige springvand.

Vender ud mod Canal Grande, du kan let få øje på og beundre kong Louis XIV's vision fra hvor som helst i Versailles. I højsæsonen kan du nyde springvandets musikalske show, der finder sted 3 gange om ugen.

Sådan kommer du til Latona?

Versailles palads ligger i Versailles by, lige 45 minutter med tog fra Paris. Du kan tage toget til Versailles Chateau Rive Gauche station. Så er det kun en kort gåtur fra stationen til paladset og haven.

La Rochelle til Nantes togpriser

Toulouse til La Rochelle togpriser

Bordeaux til La Rochelle togpriser

Paris til La Rochelle togpriser

 

Latona-fontænen i Versailles

 

4. Efteling-fontænen

Det mest imponerende musikalske springvandshow i Europa er det musikalske springvandshow i forlystelsesparken Efteling. Du vil blive forbløffet over 12 minutter lys og vand viser, hvor frøer omdanner vand til et smukt ballet-show.

Aqunura-springvandssystemet blev konstrueret til Efteling 60 jubilæum. Afslutningsvis, det musikalske show er en god afslutning på en familietur til det vidunderlige Efteling forlystelsespark.

Sådan kommer du til Efteling-fontænen?

Denne fantastiske park ligger kun en time væk fra Amsterdam, så det er perfekt til en sjov familie dagstur fra Amsterdam.

Bruxelles til Amsterdam togpriser

London til Amsterdam togpriser

Berlin til Amsterdam togpriser

Paris til Amsterdam togpriser

 

 

5. 1o De smukkeste springvand i Europa: Trafalgar Fountain

Havfruer og tritoner er de centrale statuer i Trafalgar Square-springvandet. Imidlertid, i modsætning til de andre springvand, der er ingen legende bag valget af disse havdyr. Den smukkeste springvand i London blev oprindeligt bygget i 1841 for at minimere plads til demonstranter.

Du finder Trafalgar Square-springvandet lige foran National Gallery i London. Desuden, du skal vide, at det er her londonere kommer til julesjov. Så, har du en anden god grund til at besøge en af ​​de smukkeste springvand i Europa.

Sådan kommer du til Trafalgar Fountain i London?

Du kan rejse til metrostationen Charing Cross fra ethvert punkt i London.

Amsterdam til London Togpriser

Paris til London Togpriser

Berlin til London Togpriser

Togpriser fra Bruxelles til London

 

Trafalgar Fountain London UK

 

6. Swarovski-fontænen i Innsbruck

Tyrol-regionen er en af ​​de smukkeste regioner i Østrig, samt hjemsted for Swarovski hovedkvarter. Swarovski-springvandet er placeret i Swarovski Crystal Worlds, et kompleks af underholdning og mad. Det var faktisk designet til producenten af ​​krystalglas, Swarovski.

Springvandet er formet som et mands hoved. Det er en af ​​de mest usædvanlige springvand i Europa, og absolut et besøg værd, når du vandrer i Østrig.

Sådan kommer du til Swarovski-fontænen I Innsbruck?

Du kan rejse med tog fra Innsbruck til Swarovski på mindre end en time.

München til Innsbruck togpriser

Salzburg til Innsbruck togpriser

Oberstdorf til Innsbruck togpriser

Graz til Innsbruck togpriser

 

Swarovski-fontænen i Innsbruck er en af ​​de mest unikke og smukke springvand i Europa

 

7. Jet Deau i Genève

Vandstråle, en vandstråle på engelsk, er den højeste springvand i Europa og kan nå 400 meter. I første omgang, springvandet blev bygget til at kontrollere overtrykket fra et hydraulisk anlæg ved La Coulouvreniere, men blev snart et symbol på magt.

Derfor, det er ret svært at gå glip af Jet Deau, når du besøger Genève. Faktisk, du kunne finde vej til Genfersøen, hvis du blot følger vandstrålen.

Lyon til Genève Togpriser

Zürich til Geneve togpriser

Paris til Geneve togpriser

Bern til Genève togpriser

 

Jet Deau i Genève er den mest specielle springvand i Schweiz

 

8. Stravinskij-fontænen, Paris

Stravinsky-fontænen i Centre Pompidou er en musikalsk hyldest til den russiske komponist, Igor Stravinsky. Lyse farvede læber, en klovn, og andre uhyrlige skulpturer gør denne excentriske springvand til en af ​​de mest usædvanlige springvand i Europa. Designet blev skabt af billedhuggeren Jean Tinguely og maleren Niki de Saint Phalle. Begge kunstnere har meget forskellige stilarter: en dadaistisk industri på den ene side, og lyse på den anden side. Så, sammen, deres arbejde fejrer den fineste moderne klassiske musik i det 20. århundrede.

Utvivlsomt, Stravinsky-fontænen vil fange din opmærksomhed, når du beundrer den tæt på. Det er faktisk som at være vidne til en cirkusforestilling ved indgangen til det verdenskendte Pompidou-center.

Hvordan kommer jeg til Stravinskij-fontænen?

Fontaine Stravinsky er ved indgangen til Pompidou centrum. Du kan tage metroen til Hotel de Ville station.

Paris til Marseilles togpriser

Marseilles til Paris togpriser

Marseilles til Clermont Ferrand togpriser

 

9. Margaret Island Musical Fountain I Budapest

Den største springvand i Ungarn viser en vidunderlig musik- og lasershow hver time. Maj til oktober, er det bedste tidspunkt at besøge Margaret Island i Budapest. Du kan nyde en picnic, mens du ser det spektakulære vand og lys show.

En anden funktion, der gør Krizikova-springvandet til et af 10 de smukkeste springvand i Europa, er, at der er en musikalsk showplan for børn og voksne.

Hvordan kommer jeg til Margaret Island Fountain?

Du kan komme til Margaret Island-springvandet fra Budapest centrum med sporvogn.

Wien til Budapest togpriser

Prag til Budapest Togpriser

Togpriser fra München til Budapest

Graz til Budapest togpriser

 

Margaret Island Musical Fountain i Budapest er smukkeste springvand og musikalsk i Europa

 

10. Krizik-fontænen i Prag

Den dansende springvand, Krizik springvand, ligger i nærheden af ​​Prags udstillingscenter. Startende fra 8 pm til midnat, du vil være i stand til at nyde de bedste lys og den bedste musik. Der er 4 viser, hvornår hver er helt forskellig fra hinanden i musik og lys.

Krizik musikalske springvand blev bygget i 1891 til udstillingscentret. Det har underholdt folkemængderne lige siden. En aften med et show vil være en god afslutning på en fabelagtig dag i Prag.

Hvordan kommer jeg til Krizik?

Du kan nemt komme til Krizik-fontænen med sporvogn til station Vystaviste.

Nürnberg til Prag togpriser

Togpriser fra München til Prag

Berlin til Prag Togpriser

Wien til Prag Togpriser

 

Krizik-fontænen i Prag

 

Her på Gem A Train, Vi hjælper dig med at finde de billigste togbilletter til nogen af ​​de smukke springvand i Europa.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “De 10 smukkeste springvand i Europa”På dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-fountains-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)