Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 25/10/2022)

Europa er fuld af nogle af de smukkeste gader. Fra de mest elegante og farverige til det usædvanlige. Nogle af de smukkeste gader i Europa er allerede opdaget og veletableret på turist sporet, men andre er virkelige skjulte perler at kun de indviede vil være i stand til at spejder ud. Vi har sammensat vores top liste!

 

1. Smukkeste Street I Europa: Cremieux gade, Paris, Frankrig

Der er noget om de flerfarvede huse og maleriske, brostensbelagte gader i den Cremieux gade at gøre at sætte dit kamera ned umuligt! Denne smukke parisisk gade er foret med pink, greens, gule, og blues, alle farver til at matche ethvert outfit til at obligatorisk photo shoot. Gør det til gram, fyre!

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

Rue Cremieux, Paris, France on Most Beautiful Streets In Europe

 

2. via Toledo, Napoli, Italien

Via Toledo er en gammel gade og en af ​​de vigtigste shoppinggader i Napoli, Italien. Dette 1.2 kilometer af gaden er en af ​​de smukkeste gader i Europa. Det starter på Piazza Dante og slutter i Piazza Trieste e Trento, nær Piazza del Plebiscito.

Konstruktion af gaden blev bestilt af en vicekonge af Napoli, Pedro Alvarez de Toledo, i 1536. Via Toledo blev berømt som en konsekvens af Grand Tour rejser i det 18. og 19. århundrede, og takket være napolitanske sange, hvori det blev nævnt hyppigt.

Milano til Napoli Tog

Firenze til Napoli Tog

Venedig til Napoli Tog

Pisa til Napoli Tog

Via Toledo, Naples, Italy

 

3. Smukkeste Street I Europa: Kynance Mews, London, England

Ivy dækkede huse og en hemmelig trappe. Kynance Mews i Kensington er langt den mest smukkeste gader i Europa. I efteråret, gaden gløder med grønne og bordeaux blade, og når foråret kommer, husene bliver til en lilla skov. Dette område af London er enhver blogger idé af himlen!

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

Kynance Mews, London, England on Most Beautiful Streets In Europe

 

4. Calleja de las Flores, Cordoba, Spanien

Den Calleja de las Flores er en af ​​de mest populære turist gader i Cordoba by i Andalusien, Spanien. Det er også derfor, det er på vores liste over de smukkeste gader i Europa. Placeret som et skæringspunkt for gaden Velazquez Bosco, er en smal gade, der ender i en plaza.

De hvide vægge er beklædt med utallige, rustikke urtepotter fyldt med geranium og nelliker, hvilket giver en herlig pop af farve til denne helt speciel del af byen. Sammen med sin smalle, brostensbelagte gulv, stenbuer, og selvfølgelig den smukke vægindretning, Mezquita katedralen er i udsigten fra mellem væggene gør for det perfekte supplement til en allerede perfekt fotografi.

Calleja de Las Flores, Cordoba, Spain

 

5. Smukkeste Street I Europa: Chalcot-pladsen, London, England

Gemt væk i en lille firkant nær Primrose Hill, finder du en af ​​de smukkeste gader i Europa såvel som mest Instagrammable! Forestil dig en række af smukke pastel byhuse, der står højt, krummer omkring den lille, grøn park, der er Chalcot Square. Det er et stenkast væk fra Regents Park og det berømte Camden Market.

 

 

6. Rozenhoedkaai, Bruges, Belgien

Hvis du har set filmen, I Brugge med Colin Farrell. Så vil du vide præcis, hvad vi taler om. Dette er formentlig en af ​​de mest idylliske steder for at postkort øjeblik! Rozenhoedkaai kan være mindre gade ligesom end de andre steder på denne liste, imidlertid, Vi troede, at det stadig fortjente en særlig omtale. Uanset årstiden, Rozenhoedkaai gløder til sine besøgende. Der er noget så fortryllende om eventyr arkitektur og bølgende træ, der næsten dypper i kanalen vand.

Bruxelles til Brugge Tog

Antwerpen til Brugge Tog

Halle to Bruges Trains

Gent til Brugge Tog

Rozenhoedkaai, Bruges, Belgium

 

7. Smukkeste Street I Europa: Victoria Street, Edinburgh, Skotland

Nyd en slentretur ned Edinburgh brostensbelagte Victoria Street er fyldt med sjov, unikke butikker, og spisesteder. Victoria Street er et solidt stykke af byens historie med sine stenvægge og ældgamle charme tiltrækker besøgende fra hele. Sørg for at gå ned til Grassmarket, som opstod i det 14. århundrede og sælger alle former for lokale råvarer og bits at afhente.

Victoria Street, Edinburgh, Scotland

 

8. Nyhavn, København, Danmark

Nyhavn sætter kryds i boksen for at være en billed-perfekt havnegade, der sprænger med farve, med idylliske båd master, søde caféer, og klassiske restauranter, der forer begge sider. Denne by kan prale Københavns finurlige atmosfære og hipster vibe samt den mest maleriske gade i byen. Ingen tur til København er komplet uden en tur og et foto her selv.

Nyhavn, Copenhagen, Denmark

 

9. Smukkeste Street I Europa: Burano, Venedig, Italien

En gåtur (eller bådtur) ned denne smukke gade i Venedig er som at tage en tur i regnbuen. Burano er en ø midt i den venetianske lagune, men hvis du nogensinde heldig nok til at besøge dig vil snuppe dit kamera (mobiltelefon) øjeblikkeligt. Husene med den smukke kanal kører lige igennem det gør det så fortryllende. Det er den type sted, der kan løfte alles humør på et øjeblik.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

Burano, Venice, Italy

 

10. East Side Gallery, Berlin, Tyskland

Tag en tur ned ad verdens-berømte East Side Gallery. En gade med en faktiske open-air galleri klistret sammen med resterne af Berlinmuren. Der er Insta muligheder massevis ned denne gade som kunstværket er utrolig, men det er også en rystende påmindelse om Berlins historie og den kolde krig.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

East Side Gallery, Berlin, Germany

 

Er du klar til at gå ud og besøge de smukkeste gader i Europa? Sørg for du bog med Gem et tog Ingen ekstra gebyrer, intet besvær, Bare sjov!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 De smukkeste gader i Europa for at udforske” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-streets-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)