Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 18/12/2022)

Med overdådige grønne dale, paladser, og maleriske landsbyer, Europa har mange fantastiske steder at besøge. Hvert eneste sted får dig til at føle, at du er trådt ind i en brødre’ Grimm eventyr, og 10 de smukkeste synspunkter i Europa er de perfekte rammer for et eventyr.

 

1. Det smukkeste synspunkt i Frankrig: Dordogne-dalen

Frodige grønne bakker, den fantastiske Dordogne-flod, og 5 fantastiske landsbyer, der modtog “smukkeste landsby i Frankrig” pris gør Dordogne -dalen til en af ​​de smukke udsigter i Europa. Castelnaud er en af ​​de mest charmerende slotte i Frankrig, beliggende i området sort Perigord landsby. Landsbyerne i Dordogne-dalen har været uberørt efter tid, og når du spadserer gennem stier og gader, du vil føle, at du er rejst tilbage i tiden til riddere og legender tid.

Det smukkeste synspunkt i Frankrig er tilgængelige med tog. Du kan tage togrejser fra Bordeaux på mindre end 2 timer, eller fra Paris på mindre end 6 timer. Denne fortryllende region er helt værd mere end en dags tur.

Nantes til Bordeaux togpriser

Paris til Bordeaux togpriser

Lyon til Bordeaux togpriser

Marseille til Bordeaux togpriser

 

The Dordogne Valley in France is the first Beautiful Viewpoint in Europe on our list

 

2. Vernazza, Cinque Terre vandresti

Visningen af ​​den maleriske landsby Vernazza i Cinque Terre er en af 10 smukkeste udsigt i Europa. Denne farverige landsby er en af 5 fantastiske landsbyer, bestående af den fantastiske region Cinque Terre. De smukke huse i baggrunden af ​​det blå uberørte Middelhav, oprette en malerilignende visning, især bedøvelse i solnedgangen.

Du kan beundre denne smukke udsigt fra Cinque Terre vandresti synspunkt, der forbinder alle 5 landsbyer. Når du vandrer op ad stien, du vil se vinmarker, fiskerbåde, og Cinque Terre i al sin pragt. Det er bedst at besøg Cinque Terre om foråret og efteråret, da vejret om sommeren bliver ganske fugtigt til vandreture, og om vinteren kan stien blive blokeret.

Corniglia til Vernazza togpriser

Firenze til Vernazza togpriser

Bologna til Vernazza togpriser

Riomaggiore til Vernazza togpriser

 

Vernazza, Cinque Terre Hiking Trail Morning Viewpoint

 

3. Det mest naturskønne synspunkt i Schweiz: Rochers De Naye

Schweiz synspunkter har inspireret mange film og kunstnere, og når du besøger regionen Rochers De Naye og Vaud, du forstår hvorfor. Mens de fleste rejsende vandrer op ad Malatraix-bjergtoppen, der er faktisk en mere betagende udsigt fra Rocher-De-Naye.

En gang deroppe vil du se på Genfersøen og de snedækkede toppe de schweiziske alper i baggrunden. Dette smukke udsigtspunkt i Rocher-De-Naye er perfekt til solnedgang eller picnic, hvis du er vild med vandreture tidligt om morgenen.

Lyon lufthavn til Genève togpriser

Zürich til Geneve togpriser

Paris til Geneve togpriser

Lucerne til Genève togpriser

 

Switzerland's Rochers De Naye is Most Beautiful Viewpoints in Europe and a very high one

 

4. Mullerthal-regionen

Mullerthal -regionen har den smukkeste udsigt i Luxembourg. Stenformationer, vandfald, og grønne stier at vælge imellem, det er et vandreparadis. Mullerthal kaldes ofte Lille Schweiz, takket være dets fantastiske landskab.

Det smukkeste udsigtspunkt i Luxembourg er floden Sure i naturparken Upper-Sure. Du kan nyde dette betagende sted ved at vandre op Mullerthal Trail Route 1. Denne vandresti tager langs grønne enge, Tudor slot, gør det til en af 10 smukkeste synspunkter i Europa.

Antwerpen til Luxembourg Togpriser

Togpriser fra Bruxelles til Luxembourg

Metz til Luxembourg Togpriser

Paris til Luxembourg Togpriser

 

Mullerthal Region In Luxembourg is one of the Most Beutiful viewpoints in Europe

 

5. Det smukkeste synspunkt i Tjekkiet: Moravian Toscana

Silke-lignende grønne rullende marker, Moravia-regionen i Tjekkiet er fængslende. Grøn om sommeren, blomstrende, og farverige om foråret, farverne i Moravian Toscana ændres med årstiderne. Så, når som helst du rejser til Moravia, du får helt forskellige udsigter over Toscanas tvilling.

Dette fantastiske udsigtspunkt i Europa er en dagstur fra Prag. De naturskønne landsbyer Sardice, og Karlin og Morave, tilbyde den bedste udsigt over de moraviske marker.

Nürnberg til Prag togpriser

Togpriser fra München til Prag

Berlin til Prag Togpriser

Wien til Prag Togpriser

 

Moravian Tuscany picturesque Beautiful Viewpoints

 

6. Østrig, Alpbach

Træbondehuse i baggrunden med snedækkede bjerge, Landsbyen Alpbach er smuk. Den lille maleriske landsby Alpbach ligger i en af ​​Østrigs mest fantastiske regioner: Tyrol. Bedøvelse vandfald, vandrestier for erfarne vandrere eller familier med børn, der er masser af måder at udforske det østrigske landskab og naturen på.

Desuden, du kan dyppe i Østrigs varmeste søer, som også findes i nærheden af ​​denne naturskønne landsby. Den smukkeste udsigt over Alpbach i Østrig er kun en kort togtur væk fra lufthavnen.

Wien til Landeck Ischgl togpriser

München til Landeck Ischgl togpriser

Salzburg til Landeck Ischgl togpriser

Zürich til Landeck Ischgl togpriser

 

 

7. Det smukkeste synspunkt i Tyskland: Neuschwanstein

En liste over Europas mest betagende synspunkter er ikke komplet uden udsigt over et slot. Neuschwanstein Slot i Tyskland er de mest imponerende slotte i Tyskland og tilbyder en af ​​de mest magiske udsigter i Europa.

Det mest populære synspunkt på Neuschwanstein Castle er fra Mary's bridge. Imidlertid, det bliver ret overfyldt og næsten umuligt at tage et billede fra det berømte synspunkt. Derfor, du skal fortsætte med at klatre op ad bakke og forbi Marienbrucke synspunkt. Den smukkeste udsigt i Tyskland er op ad en zig-zag-vej, fra en indhegnet platform.

Düsseldorf til München Togpriser

Dresden til München togpriser

Nürnberg til München togpriser

Bonn til München togpriser

 

Neuschwanstein Castle Germany sunset viewpoint

 

8. Holland, Zaanstad landsby

Holland er berømt for sine tulipaner og vindmøller, kanaler, og charmerende byer. Derfor, det er ikke overraskende, at et af de smukkeste synspunkter i Holland har begge dele. Hvis du er heldig nok til at rejse om foråret, du skal besøge landsbyen Zaanstad. Her finder du aktive vindmøller med blomstrende tulipaner i alle regnbuens farver.

Bremen til Amsterdam togpriser

Hannover til Amsterdam togpriser

Bielefeld til Amsterdam Togpriser

Hamborg til Amsterdam togpriser

 

Zaanstad Village in The Netherlands is one of the Most Beautiful Viewpoints in Europe

 

9. Det smukkeste synspunkt i Ungarn: Gellertberg Hill i Budapest

Visningen af ​​det ungarske parlament er et af de mest berømte billeder af Budapest. Du kan tage denne betagende udsigt fra Gellertberg Hill. På 235 m, vil du kunne se Donau-floden og en betagende panoramaudsigt over Budapest.

I orange solnedgangsfarver, natlys, eller på en klar blå himmel dag, udsigten er fantastisk. Dermed, Gellertberg Hills synspunkt har gjort det til vores 10 smukkeste synspunkter i Europa.

Wien til Budapest togpriser

Prag til Budapest Togpriser

Togpriser fra München til Budapest

Graz til Budapest togpriser

 

Gellertberg Hill In Budapest Europe Viewpoint

 

10. Chateau De Crevecoeur I Dinant

Den naturskønne landsby Dinant er en af ​​de mest charmerende og unikke landsbyer i Europa. Den smukkeste udsigt over Dinant, kirken, flod, og Meuse-dalen er fra Chateau de Crevecoeur, Hjertestillende palads.

Dominerer kalkstenens stenede landskab, dette imponerende slot har udsigt over Dinant siden det 13. århundrede.

Bruxelles til Dinant togpriser

Antwerpen til Dinant Togpriser

Gent til Dinant Togpriser

Liege til Dinant togpriser

 

Chateau De Crevecoeur In Dinant Viewpoints

 

Konklusion

Det 10 de smukkeste synspunkter i Europa er grønne bakker, hvor kun de modige drømmere vover at gå. Den mest specielle, Europæiske synspunkter venter dem, der ser efter det ekstraordinære, steder uden for den slagne vej, og væk fra folkemængderne.

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge din ferie til 10 smukkeste synspunkter i Europa med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "10 smukkeste synspunkter i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-viewpoints-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)