Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 16/12/2022)

Hvis du længes efter at se nogle af Europas skal-besøg destinationer, et par af de mest cykel venlige byer vil helt sikkert gøre din liste. Disse byer er gode til at udforske på cykel, hvilket gør dem ideelle til rejser på et budget. Og du kan komme dertil med tog. Her er de ti mest cykel venlige byer i Europa:

 

1. Cykel-Friendly Amsterdam, Holland

Amsterdam har konsekvent været blandt de mest cykel venlige byer i Europa. Det har adskilt cykelstier i stedet for baner, så du kan gå overalt bilfri. Du kan nemt nå det ved toget fra Paris, Bruxelles, København og andre større europæiske destinationer.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

2. Cykel-Friendly København, Danmark

København investeret mere end 134 mio € i at udvikle sin cykling netværk i årenes løb. Det har bidraget til at gøre deres cykelstinet imponerende og lancerede København at være blandt de grønneste europæiske destinationer.

Hamburg til København Tog

Hannover til København Tog

Berlin til København Tog

 

3. Cykel-Friendly Berlin, Tyskland

Take a bike in Berlin in the summer

Berlin har arbejdet for at blive en af ​​de mest cykel venlige byer i Europa i et stykke tid. De gjorde det endelig, takket være en omfattende kampagne for cykling samfund. Som en af ​​de knudepunkter for europæisk togtrafik, Berlin er ret let at komme til.

Bremen til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

4. Utrecht, Holland

Byer i det Holland elsker deres cykler. Utrecht investerer meget i sin cykel infrastruktur. Lange cykel gader og store parkeringspladser gør det nemt at bruge cykler der.

Bruxelles til Utrecht Tog

Antwerpen til Utrecht Tog

Berlin til Utrecht Tog

Paris til Utrecht Tog

 

5. Antwerpen, Belgien

Antwerpen er Belgiens mest cykel-venlig by, med et udviklet netværk af cykelstier. Med store projekter, der sigter på at forbedre det yderligere, Antwerpen vil visselig bo blandt de bedste cykling destinationer i Europa.

Bruxelles til Antwerpen Tog

Amsterdam til Antwerpen Tog

Lille til Antwerpen Tog

Paris til Antwerpen Tog

 

 

6. Wien, Østrig

Wien kan prale af at implementere Europas første ladcykel leje-system. Blandt andre initiativer, som byen generøst sponsoreret at gøre Wien mere cykelvenlig bygger 1300-km cykelstier netværk.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

7. Basel, Schweiz

Basel is scenic and among the Most Bike Friendly Cities

Basels kendt for et par ting, og være cykelvenlig er en af ​​dem. Under alle vejr eller årstid, du kan se beboerne i Basel ved hjælp af deres cykler til at navigere rundt nemt. Du kan nå Basel fra Amsterdam med tog direkte.

München til Basel Tog

Zürich til Basel Tog

Bern til Basel Tog

Geneve til Basel Tog

 

8. Munster, Tyskland

Blandt Tysklands de fleste cykel venlige byer, Munster holder en konsekvent god placering. Byen arbejder hårdt på at sikre, at cyklister er tilfredse med sin cykelinfrastruktur og sikkerhed.

Essen til Munster Tog

Bielefeld til Munster Tog

Köln til Munster Tog

Hannover til Munster Tog

 

9. Verona, Italien

Italienske byer er normalt ikke blandt de mest cykel venlige byer i Europa, men Verona står ganske godt. Det er en stor by at udforske på cykel, og togtur fra Rom til Verona kun tilføjer til skønheden i dit rejse.

Rimini til Verona Tog

Rom til Verona Tog

Firenze til Verona Tog

Venedig til Verona Tog

 

10. München, Tyskland

München har en klar plan om at bygge et stort cykel netværk zone og forbedre cykelinfrastruktur. Det endelige mål er at nå en 30% modale andel til cykler. Hvis du ønsker at afprøve komme rundt München på en cykel, du kunne rejse der med tog fra Berlin, Wien, og Zürich, blandt andre byer.

Berlin til München Tog

Frankfurt til München Tog

Wien til München Tog

Stuttgart til München Tog

 

Er du klar til at besøge nogle af Europas bedste destinationer kun ved hjælp af din cykel og dit tog? Gør dig klar til livs eventyr, og bestille dine togbilletter tidlig!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-bike-friendly-cities%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)