Læsetid: 9 minutter
(Senest opdateret: 07/08/2021)

Imponerende i arkitektur, rig på historie, i smukkeste byer i verden, det 10 mest berømte vartegn at besøge med jernbane, der skal være på din bucket list. Fra Europa til Kina, gennem Berlins mest berømte port, og til den forbudte by, her er et smugkig på landemærkerne, der vil lade dig forbløffet.

 

1. Eiffeltårnet Paris

Det er virkelig svært at gå glip af dette spektakulære vartegn, 300 meter højt jerntårn. Uanset om du spadserer i Le Marais, Vor Frue, eller Latinerkvarteret, dette massive Paris-ikon vil altid være synligt.

Så, hvis du rejser til Paris for første gang, du vil helt sikkert besøge Eiffeltårnet i dagslys og om natten for at få en udsigt over Eiffel, der alle lyser op. Derfor, du skal være godt forberedt på dit besøg og vide, at den bedste måde at rejse til Eiffeltårnet i Paris på, eller hvor som helst i Europa.

Sådan kommer du til Eiffeltårnet med jernbane?

Det bedste at rejse til Eiffeltårnet er med tog. Det offentlig transport systemet i Paris er meget effektivt og behageligt. At rejse på tværs af bydele og seværdigheder er super let, og Eiffeltårns centrale placering i byen betyder, at det er godt forbundet med den franske jernbane.

Champ de Mars / Tour Eiffel er den nærmeste togstation, og Eiffeltårnet er lige 2 minutters gang fra stationen. Imidlertid, at komme af ved Trocadero station vil tilbyde mere magisk udsigt over tårnet og Seinen. Du kan tage RER linje C til Eiffeltårnet hvert par minutter, og metrobilletten til en enkelt rejse er € 1.9.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Eiffeltårnet i Paris om natten

 

2. Mest berømte vartegn at besøge med jernbane: Den kinesiske mur

Verdens største menneskeskabte vartegn, den kinesiske mur overtog 2000 år at bygge. Den første vægkonstruktion begyndte tidligt i det 7. århundrede, og senere blev der tilføjet yderligere mure for at forstærke og gøre Den kinesiske mur til et af de enorme og forbløffende vartegn i verden.

Da den kinesiske mur er så stor, du kan beundre det fra mange steder over hele Kina, og kan tage op til 175 dage til at krydse det fuldt ud. Imidlertid, det bedste sted at beundre den kinesiske mur er Beijing, forstæderne til Beijing, og byer som Badaling. Afslutningsvis, Den Kinesiske Mur's størrelse, historisk betydning, og ud af denne verden design gør det til et af 10 mest berømte vartegn at besøge med jernbane.

Sådan kommer du til den kinesiske mur fra Beijing?

Du skal rejse til Huoying Station med metro eller tage lufthavnens ekspresslinje. Derefter fra Huangtudian Station tager du S2-toget til Badaling Station. Du vil se indgangen til Den Kinesiske Mur 20 minutters gang fra togstationen.

 

Berømt vartegn at besøge med jernbane: Den kinesiske mur

 

3. Mest berømte vartegn at besøge med jernbane: Det sixtinske kapel Vatikanstaten

Michelangelos smukke kalkmalerier har forbløffet besøgende i årevis. Det sixtinske kapel i Vatikanet er bedst at besøge på fredag ​​aftener og aftener om sommeren, når det er mindre overfyldt. Det største kunstværk i verden er tilgængeligt gennem Vatikanmuseerne, og du behøver ikke at reservere et tidspunkt for at indtaste det.

Det sixtinske kapel er opkaldt efter den sjette pave, der byggede det i det 15. århundrede. Dermed, Freskerne, der pryder loftet i det sixtinske kapel, skildrer fortællingerne fra Første Mosebog. I bemærkelsesværdige malestrøg og farver, freskerne er velbevarede, og du kan nemt bruge en hel dag på at beundre scenerne.

Sådan kommer du til det sixtinske kapel fra Rom?

Det sixtinske kapel er i Vatikanstaten, uden for Rom. derfor, hvis du besøger fra Milano, Firenze eller anden destination i Europa, du skal først tage en lyntog til Rom. Derefter, tage toget fra Roma Tiburtina til Roma St.. Pietro station, og det er 14 minutters gang til det sixtinske kapel.

 

Det sixtinske kapel Vatikanstaten ovenfra

 

4. Karlsbroen i Prag

Fra Budapest eller Wien, det har aldrig været lettere at rejse til Karlsbroen fra et hvilket som helst punkt i Europa. Det er ikke overraskende, i betragtning af det faktum, at Karlsbroen i Prag er et af de mest berømte vartegn at besøge med tog. Den gotiske stenbro, statuer, central placering mellem Mala Strana og den gamle bydel, er blot nogle få af grundene til dets ære.

desuden, Karlsbroen er en af ​​de smukkeste og ældste broer i Europa. Derfor, du vil støde på hundredvis af turister på udkig efter det bedste Instagram-billede stedet på broen. Ja, når som helst på dagen og året, du vil slutte dig til de mange besøgende i Prag for at beundre et af de mest berømte steder i verden.

Sådan kommer du til Charles Bridge med jernbane?

togrejser i Europa er meget behageligt og hurtigt, så du kan rejse til Karlsbroen fra et hvilket som helst af nabolandene. Fra hovedbanegården (På det lokale sprog: Hovedbanegården), det handler om 13 minutter med metro til Charles Bridge. Du kan også komme dertil til fods, det er en 25 minutters gang til Charles Bridge fra togstationen, men mindre anbefalet, hvis du ankommer fra Dresden, Budapest, eller Zermatt.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

Vartegn Karlsbroen, Prag

 

5. Mest berømte vartegn at besøge med jernbane: St. Basil's Cathedral Moskva

En af de mest spektakulære firkanter i verden, Den Røde Plads i Moskva er hjemsted for den mest betagende katedral. St. Basil's Cathedral er fantastisk, med 6 kapeller, smukt og kunstnerisk malet i geometriske mønstre. Den storslåede katedral er smuk i facade og interiør, med hvert kapel prydet med graveringer og malerier.

St. Basil's Cathedral er et af Moskvas største ikoner og blev bygget som et sejrsymbol for nederlaget for Terrible Ivan, khanen fra Kazan. Dermed, siden 1561 det tiltrækker millioner af turister hvert år til en visning af 1 af de mest betagende vartegn i Rusland.

Sådan kommer du til St.. Basil's Cathedral?

Saint Basil's Cathedral ligger i Den Røde Plads er, og du kan tage metroen fra Leningradsky station til Okhotny Ryad. Hvis du vil se det bedste fra Rusland, derefter et højhastighedstog fra St.. Petersborg er den ideelle måde at rejse på.

 

Berømt vartegn at besøge med jernbane: St. Basil's Cathedral Moscow Russia

 

6. Peterhof-paladset i St.. Petersborg

Den russiske Versailles blev bygget af Peter den Store som hans landejendom. På din tur til Peterhof Palace, vil du besøge Lower Park, Øvre have, Sea Channel, og to små paladser – Monplaisir og Marli Palace. Peter den Store besøgte Versailles i 1770'erne og realiserede det franske mesterværk til et af de mest berømte vartegn i Rusland i dag.

Tsarens palads er mest berømt for springvandene, Store floder, bibelske statuer, og haver. Tyskerne ødelagde dette storslåede palads i 2. verdenskrig, men renoverede det med succes til at blive en UNESCO World Heritage websted.

Sådan kommer du til Peterhof?

Peterhof-paladset er et af de største vartegn at besøge i St.. Petersborg. Du kan rejse til Peterhof med tog fra Baltiskiy Station til Noviy Peterhof Station.

 

Golden Landmark, Peterhof-paladset i St.. Petersborg

 

7. Mest berømte vartegn at besøge med jernbane: Colosseum Rom

Colosseum er et af de syv vidundere i den moderne verden, derfor, det er bedst at besøge Colosseum med en guidet tur. Ellers, det hele rig historie af denne store konstruktion vil gå tabt for dig. De flaviske kejsere byggede dette mesterværk som et amfiteater, med ideen om at beskytte folkemængderne mod regn og vind, i tankerne.

I dag kan du besøge alle niveauer i Colosseum, eller beundre det fra de mange restauranter og caféer i nærheden. Desuden, det største colosseum, der nogensinde er bygget, bruges i dag som en live musik koncerter mødested. Her, du vil se de største navne i musikverdenen, som Elton John.

Sådan kommer du til Colosseum?

Du kan nå Colosseum fra begge lufthavne i Rom, med tog. Der er tog, der forlader alle 15 minutter til Tiburtina station, og derefter med metro direkte til dette italienske ikon. Naturligvis, det er meget let at komme til Colosseum fra det historiske centrum i Rom.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Pisa til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

 

Berømt vartegn ovenfra: Colosseum i Roma

 

8. Mest berømte vartegn at besøge med jernbane: Westminster Palace I London

Det mest berømte vartegn i England er Westminster Palace og Big Ben Tower. Parlamentet. Victoria Tower og det mest berømte tårn i verden, Big Ben, udgør det mest berømte vartegn i England.

Udsigt over Themsen, med London Eye attraktion i nærheden, indstillingen omkring Westminster Palace er fremragende. For en fantastisk panoramaudsigt, besøg London Eye hele året rundt, fordi indgangen til Westminster kun er mulig om lørdagen, i juli og august.

Sådan kommer du til Westminster Palace og Big Ben?

Tag cirkelrørledningen til Westminster eller Trafalgar stationer. Hvis du ankommer fra forstæderne i London, hvor som helst i Storbritannien eller Europa, så er South Western Railway den bedste måde at rejse på.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Westminster Palace, London UK

 

9. Den forbudte by Kina

I hjertet af Beijing, finder du indgangen til det største kejserlige palads i verden. Større end Peterhof, Louvre, Kreml, og Vatikanet, Det forbudte bypalads har 980 paladsbygninger at udforske. I modsætning til de andre vartegn i verden, denne er alle lavet af træ. Med 25 Kinesiske kejsere boede tidligere i paladset, Den forbudte by er det største museum i verden.

Det ekstraordinære vartegn har retfærdigt fortjent sit navn selv i dag. Dette skyldes, at 40% af slottet er stadig forbudt for besøgende. Imidlertid, du kan stadig se hele komplekset fra en bakketop i Jingshan Park. Den forbudte by er måske ikke en af ​​de mest farverige og smukke paladser i Europa, men det er mest fascinerende.

Hvordan kommer jeg til den forbudte by?

Shanghai til Beijing handler om 5 timer med tog, men i Beijing, du kan tage metroen til den forbudte by.

 

 

10. Mest berømte vartegn at besøge med jernbane: Brandenburger Tor Berlin

Brandenburger Tor er Berlins vigtigste vartegn, da det er symbolet på jerntæppet og en gang delt Berlin. Porten blev oprindeligt bygget af den preussiske konge Frederik Vilhelm II, i det 18. århundrede. Dermed, den bedste måde at lære om historien bag dette ikon, kort og mens du møder andre rejsende, er ved en guidet vandretur.

Om eftermiddagen og i weekenden, Pariser Platz bliver en scene for mange lokale kunstnere og musikere. Du kan også se de lokale cykle gennem porten og bare sidde, chatter, venter på solstrålerne at se gennem porten.

Hvordan kommer jeg til Brandenburger Tor?

Den mest bekvemme måde at rejse til Brandenburger Tor på er S-Bahn-linjer, metro-systemet. Tag en hvilken som helst linje, der går til Brandenburger Tor station.

Til afslutning, stedet, historisk betydning, arkitektur, og størrelsen af ​​mange af disse vartegn tiltrækker millioner af turister hvert år. Når du står foran hvert eneste vartegn, I Europa, Rusland, eller Kina, du bliver simpelthen forbløffet over skønheden og skabelsen af ​​hvert enkelt sted.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

Brandenburger Tor Berlin en overskyet dag

 

Her på Gem A Train, Vi hjælper dig gerne med at planlægge en af ​​disse 10 mest berømte vartegn i verden med jernbane.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "10 mest berømte vartegn at besøge med jernbane" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fmost-famous-landmarks-visit-rail%2F - (Rul lidt ned for at se Koden)