Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 21/04/2023)

Engle, frisk, glasmalede farverige lyse vinduer, er et par af elementerne i 12 mest fascinerende katedraler i Europa. Hver katedral er højere, større, og mere fængende end den anden, hver med elementer af den anden.

 

1. Duomo -katedralen, Milano

Milano tiltrækker millioner af turister hvert år. Milanos katedral, Milanos katedral er det ene vartegn, der vil forbløffe dig ved første øjekast. Det tog 600 år for at bygge den største katedral i Italien, elegant, yndefuld, og fantastisk i lyserød marmor.

Glasmalerier, gotiske elementer, og Madonnina gyldne statue øverst er blot nogle få af de elementer, der vil fascinere dig. Så, hvis du virkelig ønsker at beundre den fascinerende gotiske katedral i Milano, så kan du gå på taget. Så, Katedralen i Milano er den eneste katedral i verden, hvor du kan gå på taget.

Firenze til Milano med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Milano til Firenze med et tog

Venedig til Milano med et tog

 

Duomo Milan Cathedral is a must sightseeing

 

2. Sagrada Familia -katedralen, Barcelona

Den eneste katedral, der stadig er i gang siden 1882, Gaudis katedral Sagrada Familia, er et kunstværk. Sagrada -katedralen er en blanding af spansk sent gotisk, Art Nouveau, og catalansk modernismearkitektur. Gaudis design var af 18 spir, at repræsentere 12 apostle, Jomfru Maria, de fire evangelister, og den højeste Jesus Kristus.

Desuden, hver af de tre facader har et helt andet ydre: Passionsfacaden, Ære, og fødselsfacade. Så, med så meget at se og opdage, planlæg din rejse til Barcelona godt, for ikke at gå glip af denne fantastiske katedral.

 

Sagrada Familia from above picture

 

3. Mest fascinerende katedraler i Europa: Kolner Domkirke, Köln

Bygget om 7 århundreder, Kölnerdomen er et betagende symbol på gotisk arkitektur. i øvrigt, Kölnerdomen er sæde for ærkebiskoppen af ​​Köln og den højeste forårskirke i hele Europa.

Interessant, dette storslåede vartegn plejede at være en stald og hølader under den franske revolution. I dag, du vil ikke se nogen levn fra denne fase i katedralens historie. Interiøret er lige så smukt som det ydre med glasmalerier og skatte. Kolner Dom er især betagende om natten og solnedgangslys.

Berlin til Aachen med tog

Frankfurt til Köln med tog

Dresden til Köln med tog

Aachen til Köln med tog

 

Kolner Cathedral Cologne at night time

 

4. Basilikaen Santa Maria Del Fiore, Firenze

Lyserød, lysegrøn, og hvid marmorfacade, og mosaikgulve indeni, Basilica di Santa Maria i Firenze er en bemærkelsesværdig renæssancekatedral. Derudover, Giorgio Vasaris kalkmalerier fra den sene dom på loftet må ikke gå glip af kunstelskere.

Katedralen i Firenze er mere end et vartegn. Også selvom du ikke er vild med kunst, denne katedral vil fascinere dig og holde dig beundre det fantastiske kunstværk i timevis. Hvis du har brug for et frisk pust, derefter klatre op til Brunelleschi Cupola for udsigt over det magiske Firenze.

Rimini til Firenze med et tog

Rom til Firenze med et tog

Pisa til Firenze med et tog

Venedig til Firenze med et tog

 

 

5. Mest fascinerende katedraler i Europa: Charless katedral, Wien

Symbol for Wien, St. Charles Cathedral er fantastisk med sin hvide facade og lysegrønne kupler. Designet i barokstil, St. Charles Cathedral fascinerer besøgende siden 19th århundrede. Katedralen blev designet til at ære skytshelgen Charles Borromeo, føderen, og minister for lidelsen i Europas plager i 16th århundrede.

Imidlertid, det mest fascinerende træk ved St.. Charles Basilica er 1250 kvadratmeter kalkmalerier i kopulaen. I modsætning til andre europæiske katedraler, her kan du tage en panorama -elevator for at beundre kalkmalerierne tæt på. Så, at slutte, St. Charles -katedralen i Wien må du ikke gå glip af på din storbyferie i Europa.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Scenic Charles Cathedral in Vienna

 

6. Le Mans -katedralen, Frankrig

Dedikeret til Sankt Julian, den første biskop i Le Mans, Le Mans -katedralen, er en smuk arkitektonisk blanding af fransk gotisk stil og romansk kirkeskib. En af de fascinerende egenskaber, der vil fange din opmærksomhed, er støtterne, der understøtter ydersiden i et storslået design. Således er facaden til Le Mans -katedralen en af ​​de smukkeste i Europa.

i øvrigt, farvede glas og engle malet på katedralens loft tilføjer Le Mans’ betagende arkitektur og efterlad masser af skatte at opdage inde i denne 500 år gamle katedral.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med et tog

Lyon til Provence med et tog

Marseilles til Provence med et tog

 

A Rainbow over Le Mans Cathedral

 

7. Mest fascinerende katedraler i Europa: St. Pauls Cathedral, London

Det dominerer Londons skyline, men på ydersiden, Saint Paul's Cathedral er ikke et af de mest betagende vartegn. Skønheden ved St.. Paul's Cathedral vil afsløre sig selv, hvis du tager dig tid til at gå ind. Derefter, du vil blive forbløffet over legen med hvid og sort indretning. i øvrigt, domkirken huser mere end 300 mindesmærker over Storbritanniens fineste, såsom Wren selv, der tegnede den storslåede katedral.

Imidlertid, et af de mest fascinerende elementer i St.. Paul's Cathedral er det hviskende galleri. Ja, hvis du hvisker på den ene side af galleriet, væggene vil bære den til den anden ende.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Crowds outside St. Paul's Cathedral, London, UK

 

8. Berlins domkirke

På trods af at den blev alvorligt beskadiget i 2. verdenskrig, Berlin -katedralen er en fantastisk katedral med springvand og grønt græs foran. Berlin domkirke blev bygget som en del af Berlin bypalads, men arkitekten Julius Carl Raschdorff forvandlede den til at afspejle herligheden og storheden ved St.. Paul's Cathedral i London. Kun i 1993, restaureringen var afsluttet, efter den store Berlinmurs fald.

De mest fascinerende elementer i Berlins katedral er kalkmalerierne, gyldne pynt, og statuer. Desuden, Underkop-orgelet med dets romantiske og hjertesmeltende musik er det sidste og største romantiske orgel i Tyskland og er værd at bruge tid på at sidde og bare liste. Dermed, gå op til udsigtsplatformen for Berlin byudsigt for at fuldføre din tur i en af 12 mest fascinerende katedraler i Europa.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

Beautiful day in Berlin Cathedral

 

9. Mest fascinerende katedraler i Europa: Helgen Basil's Cathedral, Moskva

En af de mest fascinerende steder at besøge i Rusland er Saint Basil's Cathedral i Moskva. Du kan ikke gå glip af denne fantastiske katedral og vil se den fra ethvert punkt på Den Røde Plads og videre. Når du træder tættere på, en central kirke med ni andre kirker omkring den.

Det mest fascinerende træk er, at disse templer er forbundet med særlige hvælvede passager. Ivan den Forfærdelige var hjernen bag Saint Basil's Cathedral, og de flerfarvede kupler er et mysterium indtil i dag. Mens denne type design dukkede op i det 17. århundrede, men farvevalget er ukendt.

 

The Famous Saint Basil's Cathedral at the heart of Moscow

 

10. Notre Dame -katedralen, Paris

Gargoyles steg og farvede ruder er 2 af de funktioner, der vil tiltrække dig, ligesom millioner af andre besøgende til Notre Dame -katedralen i Paris. Flot på ydersiden, og dejligt indeni, katedralens statskasse vil tage dig op over den mest romantiske by i verden, til panoramaudsigt.

Vor Frue står i Ile de la Cite og er dedikeret til den salige jomfru. Desuden, katedralen var stedet for større begivenheder som kroningen af ​​Napoleon Bonaparte, og saliggørelsen af ​​Jeanne d'Arc. Dermed, dine øjne vil beundre skønheden i katedralens arkitektur, og dine ører beundrer herlighedshistorier.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Notre-Dame Cathedral and the Paris Canal

 

11. Mest fascinerende katedraler i Europa: Markuskirken, Venedig

Det er en af ​​de smukkeste basilikaer i Europa, men det er hemmelige levn, som Markuskirken huser, gør den til den mest fascinerende katedral i Europa. Ifølge legender, Markuskirken blev bygget til at huse relikvierne af evangelisten Markus, en af ​​de fire apostle, efter købmænd stjal fra Egypten. Denne historie indeholder den 13 århundrede mosaik, over venstre dør, når du går ind i basilikaen.

Derudover, Markuskirken huser en mere værdifuld skat end kronjuvelen i kongefamilien - Pala dOro. Palaen er et byzantisk alter, besat med mere end 2000 ædelstene. For at konkludere, hvis du planlægger at besøge et vartegn i Venedig, Markuskirken er den ene, for nysgerrige, skønhed og historie-elskende rejsende.

Milano til Venedig med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Bologna til Venedig med et tog

Treviso til Venedig med et tog

 

Colorful people out Saint Mark's Basilica in Venice Italy

 

12. St. Vitus -katedralen, Prag

På tværs af floder, og broer, i det legendariske Prag Slot, du vil blive fortryllet af Saint Vitus-katedralen. Det tog tæt på 6 århundreder for at færdiggøre den gotiske katedral, til det mest bemærkelsesværdige og mest bemærkelsesværdige vartegn i Prag. Den tid det tog at bygge Saint Vitus -katedralen afspejles i den arkitektoniske blanding af stilarter.

Saint Vitus -katedralen har renæssance, gotisk, og barokke elementer: som spiret i det sydlige tårn og det store orgel i den nordlige del. Glasmosaikvinduerne er et bemærkelsesværdigt træk i enhver katedral og St.. Vitus ’vinduer falder ikke i skønhed fra de andre fascinerende katedraler i Europa.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

Prague's Saint Vitus Cathedral

 

We hjælper dig gerne med at planlægge en uforglemmelig rejse til disse 12 fascinerende katedraler i Europa med tog, Gå ind i verden af Gem et tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “ 12 Mest fascinerende katedraler i Europa ”på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst eller give os kredit med et link til dette blogindlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fmost-fascinating-cathedrals-europe%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)