Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 27/03/2021)

At rejse med tog kan være en af ​​de bedste måder at opdage et nyt land - slapper af i din vogn, ser landskab rulle på ved. De er også den bedste måde at nå de mest Instagrammable steder i Europa!

Når det kommer til at rejse, dine telefon er helt sikkert overalt, hvor du er – fra at tage billeder og videoer til at spille med masser af filtre og billedtekster. Dokumentere din rejse, din ferie, er en fantastisk måde at holde din vidunderlige minder fra byerne, lande, og gør dig vej til destinationer. Ikke alene kan du gemme disse minder og ser tilbage på dem i fremtiden, men du kan også bruge Instagram til at dele disse øjeblikke med dine venner.

Men, hvor er de mest Instagrammable steder i Europa? I de udødelige ord Cady Heron fra Mean Girls, når det kommer til antallet af Instagrammable muligheder, grænsen eksisterer ikke.

 

De mest Instagrammable steder i Europa: The Venice Simplon-Orient-Express: London - Venedig

Vi slå to fluer med et smæk her. Dette er ikke kun en af ​​de mest berømte togtrafik i verden, men er også de mest Instagrammable steder i Europa. Mens der er et par forskellige ruter kan du tage, de mest populære er den London til Venedig rejse. Når du har fået dit tog til Venedig, med hjælp fra Save A Train, dine muligheder er uendelige!

London til Lille Tog

London til Paris Tog

Lyon til London Tog

London til Bordeaux Tog

 

Rialtobroen (Rialtobroen)

Rialto-broen er en af ​​kun fire broer, der krydser den venetianske Canal Grande, hvilket betyder, at det er meget svært at fotografere uden mennesker på det. En mulighed - som med alle disse steder - er at besøge meget tidligt om morgenen.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

Icecream i Venedig Canal Bridge

 

Canal Grande

Jeg tvivler på nogen efterlader byen uden at få et billede af Canal Grande. Det er det, der gør Venedig, godt, Venedig! En af de bedste udsigt over det fra toppen af ​​Rialtobroen.

Venedig Italien er det mest Instagrammable steder i Europa

 

De mest Instagrammable steder i Europa: Den Bernina Express: Schweiz - Italien

Rejser mellem Chur i Schweiz og Tirano i Italien, den 122 kilometer turen tager dig gennem den fantastiske schweiziske Alperne. Perfekt til Instagram!

Schweiziske alper i vinteren

 

Når du er havnet i Schweiz, her er de mest Instagrammable steder:

 

Toblerone MOUNTAIN

Er dette bjerg ser bekendt? Hvis du nogensinde har spist en Toblerone bar, det er nok derfor! Det er bjerg der findes på emballagen, og det er derfor, det er på vores liste over de mest instagrammable steder i Europa.

For at få den samme skudt nedenfor, tage Gornergrat toget fra Zermatt hele vejen til toppen, derefter gå op til udkigspunkt (forbi hotellet).

Tip: supermarkeder i Zermatt løber ofte ud af Toblerone søjler til netop dette skud! Så hvis du ønsker dette skud og ikke ønsker at tage dine chancer så sørg for at købe det, før du kommer til Zermatt.

Zürich til Zermatt Tog

Geneve til Zermatt Tog

Bern til Zermatt Tog

Lucerne til Zermatt Tog

INTERLAKEN

Hvis du er her for eventyr (dvs.. paragliding) så ingen tvivl om du vil blive snapper nogle episke Instagram skud. Har ikke lyst til stigende dit blodtryk? Du kan få en kølig skud fra toppen af ​​Harder Kulm. Du får en fantastisk udsigt over byen Interlaken og de schweiziske alper.

Basel til Interlaken Tog

Bern til Interlaken Tog

Lucerne til Interlaken Tog

Zürich til Interlaken Tog

De mest Instagrammable steder i Europa: Den Brocken Jernbane. Harz Mountain Range, Tyskland

På denne rute, vil du klatre 1,142m høje Brocken, det højeste bjerg i det nordlige Tyskland, nyder panoramaudsigt af det omgivende landskab. Men, du behøver ikke at kun ligesom bjergbestigning at besøge Harzen. Faktisk, det er bedre, hvis du kan lide legetøj byer med eventyr slotte, UNESCO World Heritage Sites, fæstninger, og klostre fra middelalderen, eller se vilde dyr i deres naturlige habitat. Perfekt til din Instagram-feed!

Leipzig til Wernigerode Brocken Tog

Hannover til Wernigerode Brocken Tog

München til Wernigerode Brocken Tog

 

Besøg Collegiate Church, Slot, og den gamle bydel i Quedlinburg

Med kombinationen af ​​Gründerzeit og Art Nouveau villaer, den gamle bydel i Quedlinburg gør den til en af ​​de mest Instagrammable steder i Europa. Det er antallet og høje kvalitet af bindingsværkshuse, der overbeviste UNESCO at erklære Quedlinburg et enestående eksempel på en middelalderlig europæisk by.

Leipzig til Quedlinburg Tog

Hannover til Quedlinburg Tog

München til Quedlinburg Tog

Quedlinburg er på listen over de mest Instagrammable steder i Europa

West Highland Linje: Skotland

Rejs langs West Highland Linje, Jacobite Steam Train er nok mest kendt for den rolle, den spiller i Harry Potter-film - som Hogwarts Express. Toget kører 84-mile strækning adskiller Fort William fra Mallaig på West Highland Railway Linje. Det er ofte eftersynkroniseret en af ​​de største togrejser i verden, og rettelig så!

Tag et kig på nogle af de billeder, du kan snapping dig selv!

West Highland Railway Linje

 

De mest instagrammable steder i Europa: The Yellow Train, Frankrig

Sig 'Ja’ til denne tur! I mere end et århundrede, denne måler gauge gul toget er snoede vej gennem de franske Pyrenæer fra Villefranche-de-Conflent til Latour-de-Carol. Hvad mangler i afstand - det er kun 63 km og omkring tre timer lang - det mere end gør op i helt Instagrammable visninger. De dramatiske bjerge i Parc Naturel Regional des Pyrenees Catalanes er en af ​​dem!

Det stopper også ved Frankrigs højeste togstation, Bolquere-Eyne. Som sidder på 1592m over havets overflade, og krydser Pont Gisclard, en jernbane hængebro.

Lyon til Toulouse Tog

Paris til Toulouse Tog

Marseille til Toulouse Tog

Bordeaux til Toulouse Tog

 

Oplad at telefon og opdatere din Instagram app. Det er tid til at bestille en billet med hjælp fra Gem ATrain og få snapping!

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-instagrammable-spots-europe%2F%3Flang%3Dda- (Rul lidt ned for at se Koden)