Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 20/08/2021)

Frodige grønne dale og bakker, store enge, på de mest maleriske steder i Europa, Disse 10 mest naturskønne golfbaner i Europa, er nogle af de bedste golfklubber i verden. Hver golfbane er designet til perfektion, en vidunderlig kombination af faciliteter og naturlig skønhed.

 

1. Golf Blue Green Pleneuf-Val-Andre i Bretagne

Med storslået udsigt over engelsk kanal, Bluegreen Pleneuf Val Andre golfbanen er fantastisk. Bluegreen's golfbane i Bretagne er en af ​​de mest naturskønne golfbaner i Europa.

Den frodige grønne bane har udsigt over den bretonske kystlinje, og kombinationen af ​​grønt land med det blå hav er fantastisk. Desuden, du spiller i en af 500 bedste golfbaner i verden.

 

Golf Blå Grøn Pleneuf-Val-Andre I Bretagne ved havet

 

2. Det skandinaviske nye kursus: København

25 km fra København, New Course golfbanen rangerer i 50 top golfbaner i Europa hvert år. The New Course 36-huller er en af ​​de mest naturskønne golfbaner i Europa med 25 hektar skov omkring det.

Strømme, der fører til naturlige damme, rolige maleriske omgivelser, og prisbelønnet trægolfklub, vil forbløffe dig fra indgangen til det første hul. Landskabet er virkelig smukt og har fængslet mange golfspillere fra hele verden.

Hamborg til København med tog

Zürich til Hamborg med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

Rotterdam til Hamborg med et tog

 

3. Castletown Golf Links: Isle of Man

Havbrise, vilde blomster, og de episke synspunkter på Isle of Man, at spille golf i Castletown golflink er en uforglemmelig oplevelse. Isle of Man er et af de mest betagende steder i Europa, og golfbanen er en af ​​de mest naturskønne golfbaner i Europa.

Du er omgivet af hav fra alle 3 sider, mens du spiller banen på den smukke Langness-halvø. Den stenede kyststrækning af strande, strålende solnedgange, rang Castletown Golf Links 8. på de mest spektakulære golfbaner i Storbritannien og Irland. Det 17. hul har udsigt over Irsk Hav, og udsigten fra det 18. hul, den historiske St.. Michaels Isle, 12århundrede kapel, synspunkter, der kan distrahere enhver erfaren golfspiller.

 

4. Tralee Golf Club: Irland

Ligger i naturligt terræn, med udsigt over Atlanterhavet og stranden, Tralee golfbanen i Irland er en af ​​de mest unikke og naturskønne golfbaner i Europa. Du vil jage huller over grønne bakker med udsigt til dybblå foran dig.

Denne naturskønne 18-hullers golfbane ligger i Kerry (amt), hjem til Dingle-halvøen, og den smukke Killarney Nationalpark. Golfbanen er sat på kanterne af fantastisk kystlinje, med grønne hede og ikoniske sydvestlige Irland.

 

Smukke grønne marker i Tralee Golf Club i Irland

 

5. Golfklub Crans-Sur-Sierre: Schweiz

En af de ældste, alligevel moderne og udstyret, golfbaner i Europa, golfbanen Crans-sur-Sierre i Schweiz er en af ​​de mest naturskønne golfklubber i Europa. Naturlige damme, bjerge, og den grønne frodige schweiziske dal er fantastiske og forfriskende seværdigheder.

Denne maleriske golfbane er i de schweiziske alper, så landskabet er betagende. Med udsigt over Mont Blanc og Matterhorn, de højeste og mest naturskønne bjerge i Europa, du vil helt sikkert blive forbløffet over denne golfbane. Crans-sur-Sierre golfbane er en smuk togrejse væk fra Geneve, og Bern.

Zürich til Wengen med et tog

Genève til Wengen med et tog

Bern til Wengen med et tog

Basel til Wengen med tog

 

6. Den mest naturskønne golfbane i Irland: Old Head Golf Links

Sidder på toppen af ​​en Old Head Kinsale, omgivet af havet, Kinsale golfbanen tilbyder naturskøn udsigt, den mest maleriske udsigt i hele Irland og Storbritannien.

Med de grønne græsgange, robuste lande, og havudsigt, det ikoniske irske landskab ophører ikke med at forbløffe. Så, du vil blive forbløffet over de fantastiske værfter i Old Head Kinsale golfbane. Du spiller golf på en 350 millioner gamle sandstensten, skifter mod nord i løbet af tiden. Denne bemærkelsesværdige golfbane ligger i Cork County, med sejlads, fiskeri, dykning, og mange flere udendørs aktiviteter for vandentusiasterne i denne sikre havn.

 

Fyrtårn & Old Head Golf Links

 

7. Mest naturskønne golfbane: Passier Golf Club Meran Sydtyrol

Panoramaudsigt over de mest naturskønne bjerge i Europa, Passier golfklub i Meran tilbyder en uforglemmelig oplevelse for de avancerede golfspillere. i øvrigt, med Sydtyrol landskaber, damme, bunkers, og grønne bakker, Passier golfklub har en fantastisk beliggenhed og design.

desuden, golfbanen 18 huller er spredt på terrasser, og grønne græsgange, tiltrække golfspillere fra hele verden til en weekend med golf, eller en lang flugt til den tyrolske natur.

Trento til Bolzano med et tog

Milano til Bolzano med et tog

Bologna til Bolzano med et tog

Venedig til Bolzano med et tog

 

8. Golf Eichenheim: Østrig

Midt i de tykke alpine skove, træhytter rundt, og enge, Eichenheim golfbanen er en af ​​de smukkeste golfbaner i Europa. Den friske alpine luft, naturens dufte, og naturlig pragt har inspireret de bedste golfspillere i verden. Eichenheim golfbane har 18 huller, spredt over mere end 6000 meter.

Denne naturskønne golfbane er en af ​​de bedste golfklubber i Østrig, med førsteklasses faciliteter: sauna, indendørs og udendørs pools for at slappe af efter en fantastisk golfturnering. Der er intet som det alpine landskab sammen med fantastiske betingelser for at udøve din passion.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Golfvogn i Eichenheim, Østrig

 

9. Gardagolf Country Club: Italien

From Manerba-Fort of the palace of Soianoto the hills of Polpenazze and castle, the Gardagolf Club offers scenic views of olive trees and Lake Garda. Gardagolfbanen har 27 huller, spredt over 110 hektar, i den fantastiske Lombardiet-regionen.

Denne maleriske golfbane er omgivet af bakkerne i Valtenesi, giver spændende og fortryllende udsigt til de mest avancerede og seriøse golfspillere. Den røde bane er den smukkeste bane i Gardagolf, med blomster og høje træer rundt.

Trento til Gardasøen Peschiera Med Et Tog

Bolzano Bozen til Gardasøen Peschiera med et tog

Bologna til Gardasøen Peschiera Med Et Tog

Venedig til Gardasøen Peschiera Med Et Tog

Solskin & Skyer udsigt i Gardagolf Country Club, Italien

 

10. Andermatt Golfbane: Schweiz

En anden schweizisk perle, Andermatt golfbanen lukker vores 10 mest naturskønne golfbaner i Europa liste. Andermatt golfbanen ligger i en smuk schweizisk dal. Bjergtoppe kysser himlen, grønne frodige bakker, og et postkortlignende landskab.

Placeringen er så betagende, at selv de mest fokuserede spillere kan distraheres af den smukke Ursern-dal. Andermatt golfbane blev designet smukt til at være en del af naturen og er miljøvenlig. Du vil se vandstrømme og blomsterenge integreret forbløffende i golfbanerne. Der er 18 huller at vælge imellem. Desuden, den stærke bjergvind lægger en udfordring på den entusiastiske golfspiller, for at forbedre deres spil.

Basel til Interlaken med et tog

Bern til Interlaken med et tog

Lucerne til Interlaken med et tog

Zürich til Interlaken med et tog

 

Naturskønne Andermatt i Schweiz

 

Vi kl Gem A Train vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en rejse til disse en gang i livet 10 mest naturskønne golfbaner i Europa med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "1o Most Scenic Golf Courses In Europe" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-scenic-golf-courses-europe%2F%3Flang%3Dda< - (Rul lidt ned for at se Koden)