Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 25/01/2021)

Tyskland er naturligvis et smukt land. Men når man begynder at tænke på slotte, du vil elske det endnu mere. Og alt dette fordi Tyskland er, ifølge mange, slottet kapital af kloden.

Der er en lang række spektakulære slotte i Tyskland skal du besøge. I denne artikel, vi vil koncentrere os om kun de smukkeste dem blandt dem. Vi vil også give dig info om hvordan du kan nå dem med tog, til glæde for alle tog elskere!

 

Schloss Neuschwanstein - den mest spektakulære slot i Tyskland

Mange kender det som en af ​​de smukkeste slotte i hele verden, ikke bare Tyskland. Hvis ikke der, det er helt sikkert berømt for at være en inspiration for Disney Slot. Når du tager et kig på denne eventyr slot, du indse, hvorfor. Du kan helt sikkert forstå, hvorfor det er blandt de mest spektakulære slotte i Tyskland!

Schloss Neuschwanstein er uden tvivl majestætisk, men hvordan får du der? Det gode ved Tyskland er, at de fleste steder forbinde via tog. Den nærmeste togstation til slottet er i Füssen. Imidlertid, du kan nå at stationen fra München eller andre store tyske byer.

Ulm til Füssen Tog

München til Füssen Tog

Stuttgart til Füssen Tog

Nürnberg til Füssen Tog

 

 

Hohenzollern - Det mest magiske slot i Tyskland

Hohenzollern slot er ikke kun blandt de mest spektakulære slotte i Tyskland - det er den mest magiske en. Du kan finde det i provinsen Baden-Württemberg, nær Stuttgart. Baden-Württemberg provinsen er den mest undervurderet én i Tyskland, men når du ser dette slot, du er bundet til at ændre din mening!

Imidlertid, at komme til slottet kan være problematisk, omend helt værd. Den bedste måde er at tage et tog fra Stuttgart til Hechingen. Så har du brug for at tage en lang vandretur og forcere en stejl bakke for at nå slottet. jeg driller bare! Du kan tage en shuttle bus eller en taxa fra Hechingen som slottet er ganske tæt på byen.

 

castles in Germany

 

 

Hohenzollern-Sigmaringen - den fornemste Slot i Tyskland

I vores ydmyge mening, ingen liste over de mest spektakulære slotte i Tyskland kan være komplet uden at nævne Hohenzollern-Sigmaringen. Det er den mest omfattende og fornemste slot du nogensinde lægge dine øjne på! Og hvis det ikke var nok, det er også aldeles betagende.

Hohenzollern-Sigmaringen er derfor i Baden-Württemberg; så det er helt forbløffende, hvorfor folk ikke rose provinsen som smukkeste i Tyskland!

Som for at rejse - da du kan finde slottet i en by, Det er let tilgængeligt med tog. Den bedste måde er at tage et tog fra Ulm eller Stuttgart og derefter gå til slottet.

Frankfurt til Ulm Tog

Stuttgart til Ulm Tog

Leipzig til Ulm Tog

Nürnberg til Ulm Tog

 

Burg Eltz

Burg Eltz castle

 

Slottet står alene på en lille bakke, og det ser virkelig spektakulære. Imidlertid, det er ikke så ensom, når man tager i betragtning, at det stadig er beboet! Ja, Eltz familie har holdt slottet til 33 generationer!

Når det kommer til at komme der, du bliver nødt til at gå eller få en bus eller taxa fra Hatzenport. Imidlertid, Det er fuldt ud muligt at komme til den lille by med tog fra Koblenz - den nærmeste større by.

Frankfurt Hatzenport Tog

Bonn til Hatzenport Tog

Köln til Hatzenport Tog

Düsseldorf til Hatzenport Tog

 

Så der har du det, en komplet liste over de mest spektakulære slotte i Tyskland. Vi håber, at du vil besøge mindst én af dem på din næste rejse! Hvis du vil vide mere om at rejse med tog til disse slotte, du er velkommen til kontakt os når som helst.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-spectacular-castles-germany%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)