Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 03/12/2021)

Uanset om du besøger Amsterdam for første gang eller vende tilbage til at udforske de smukke kanaler endnu en gang, vil du ønsker at vide om den de fleste unikke ting at gøre i Amsterdam! Hvis du er klar til at søge eventyr ud over Damrak-avenuen i Amsterdam, denne liste vil gøre din flugt virkelig magisk!

 

De fleste Unikke ting at gøre i Amsterdam: Nyd høj te i de mindste hus i Amsterdam

Hvad kunne være mere nuttet og mere unik end at have eftermiddagste i Amsterdams mindste hus? Ja, dette absolut passer de fleste unikke ting at gøre i Amsterdam regning! Dette lille hus i en af ​​Amsterdams ældste kvarterer er kun 2 meter bred. Ejer virkelig indåndet nyt liv i den gamle ejendom: huset engang indkvarteret en familie på fem! Utroligt som det var, der er kun en af ​​de historier, der venter dig i dette dejlige tesalon.

Den første sal er en hyggelig lille te butik, mens den anden og tredje etage er klar til at byde dig velkommen til en te-infused eventyr. Der er mange muligheder for morgenmad, brunch, høj te, og selv frokost. Jeg har været i de mindste hus to gange: én gang for en dejlig morgenmad, som jeg var en time sent (det var ikke min bedste dag), og en anden meget for nylig til en eftermiddag te med finger sandwich, tre forskellige tærter, og scones så velsmagende, at når vores elskværdig vært tilbød at tage noget væk med os, Vi tøvede ikke. Den eftermiddagste vi valgte var prissat på 25 EUR pr person, mens High Tea er 35 EUR.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

Most Unique Things To Do In Amsterdam - The Smallest House

 

De fleste Unikke ting at gøre i Amsterdam: Udforsk Eye Filmmuseum

Af alle de smarte moderne bygninger i Amsterdam, det er EYE Filmmuseum der skiller sig ud. Med sin slanke, lyse hvide linjer strækker sig langs floden IJ overfor togstation. EYE er bestemt på toppen af ​​de mest unikke ting at gøre på Amsterdam-listen. Dens største bekymring er biograf, med flere skærme tilbyder en bred vifte af kult og klassiske film. Der er, imidlertid, også midlertidigt unik kunstudstillinger og aktiviteter for børn, plus usædvanligt fin udsigt tilbage mod centrum. Også gemt væk her, og på en permanent udstilling, er et filmisk sjældenhed vintage film af Jean Desmet, hvilken dato så langt tilbage som 1907. Tag frokost her, også: cafébaren er førsteklasses.

Bremen til Amsterdam Tog

Hannover til Amsterdam Tog

Bielefeld til Amsterdam Tog

Hamburg til Amsterdam Tog

The EYE Filmmuseum Drone view Amsterdam

 

Oplev The Museum of Bags and Punge

Tre etager af både antikke og moderne håndtasker, punge, og tegnebøger gør Tassenmuseum Hendrikje til et af Amsterdams mest usædvanlige og tiltalende attraktioner. Ulasteligt præsenteret i en gammel og smuk palæ, højdepunkter kan nævnes Art Nouveau og Art Deco stykker, et helt skab af sjældne og farvestrålende 1950'ers håndtasker lavet af hård plast, en primitiv form for Perspex, og (etisk tvivlsomme) vintage håndtasker fremstillet af dyr. Midlertidige udstillinger af moderne tasker og punge runde ud samlingen.

Dortmund til Amsterdam Tog

Essen til Amsterdam Tog

Düsseldorf til Amsterdam Tog

Köln til Amsterdam Tog

Museum Of Bags And Purses Netherlands

 

den Poezenboot (Kattebåden)

Hvis en af ​​de mest unikke ting at gøre i Amsterdam inkluderer mig at komme til at klappe et yndig dyr, derefter tælle mig i! Gå på og besøge den meget populære Catboat! Jep, du læste denne ret! Selvom katte typisk undgå vand for enhver pris, de katte eller den Poezenboot, synes helt hjemme på deres flydende fristed. Det er et dyreinternat flydende på en kanal i Amsterdam. Det blev grundlagt af Henriette van Weelde i 1966 som et hjem for omstrejfende, syg, og forladte kattefamilien, og er siden vokset til en officiel velgørenhed.

Husbåden rumme op til 50 katte på én gang, 14 af dem er faste beboere. Menneskelige besøgende er velkomne på fartøjet samt. Mange kommer til at vælge en kat til vedtagelse, men turister er også velkommen til at komme forbi og ridse en kitty bag ørerne.

Da det er en velgørende organisation, båden fristed forbliver oven vande takket være donationer efterladt af besøgende. Alle de penge hævet går mod at hjælpe så mange Amsterdam katte som muligt. The Cat Boat Fonden betaler for kastrering af katte, hvis ejere ikke har råd dyrlægebehandling, samt adopterede. Frivillige tager sig af kattene, hvoraf nogle er vedtaget af besøgende. Kattene menes at omstille sig til livet på land udmærket i deres nye hjem.

Bonn til Amsterdam Tog

Aachen til Amsterdam Tog

Koblenz til Amsterdam Tog

Frankfurt til Amsterdam Tog

Unique things to do in Amsterdam - Cat boat

 

Gå Plastic fiskeri Under en unik Tour Of Amsterdams kanaler

Går plast fiskeri på Amsterdams kanaler er en af ​​de mest unikke ting at gøre i Amsterdam for sikker! Og lad mig fortælle dig, Det er præcis som det lyder. Et miljøvenligt initiativ parret med en turistmæssige aktivitet ved Plastic Whale, 2-timers sejltur virkelig leverer på både sjov og maleriske steder. Når du træder ind i båden, du får din egen fiskenet, og off you go!

Det bedste er nok, at mens andre bådture sejler forbi i henhold til en forudbestemt rute, du kommer til at gå nogen steder du spotte et stykke plastic. Det bliver til en konkurrencedygtig I Spy spil, hvor alle er super investeret i at finde selv de mindste stumper af plastikposer. En rigtig fest opstår, når nogen blev en flaske nær side af kanalen. Som kaptajnen manøvrerer fartøjet til at passe ind mellem de fortøjede lystbåde, du vinkel dine arme og triumferende fiske ballademager ud! Vær forberedt på at diskutere den mærkeligste fangsten af ​​dagen samt grin og obligation med de andre passagerer.

Jeg tror, ​​at denne erfaring er absolut værd at bruge tid, og tilbyder en usædvanlig måde at opleve Amsterdams kanaler. Du vil flytte masser uden at blive træt, og når turen er slut, du vil træde ud af båden med en følelse af præstation såvel. Alt, for bare 25 EUR.

Osnabruck til Amsterdam Tog

Lübeck til Amsterdam Tog

Bremerhaven til Amsterdam Tog

Kiel til Amsterdam Tog

 

 

Turen Woonbootmuseum

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan det er at bo på en af ​​Amsterdams husbåde, dette er din chance for at finde ud af. På vores liste over de fleste unikke ting at gøre i Amsterdam, du kan gøre netop det! Ejerne er venlige og har åbnet deres klassiske husbåd, der blev lanceret i 1914 som et fragtskib for sand og grus, før omdannes i 1960'erne. Besøgende kan skubbe deres vej gennem den hyggelige stue, hvor en håndfuld forklarende plaques giver lave ned på husbåd liv. Ejerne er ikke alene; næsten 3,000 pramme og husbåde er tilsluttet Amsterdams gas- og elnet. nysgerrighed tilfreds, du kan slentre langs gaden til en fremragende spise virksomhed, Restaurant struds.

Kassel til Amsterdam Tog

Mannheim til Amsterdam Tog

Fulda til Amsterdam Tog

Heidelberg til Amsterdam Tog

Unique things to do in Amsterdam - Tour The Woonbootmuseum

 

De fleste Unikke ting at gøre i Amsterdam: Tag en lyd tour Gennem Tuschinski Theater

Oplev historien bag den fantastiske Tuschinski Theater. Nu er en fungerende biograf, Theater på Reguliersbreestraat er en del af Pathe gruppe. Den unikke facade er en blanding af art deco og art nouveau. Oprettet den Tuschinskis kommission af arkitekten Hijman Luis de Jong. Men så smuk som facaden er, biografens største hal er et rigtigt teater, og der er ikke noget så charmerende som at se en yndlingsfilm i en rød fløjlstol.

Teatret byder dagligt lyd ture at starte mellem 09:30 og 11:30. Turen er tilgængelig på både engelsk og hollandsk. Det holder 45 minutter og koster 10 EUR, som omfatter en kop te eller kaffe. En guidet tur er også tilgængelig for store grupper der starter fra 15 mennesker. At reservere, send en mail til rondleidingen.tuschinski@pathe.nl.

Hvis du ønsker at nyde teater stemning, du kan tage et kig på de planlagte film screeninger. Der vil du finde andre forestillinger på Pathe hjemmeside. At nyde en fremvisning i smukke teater rum, Kig efter film i Riddersalen. Lejlighedsvis, der kan være live koncerter samt.

Trier til Amsterdam Tog

Luxembourg til Amsterdam Tog

Antwerpen til Amsterdam Tog

Gent til Amsterdam Tog

Tuschinski Theater Amsterdam

 

De fleste Unikke ting at gøre i Amsterdam: Gå på en undslippe værelse eventyr i Rijksmuseum

Om sommeren af 2018 Rijksmuseum lancerede, hvad der var beregnet til at blive en begrænset sommeren speciel – -en unikt flugtrum! Det er nu en unik Undslippe spil experjegENCE og på vores liste over mest unikke ting at lave i Amsterdam og finder sted i Amsterdams mest berømte museum. Imidlertid, Det lader til, at efter den indledende succes, søgen er kommet for at blive. Oplevelsen varer en generøs 1.5 timer og virkelig trækker dig ud i atmosfæren. Du har til opgave at inddrive en formel stjålet fra en bog fra det 18. århundrede af den italienske troldmand og alkymist Alessandro Cagliostro.

Liege til Amsterdam Tog

Leuven til Amsterdam Tog

Bruges til Amsterdam Tog

Oostende til Amsterdam Tog

Escape Room Adventure In Rijksmuseum

 

The Worlds Kun museum helliget Vidundere Fluorescence

Amsterdams berømte Anne Frank -hus ligger meget tæt på dette lille museum, der er afsat til langt mere psykedeliske spørgsmål, hvilket er en stor grund til, at det er en af ​​de mest unikke ting at lave i Amsterdam!

Ejes og drives af pony-tailed kunstner Nick Padalino. Electric Ladyland er absolut oven på de mest unikke ting at gøre på Amsterdam-listen. Det kan findes under det tilsvarende navngivne kunstgalleri på gadeniveau, Elektrisk dame. Electric Ladyland er verdens første (og tilsyneladende kun) museum udelukkende at fokusere på det magiske af fluorescerende lys.

Genk til Amsterdam Tog

Hasselt til Amsterdam Tog

Namur til Amsterdam Tog

Kortrijk til Amsterdam Tog

Museum Devoted To The Wonders Of Fluorescence

 

Klar til at gå på en tur mindre rejste, men åh så meget mere interessant? Fang en tur med Gem et tog! Ingen skjulte gebyrer, bare den lethed!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “De fleste Unikke ting at gøre i Amsterdam” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-unique-things-amsterdam%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)