Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 29/10/2021)

Romantisk, spændende, langs Italiens kyst, i de franske alper uden for døren, eller et eller andet sted i Kina, disse top 10 ønskede par-ture vil forbløffe dig.

 

1. Den mest efterspurgte partur: Romantisk storbyferie i Paris

Som inspiration til de mest romantiske film, Paris er den mest romantiske ramme for en parretur i Hollywood-stil. Den mest romantiske by, og en af ​​de mest rejste i verden, er stadig og altid den mest efterspurgte destination for par.

Hvis du har en passion for alt fransk, konditori, Franske haver, og charmerende gyder, derefter en storbyferie i Paris er ideel til dig. i øvrigt, en romantisk tur til Paris er den mest efterspurgte destination for et par, der elsker splurging, og leve la vie en rose.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

The Most Wanted Couples Trip is the Romantic City of Paris

 

2. Mest eftersøgte par tur til Italien: Amalfikysten

Mad, betagende udsigt, og havet, gør Amalfikysten til en af ​​de mest efterspurgte destinationer for parrejser. Det farverige steder på klipperne, snoede veje, og havet ved din side, er alt hvad du behøver for et forkælende par’ ferie.

Amalfikysten er en 50 kilometer kyst af charmerende små stræder, strande, og skjulte rejseindkvartering med uforglemmelig udsigt. Du kan sejle, eller solbadning, madlavning, eller spise i en af ​​de vidunderlige restauranter ved havet. Indstillingerne på Amalfikysten er uendelige, selv i de små byer langs den italienske kyst, bare tag dit valg!

Milano til Napoli med et tog

Firenze til Napoli med et tog

Venedig til Napoli med et tog

Pisa til Napoli med et tog

 

Amalfi Coast is on every couple bucket list

 

3. Isle of Skye, Skotland

Med betagende klipper, naturskøn udsigt, og fascinerende kultur, Skotland er et af de mest fantastiske steder i verden. Isle of Skye er en af ​​de betagende smukke regioner i Skotland, og du skal mindst bruge 2 uger til at nyde de mange skønheder.

Uanset om du vil beundre udsigten, eller opdag det til fods i et af mange vandrestier, Isle of Skye er et naturligt vidunder. For eksempel, hvis du er et eventyrlystent par, så vil du elske at opdage den geologiske dannelse af Quiraing. På den anden side, du kunne have lidt romantisk tid i fe poolen, eller besøg Dunvegan slot og have.

Med andre ord, Isle of Skye er en fantastisk destination for en par tur, takket være det spektakulære skotske højland, dale, og fantastisk kystlinje. Her, du kunne gå hånd i hånd, bare nyd eventyret sammen.

 

The Isle of Skye, Scotland

 

4. Det mest efterspurgte par Vandreture i Schweiz

Med snedækkede toppe, grønne enge, og naturskønne udsigter, der ligner malerier, Schweiz er en fantastisk par tur destination. De mest efterspurgte parrejser i Schweiz er Zermatt, Rhinen Falls, og Lauterbrunnen-dalen. Hvis du elsker eventyr, er Zermatt det perfekte skidestination for dig, og hvis du vil slappe af i maleriske omgivelser, så er Lauterbrunnen-dalen ideel.

Schweiz har uendelige par-rejsedestinationer, så det afhænger virkelig af dine mål for den romantiske flugt. På den ene eller anden måde, du finder mange romantiske steder, til en anden bryllupsrejse, eller simpelthen fordi du vil værne om hinanden, ved en særlig lejlighed. Derfor, det kan virkelig anbefales at planlægge i det mindste 7 dagstur til Schweiz.

Lucerne til Lauterbrunnen med et tog

Geneve til Lauterbrunnen med et tog

Lucerne til Interlaken med et tog

Zürich til Interlaken med et tog

 

Couples Hiking Adventure In Switzerland

 

5. Venedig, Italien

God mad, fantastisk atmosfære, og mange skjulte romantiske pletter. En tur til Venedig er på hvert pars liste. Antallet af turister, der hvert år rejser til Venedig, er enestående, Ikke desto mindre, dens charme og skønhed vil fange dig hver eneste gang. Faktisk, det er så charmerende, at du ikke engang bemærker alle, og bare have en fantastisk tid på din romantiske flugt.

En tur til Venedig er en af ​​toppen 5 mest eftersøgte par ture, fordi det er perfekt til en kort weekend. Byen har mange seværdigheder, italiensk mad, og vidunderlige indkvarteringsmuligheder, så du finder paradis på en gondol. Imidlertid, hvis du ønsker at flygte og opdage omkringliggende italienske perler, så Venedig, du kan gå på en af ​​de mange dagsture fra Venedig.

Milano til Venedig med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Bologna til Venedig med et tog

Treviso til Venedig med et tog

 

Venice canal, Italy

 

6. Mest eftersøgte par Glampingferie: De franske alper

Glamping er en af ​​de hotteste rejsetendenser i Europa, kombineret med de franske alper, og du har de mest romantiske par’ rejse. Denne type camping er mere forkælende og luksuriøs end grundlæggende teltcamping. Set i den vilde og smukke natur, med den betagende udsigt over de franske alper.

Kæle sammen i din private bungalow, hyggelig hytte, vågner op til fuglesang, har kaffe, og gå vandreture lige fra døren – eventyr romantik. Når din kærligheds reden er fuldt udstyret, og på de mest naturskønne steder, du har ikke brug for noget andet til en uforglemmelig romantisk ferie.

Lyon til Nice med et tog

Paris til Nice med et tog

Cannes til Paris med et tog

Cannes til Lyon med et tog

 

Most Wanted Couples Glamping Vacation is The French Alps

 

7. Amsterdam: Afslappende husbådferie

Amsterdam er en af ​​de sjove byer i Europa for par, og et husbådsophold er det mest romantiske i Amsterdam. Husbådene er et af Amsterdams ikoner, parkeret langs kanalerne. Imidlertid, når du træder ind, du finder det super hyggeligt, intim, og beskyttet mod folkemængderne, der beundrer kanalerne.

Uden tvivl, Amsterdams vibes, atmosfære, kultur, og skønhed imponerer par fra hele verden. desuden, udsigt over byen og floden, caféer uden for dit vindue, din romantiske flugt vil være drømmende.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

Relaxing Houseboat Holiday in Amsterdam

 

8. Parrejse til London

Store madmarkeder, charmerende Notting Hill, Kensington Gardens, en partur til London er en uforglemmelig tur. Byen byder på så mange aktiviteter, så du måske tror, ​​det er for meget for en romantisk flugt.

Derfor, det er værd at undersøge lidt, fra den bedste placering, og ting, du virkelig vil gøre. Med andre ord, sammensæt en liste over de markeder og attraktioner, du vil besøge. Desuden, efterlad masser af tid til cocktails på de mange tagbarer. Hele essensen af ​​turen er at bringe romantik tilbage og sprænge sammen.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

 

9. Mest eftersøgte par tur i Italien: Vintur i Toscana

Vinmarker, silkegrønne bakker, og italiensk mad, en tur til italieneren vin hovedstad er på hvert parts bucket-liste. Gå langs vinmarkerne, nipper til din rødvin, og hengive sig til den rolige atmosfære, Du er helt sikkert enig i, at Toscana lyder guddommelig.

Ja, Toscana er en af ​​de mest populære rejsemål for par hvert år. Den magiske udsigt og vin fænger par fra hele verden, hvilket får dem til at vende tilbage hvert år.

Firenze til Milano med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Milano til Firenze med et tog

Venedig til Milano med et tog

 

Panoramic view of wineries in Tuscany

 

10. Mest eftersøgte par tur i Kina: Yulong-floden

Kina er en fascinerende destination, og Yulong-floden er et af de mest naturskønne og fascinerende steder. Yulong-floden er en del af Li-floden, lang og uendelig, omgivet af grønne plantager, landsbyer, og rismarker. Dermed, at tage på et eventyr langs Yulong-floden er en magisk oplevelse.

Ud over naturlige skønhed, det Yulong-floden er hjemsted for mange landsbyer og etniske mennesker. Dermed, vil du have en sjælden mulighed for at lære om livsstilen i Yangshuo-området, kultur, og kunst, som det har været i århundreder af år.

 

Simple couples Trip In China's Yulong River

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge en af ​​disse 10 mest eftersøgte par ture med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "10 mest efterspurgte parrejser" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fmost-wanted-couples-trips%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)