Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 13/08/2021)

De fleste øl-elskende rejsende har München højt på deres to-do liste. Det er givet, at Oktoberfest ville være der for, men Nockherberg Starkbierfest – München Strong Beer Festival bringer noget ekstra. Ingen, ikke de skarer. Du vil erfaring halvt så mange. Men øl er dobbelt styrken! Lyder som den perfekte måde at sparke fra marts og Forår, til os!

 

UDFORSKNING MUNICH:

munich skyline

 

München, Bayerns hovedstad, er hjemsted for flere hundrede år gamle bygninger og mange museer. Byen er kendt for sin årlige Oktoberfest fest og dets øl haller, herunder den berømte Hofbrauhaus, grundlagt i 1589. I Altstadt (Gammel by), centrale Marienplatz firkant indeholder vartegn såsom Neo-gotiske Neues Rathaus (Rådhus), med en populær klokkespil show, chimes og rekonstruerer historier fra det 16. århundrede.

Er det din første gang besøger München? Du vil blive glad for at vide, at det er et meget besøgende city-, i næsten ethvert aspekt. Det har en yderst funktionel infrastruktur, det tilbyder en bred vifte af både indendørs og udendørs attraktioner, klimaet er mildere end de nordlige dele af Tyskland og det er super nemt at komme rundt og komme til Nockherberg Starkbierfest – Den stærke ølfestival i München.

Berlin til München Tog

Frankfurt til München Tog

Wien til München Tog

Stuttgart til München Tog

 

HVAD sprog barrieren?

Må ikke taler tysk eller bayerske? Intet problem! De fleste af den yngre generation taler engelsk, men at kunne udnytte en smule tysk (eller endda bayerske, hvis du tør) er meget værdsat af lokale. Landet har ry for at være uvenlig, men det er langt fra sandheden. München indfødte er venlige og hjælpsomme, når du begynder at kende dem. En af de mulige elementer af “kulturchok” kunne være, hvordan selv i de travleste downtown områder, det kan stadig få meget stille på en hverdag vinter aften eller en søndag; München kan tilbyde mange fordele bylivets (gode restauranter, smukke bygninger, mange af ting at gøre) minus en masse stress, travlhed, og stress. Denne by er udstyret med den bedste af mange verdener: en urban miljø, smukke naturlige omgivelser, forskelligartede og internationale kulturer blandet med mange traditionelle Bavarian livsformer. Og det siger sig selv, at øl er verdensberømt for en grund!

Hamburg til München Tog

Leipzig til München Tog

Dresden til München Tog

Gent til München Tog

 

https://www.youtube.com/watch?v = GwBfUzPCiaw

 

En lokal hemmelighed

people drinking during Munich Strong Beer Festival

 

For omkring tre uger i det tidlige forår, bryggerier hele München oprette deres øl haller.

Den stærke ølfestival tilhører München ligesom øl haver og Oktoberfest. Faktisk, denne ølfestival kan være byens bedst bevarede hemmelighed. Det er faktisk endnu ældre end Oktoberfest, startede i midten af ​​1600'erne, ved Münchens Paulaner munke og Paulaner Nockherberg er den oprindelige mødested for Münchens stærk ølfestival!

De snu munke opdigtede en øl drik til at opretholde dem gennem fasten hurtigt, og kaldte deres pick-me-up ’velsignede fars øl’ eller ’den hellige olie af St. Frans. Endelig, de bosatte sig på ’Salvator’ - latin for en frelser.

Salzburg til München Tog

Düsseldorf til Munich Tog

Køln ​​til München Tog

Bremen til München Tog

 

Og hvor præcis gjorde München Strong Beer Festival kommer fra?

starkbier

Den mest almindeligt fortalt oprindelse historie om starkbier er en simpel fortælling om sultne munke. Tvunget til hurtigt under fasten, munke begyndte at brygge starkbier som et smuthul måde at få deres fylde af kalorier. En gang til, takket være den højere opløst faststofindhold (kendt som urt), starkbier blev anerkendt som flydende fødevarer.

Men ud over det, Starkbier gør, selvfølgelig, har en højere alkoholindhold (spænder fra 7.5%-9%). Med hensyn til smag, det er maltet og overraskende (måske skulle jeg sige deceivingly) glat og dens virkninger vil sikkert 1000% krybe på dig. Synes godt om, ”Venligst frue, stoppe danse på bordet - du skræmmer børnene”krybe på dig. Du er blevet advaret.

For at opsummere: starkbier er en stærk øl, det er stærkere i alkoholindhold men også i opløste faste stoffer, det vil fylde dig op og rod dig op. Du er blevet advaret!

 

Hurtige tips til München Strong Beer Festival

Carry kontanter!

Mens store supermarkedskæder og shopping forretninger er tilbøjelige til at acceptere dit kreditkort, de fleste restauranter og butikker i München accepterer kun kontant- eller EF-kort (der er ligesom betalingskort). Sørg for at du har nok euro med dig til daglig brug.

 

stærk øl aflytning

Munich Strong Beer Festival beer glasses

Den Starkbieranstich refererer til aflytning af stærk øl (dvs.. trykke på tønde) - det er sådan en big deal i München og markerer starten på Starkbierfest. Hos Paulaner am Nockherberg, de fejrer aflytning af deres Salvator stærk øl med en musikalsk politisk stege.

Folk bogstaveligt udfylde deres øl hall med lokale politikere og gøre grin med dem gennem sang og teater. Hvis du har lyst at checke ud, hvad begivenheden er ligesom, her er en YouTube-klip fra sidste år.

Nürnberg til München Tog

Zürich til München Tog

Mainz til München Tog

Augsburg til München Tog

 

Ønsker du at bestille en togbillet til München? Så hovedet på over til SaveATrain hvor du får din billet på få minutter med Ingen peaky, ekstra, og skjulte gebyrer!

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnockherberg-starkbierfest-munich-beer-festival%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)