Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 25/02/2022)

Ind i ørkenen, eller ned til det største koralrev i verden, under nordlyset, disse er 10 en gang i livet destinationer. Så, hvis du leder efter et uforglemmeligt eventyr i Kenya, eller hvor som helst mellem Mongoliet og Moskva, så bør du tjekke disse steder ud.

 

1. Maasai Mara National Reserve, Kenya

Et af de sidste vilde og episke steder i verden, Masai Mara nationale reserve er en én gang i livet destination. Uberørt af civilisationen, Masai Mara er en fantastisk safari-destination. i øvrigt, det naturreservat er hjemsted for den største migration i verden, efterlader et præg på hver besøgende. Så, vidne til den store migration; vilde katte, zebraer, og mange andre vilde dyr kun få meter væk i deres naturlige storslåede habitat er en livsændrende oplevelse.

Så, hvis du ønsker at tage på et livsændrende eventyr i et af de mest betagende naturreservater i verden, du kan vælge mellem at rejse op i himlen i en luftballon eller med 4X4. Imidlertid, du bør planlægge din safariferie mellem juli og september, for at være vidne til de mest spektakulære vilddyrflokke, der regerer over Kenyas veje og lande, under migrationen.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Maasai Mara National Reserve, Kenya

 

2. Once In A Lifetime-destinationer: Macchu Picchu

Gemt væk i Andesbjergene, forladte, men ikke glemt, byen Machu Picchu. De smukke levn fra Inkariget står stærkt gennem århundreders vilde klima, klar til at dele mysterierne om det peruvianske imperium til de tusindvis af besøgende, der ankommer hver dag, til fods, bus, og træne.

Når du besøger Machu Picchu, du vil blive forvirret over størrelsen og placeringen af ​​den antikke by. Hvordan denne store by blev bygget og bevaret midt i ingenting i Peru, forbliver et mysterium. Imidlertid, det største mysterium er grunden til, at indbyggerne forlod Machu Picchu. Så, du er hjertelig velkommen til at deltage i de mange guidede ture i lokalerne og prøve at opdage. i øvrigt, du vil få et indblik i en af ​​de mest fascinerende kulturer og steder i verden. Dermed, sørg for at bestille din enestående rejse til Machu Picchu ASAP i 2022.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Venedig til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Once In A Lifetime Destinations: Machu Picchu

 

3. Trans-mongolsk tog fra Moskva til Mongoliet

To af de mest utrolige destinationer i verden er Sibirien og Mongoliet. Takket være moderne jernbanetransport, i dag kan man rejse til begge dele på en enkelt tur, via det transmongolske tog. Afgang fra Moskva, gennem St. Petersborg og Bajkalsøen, Gobi-ørkenen, og ankommer til Beijing, den trans-mongolske er en fantastisk rejse.

Ikke kun vil du have en fantastisk udsigt fra dit vindue på toget, men du vil have en sjælden chance for at krydse 6 tidszoner. Mens dette er en af de længste togture i verden, den transmongolske togtur er værd at tage. Så, hvis du leder efter et livsændrende eventyr, så bør du begynde at planlægge din tur til denne enestående destination til næste sommer.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

 

4. Once In A Lifetime-destinationer: Tromso, Norge

At møde Aurora er en livsændrende oplevelse, og det bedste sted for dette episke møde er i Tromsø by. I hjertet af nordlyszonen, i det norske Arktis, du kan se det mest spektakulære polarlysshow i verden. Spiraler, stråler, gardiner, og flimren af ​​naturligt lys er manifestationer af polarlyset, kun synlig i højtliggende steder, ligesom de arktiske og antarktiske områder.

Lige 5.5 timer fra London med tog, denne enestående destination er meget nem at nå. Dens fantastiske centrale beliggenhed, gode pubber, og restauranter tiltrækker rejsende fra hele verden. Det bedste tidspunkt at realisere din drøm til virkelighed er december til marts for den bedste udsigt over nordlyset i Norge.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Once In A Lifetime Destination: Tromso, Norway

 

5. Bali, Indonesien

Tropisk, grøn, fredfyldt, Bali er paradis på jorden og en af ​​de bedste 5 en gang i livet destinationer. Hjem til gamle templer, balinesisk kultur, betagende miljøvenlig ferie leje, og overnatning, med betagende udsigt, Bali er en uforglemmelig rejsedestination.

Dermed, rejsende til Bali oplever den mest magiske udsigt og atmosfære i verden, for slet ikke at tale om landskaber, der efterlader en målløs og i ærefrygt over for den herlige natur. Desuden, frodige grønne dale, og spektakulære vandfald, skabe et postkortlignende billede og et sted, hvor alle vil hen, mindst en gang i livet.

München til Hallstatt Tog

Innsbruck til Hallstatt Tog

Passau til Hallstatt Tog

Rosenheim til Hallstatt Tog

 

Bali, Indonesia

 

6. Once In A Lifetime-destinationer: Great Barrier Reef, Australien

Strækker sig over 900 øer og mere end 2000 km, det store barriererev i Australien er en drømmende destination for enhver dykker- og snorkelentusiast. Det utrolige koralrev er i Queensland, hvor du kan se 1500 fiskearter, fantastisk fauna, og smukke koraller.

Greater Barrier Reef er et eventyrland under havet. Så, hvis du er heldig, du kunne stadig se nogle forhistoriske væsner svømme lige ved siden af ​​dig. Derfor, Pak dine tasker, snorkel- eller dykkerudstyr, for en gang-i-livet-tur til Great Barrier Reef i Australien.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Once In A Lifetime Destinations: Great Barrier Reef, Australia

 

7. Cappadocia, Kalkun

At ride en luftballon over Kappadokien i Tyrkiet er et åndssvagt eventyr. i øvrigt, mens du er oppe i luften, vil du se andre farverige luftballoner og det vulkanske landskab i Cappadocia. Imidlertid, hvis du er bange for højder, derefter se luftballonerne fra dit hotelværelse eller udendørscafé, bliver en uforglemmelig oplevelse.

Ud over adrenalinsuset ved at være i skyerne, du vil se storheden i Kappadokiens unikke land. For eksempel, munkedalen er fuld af skorstensformede klippeformationer, der rejser sig tværs over landet. i øvrigt, bronzealderens huse og kirker hugget ind i bjergene, er bemærkelsesværdige steder at besøge i Kappadokien. For at opsummere det, Kappadokien er hjemsted for steder, du ikke vil se andre steder på kloden.

Rimini til Verona Tog

Rom til Verona Tog

Firenze til Verona Tog

Venedig til Verona Tog

 

Hot Air Balloons In Cappadocia, Turkey

 

8. Once In A Lifetime-destinationer: De schweiziske alper

De schweiziske alper er en uforglemmelig destination på ethvert tidspunkt af året, men om vinteren er de særligt smukke. Mens du i foråret og sommeren kan nyde vandreture og udendørs sport, om vinteren bør du prøve snesko. Ja, snesko er en unik vintersport, og med det rigtige fodtøj, du kan udforske mere det alpine landskab.

Den unikke vintersport begyndte ca 6,000 år siden og er blevet meget populær i de sneklædte schweiziske alper. Fra Chamonix og Mont Blanc til Ecrins Nationalpark, du kan nyde den mest naturskønne udsigt over bjergene, mens du går på snesko. For at opsummere, de schweiziske alper er kendt som en bucket-list destination, men snesko har gjort det til en af 10 en gang i livet destinationer.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

9. Patagonien, Argentina

Gletsjere, maleriske bjergtoppe, skove, uberørte laguner, Patagonien i Argentina er et vandreparadis. desuden, fuld af stier og spektakulære udsigter, den nationale gletsjerpark i Patagonien er en enestående destination i Nordamerika.

I tillæg til klassiske vandrestier, meget eventyrlystne rejsende kan vandre op ad Rio Negro-gletsjeren, for eksempel. Med andre ord, du kan finde dig selv at klatre op af en frossen, snedækket bjerg for adrenalin og enestående oplevelse. Dette er blot en af ​​de ekstraordinære ting, du kan gøre i fantastiske Patagonien.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Hiking in Patagonia, Argentina

 

10. Once In A Lifetime-destinationer: Japan

Engang mellem midten af ​​marts og april blomstrer Japan i smukke lyserøde og hvide kirsebærblomster. Sakura-blomsten farver Kyoto, Tokyo, og andre byer i en magisk atmosfære og lykke. Unægteligt fortryllende, under Sakura-blomstringen, Japan falder i søvnighed, en særlig sindsro dækker over det hurtige liv i Japan. Denne unikke atmosfære tiltrækker millioner af besøgende, der rejser til Japan på en forårsferie.

Dermed, hvis du nogensinde får en chance for at rejse langt for en magisk tid, så er foråret i Japan det ideelle tidspunkt at besøge. Ud over at prøve lokale retter, besøger gyldne templer, og forbløffende Tokyo skyskrabere, at have en picnic under Sakura-træerne er en enestående oplevelse.

Milano til Torino Tog

Comosøen til Torino Tog

Genova til Torino Tog

Parma til Torino Tog

 

Cherry Blossom In Japan

 

Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en tur til disse 10 Once In A Lifetime-destinationer over hele verden.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "10 Once In A Lifetime Destinations" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fonce-lifetime-destinations%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)