Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 11/06/2021)

Når du planlægger en tur til Europa, du står med så mange muligheder! Endeløse steder og erfaringer, at man kunne rejse i årevis og stadig føle, at du er gået glip noget essentielt. Dette kan føre til, at rejsefejl af overforpligtelse, og gå glip af de mindre detaljer, der gør rejser og tog rejse så magisk. Vi er her for at fortælle dig, hvad du bør ikke gøre, og hvordan man planlægger en tur til Europa, fra start til slut!

 

Tip 1: Indsnævre den ned

Før du kan opleve autentiske spanske tapas, piazzaer i Rom, eller tagterrasser i Prag, en vigtig bid af admin kræves! Kort fortalt, jo mere forberedt du er, når du planlægger en tur til Europa, jo større er dine chancer for sjov og en stress-fri tur, der lever op til dine forventninger.

Så her er et Save A Train-tip: vælge en top fem, must-dos for, at den europæiske eventyr! Måske er det at drikke i Hofbrauhaus i München, eller tage en kanalrundfart i Amsterdam, eller undersøge David-fra mange vinkler – i Firenze. Hvad end det er, markere dem ned og planlægge din tur omkring dem. Foretrække af tog.

Milano til Firenze Tog

London til Paris Tog

Billetter til Prag til Berlin

Frankfurt til München Togbilletter

 

prague rooftop, pick your own rooftop when you plan a trip to europe

 

Tip 2: Må ikke undgå klichéer.

Nu da vi har konstateret, at du har brug for at planlægge en rejse til Europa, næste er at vælge din top destinationer. I ånden af ​​YOLO, du måske ønsker at gå væk fra alfarvej og søge efter skjulte perler inden byerne. Men det hipster i dig, der ønsker at gå imod mainstream destinationer, måske ønsker at tage et sæde. På en turistbus. Der er en grund til, at steder som Colosseum, Eiffeltårnet, og Karlsbroen er alle ekstremt populær med turister: de er fantastisk! Føler ikke, at du er nødt til at få det væk fra den slagne vej bare for det. Hvis den store seværdigheder appellere til dig, derefter gå og se dem.

Af samme grund, ikke behandler guidebogen som evangeliet. Det kan sige Louvre er et absolut must-gøre på en tur til Paris, men måske du ville have en bedre dag søger efter Blek le Rat stykker på gyde vægge. Fleksibilitet, når du rejser, er nøglen, altid!

London til Frankfurt Tog

Bruxelles til London Tog

London til Köln Togbilletter

London til Bruxelles Tog billetter

 

Tip 3: Rejser datoer er afgørende, når du planlægger en tur til Europa

Rejse i off sæsoner. Populære måneder er juli, august, og september. De er sindssygt travlt, for ikke at nævne dyrt! Hvis du planlægger en tur til Europa i sommeren, du vil dele hver eneste erfaring med millioner og atter millioner af dine nærmeste venner. Overnatning vil blive booket ud, eller dyre og Togene vil være langt mere fuld, se, at de er den bedste måde at rejse!

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

check the calendar when you plan a trip to Europe

 

Tip 4: Saml dine rejsedokumenter som en del af planen for en rejse til Europa

Hvis du ikke har et pas, så er du bedst får revner! Det vil tage mindst fire til seks uger fra tidspunktet for ansøgningen for dig at modtage en. (Afhængigt af hvilket land du bor i selvfølgelig) Fremskyndet tjenester kan fremskynde processen, men det vil koste dig. Det er bedst at tage sig af dette i god tid før din rejse. Har du allerede en pas? Tjek udløbsdatoen! Nogle lande kan nægte dig adgang, hvis den udløber inden 6 måneder, når du ankommer. Eek!

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Tip 5: Leje en bil.

ønsker at Lej en bil når du planlægger en tur til Europa? Vær sikker på at have et gyldigt kørekort. Nogle biludlejningsfirmaer også kræve rejsende at have et internationalt kørekort i tillæg til deres kørekort fra hjemlandet.

Strasbourg til Paris Togbilletter

Paris til Marseille Tog

Rom til Milano Tog

Geneve til Zürich Tog

 

Tip 6: Må ikke over-pakke din rejseplan med alt for mange destinationer.

Som nævnt før, det er let at overforpligte og prøve at presse for meget ind. Det er helt forståeligt. Din dyrebare orlov skal udnyttes godt, så det er nemt at prøve over-pakke dine ruter, når du planlægger en rejse til Europa. Imidlertid, dette kan være dyrt (for ikke at nævne udmattende), som over-pakning ture med alt for mange destinationer i for få dage fører til mere tid på landevejen, og mere gas eller togbilletter. I ekstreme tilfælde, det kan sabotere en tur, gøre det til en sløring af hotellets check-ins og check-out (med konstant pakning og udpakning), mens du ser en aldrig besøgt landskab løb forbi toget vinduer. Hvis det er muligt, sænk farten. Du vil spare på transport og få mere tid til at udforske dine destinationer.

Bruxelles til Rotterdam Tog billetter

Antwerpen til Rotterdam Tog billetter

Berlin til Rotterdam Tog billetter

Paris til Rotterdam Tog billetter

 

 

Tip 7: Penge udveksling

Rejsende spilde en masse penge at købe euro fra deres bank (eller værre endnu, fra en vekselbørs) før ankommer i Europa. Dette resulterer i store gebyrer! så ikke forsømmer dette emne, når du planlægger en tur til Europa.

Vores råd er at hovedet lige væk til en ATM, når du ankommer i Europa og hæve kontanter ved hjælp af din Hævekort. Det er simpelt, og kursen, at du får for transaktionen er næsten helt sikkert bedre end nogen kurs, vi har endda fået fra hjemmet banker. Ring til din bank, før du lader til at spørge om internationale ATM transaktionsgebyrer, samt informere dem om, at du vil bruge dit kort i udlandet. Hvis du ikke fortælle dem, det kan advare dem om at tro, det er et bedrageri, og vil spærre kortet. Også, spørge, om din bank er internationale placeringer eller partnerskaber med lokal banker i Europa.

Frankfurt til Köln Togbilletter

Bruxelles til Köln Togbilletter

Wien til Köln Togbilletter

Stuttgart til Köln Togbilletter

 

Tip 8: Hvad du taber på gyngerne, du vinder på rundkørsler

Må ikke ofre din placering for lille hotel besparelser. Vi anbefale at give præference til din Airbnb eller hotel med den mest centrale beliggenhed, når du planlægger en tur til Europa. Budget rejsende, i særdeleshed, har en tendens til at vælge et hotel i en fjerntliggende placering, der er € 5 billigere end en, der er mere centralt. Du vil spare tid og penge på transport (især hvis du afvikle tager taxier).

München til Basel Tog

Zürich til Basel Togbilletter

Bern til Basel Tog billetter

Genève til Basel Togbilletter

 

airbnb vs hotel and how to plan a trip to europe

 

Tip 9: Glem ikke at ringe til din telefonoperatør, inden du planlægger en rejse til Europa

Ring til din udbyder, når du er færdig med at planlægge en tur til Europa og få en plan if du planlægger at bruge din telefon, og så sørg for at konfigurere telefonen for at undgå utilsigtede data afgifter (kort om: slukke cellulære data og begrænse antallet af apps, der kan bruge mobildata). Og, som en plan, holde sig til gratis Wi-Fi-netværk for at downloade og sende e-mails, kontrollere internettet, og brug apps. Europa har mange wifi hotspots, så vil du ikke være ude af trit længe. alternativt, købe et SIM-kort til din telefon, når du kommer til Europa.

Rimini til Milan Train billetter

Rom til Firenze Togbilletter

Turin til Milan Tog billetter

Tog til Venedig til Milano

 

Tip 10: Der er en app til det

Eightydays er en awesome rejse app, der kan hjælpe dig med at planlægge en tur til Europa og samtidig give rejsende en nem kig ind i muligheder, når rejser på tværs af Europa.

Brugere starter med at vælge en by for at påbegynde og slutte i (for nu, det er nødvendigt at starte og afslutte turen på samme sted). Vælg derefter afrejsedato, hvor længe rejse vil være, og hvor mange destinationer til også at omfatte. Brugere kan også vælge, om de ønsker at se på byer i Europa, Den Europæiske Union, eller bare Schengen-zonen. Den app vil derefter oprette en rute, komplet med Airbnb satser i hver by, for dem på et budget.

Det er muligt at fortsætte blander muligheder, indtil den app snubler over en rute, der ser godt ud. Og du behøver ikke bekymre dig om ubelejligt rejse: Webstedet siger det specifikt ukrudt ud langt væk lufthavne og tidligt om morgenen afvigelser, der kan dræne rejsende på vejen.

Selvom det ikke er (endnu) et perfekt system til booking en hel europæiske tur, Eightydays kan hjælpe med at give rejsende en bedre idé om pris point for forskellige ture mens potentielt introducere dem til destinationer, de måske ikke tidligere har taget i betragtning.

Rejsende kan bruge den Eightydays hjemmeside eller den nyligt lancerede iOS-app at planlægge deres europæiske rejser.

Lyon til London Togtider

Amsterdam til Antwerpen Togtider

Bruxelles til Frankfurt Togtider

Bruxelles til Mainz Togbilletter

 

Selvfølgelig, den bedste måde at rejse er altid med tog! Gem en Train er den bedste måde at købe dine billetter. Hvis du er ved at bestille dine togbilletter klikke på linket https://www.saveatrain.com at modtage store rabatter.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med en link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fplan-trip-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)